Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
808.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

arkadaşlar ben arkadaşa çektiğim bir resimi mail attım ve gitti galiba.ama wireless açık değildi.nasıl gönderdi acaba hattanmı yedi yoksa?

kuvvetle muhtemel:) gitti kontorler

gönderdikten sonra bilgisayardan hotmaile girdim ve gönderilen maillere baktım.mail gönderilmemişti.sonradan telefonu uçak moduna aldım ve tekrar aynı mail gönderdim wirelesi açıp tabi bu sefer pc den baktım ve 2 side gönderilmişti.arkadaşlar veri etkin kapalı olunca kontor gitme şansı var mı acaba?sadece mail için söylemiyorum bunu tüm işlemlerde veri etkin kapalı olduğu sürece hattan kontor yeme şansı var mı yok mu?LÜTFEN NET BİLEN BİRİSİ CEVAPLASIN.menüdeki veri görüntülemeden de baktım 0 mb yazıyor internet kullanımına hala.tabi o program ne kadar doğru orası da şüpheli.benim tel faturalı olduğu için tırsıyorum valla lütfen yardım edin.teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirvasidze

arkadaşlar benim neonun konuşma hoparler sesi çok az sonuna kadar açmama rağmen az gürültülü bi ortamda karşındakini zor duyuyorum. sizinde öylemi

Şahsen gayet gürültülü etrafta muhabbetin müzik akişinin olduğu bir ortamda gayette telefonla konuşuyorum karşimdakide beni rahatlikla duyuyor bende onu. Bildigim kadariyla gürültülü ortamlarda telefon otomatik olarak arkadaki mikrofonu kapatiyor ve gürültüyü engelliyor. Tabii bu karşilaştirmayi eski telefonum SE w810i ye göre yapiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ben arkadaşa çektiğim bir resimi mail attım ve gitti galiba.ama wireless açık değildi.nasıl gönderdi acaba hattanmı yedi yoksa?

gönderdikten sonra bilgisayardan hotmaile girdim ve gönderilen maillere baktım.mail gönderilmemişti.sonradan telefonu uçak moduna aldım ve tekrar aynı mail gönderdim wirelesi açıp tabi bu sefer pc den baktım ve 2 side gönderilmişti.arkadaşlar veri etkin kapalı olunca kontor gitme şansı var mı acaba?sadece mail için söylemiyorum bunu tüm işlemlerde veri etkin kapalı olduğu sürece hattan kontor yeme şansı var mı yok mu?LÜTFEN NET BİLEN BİRİSİ CEVAPLASIN.menüdeki veri görüntülemeden de baktım 0 mb yazıyor internet kullanımına hala.tabi o program ne kadar doğru orası da şüpheli.benim tel faturalı olduğu için tırsıyorum valla lütfen yardım edin.teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar lütfen bir cevap verin ya iyice tırsmaya başladım içime kurt düştü valla.ben faturalı hat kullanıyorum veri ücretlendirme kapalı ama yinede korkuyorum sonra fatura uçmasın sakın.birde bunu takip edebilceğim program filan yok mu acaba?kesin çalışan telefondaki menüde veri görüntüleme diye program var ama doğrumu yanlış mı gösteriyor bilmiyorum.LÜTFEN ACİL CEVABINIZI BEKLİYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

quote:

Orijinalden alıntı: Sirvasidze

arkadaşlar benim neonun konuşma hoparler sesi çok az sonuna kadar açmama rağmen az gürültülü bi ortamda karşındakini zor duyuyorum. sizinde öylemi

Şahsen gayet gürültülü etrafta muhabbetin müzik akişinin olduğu bir ortamda gayette telefonla konuşuyorum karşimdakide beni rahatlikla duyuyor bende onu. Bildigim kadariyla gürültülü ortamlarda telefon otomatik olarak arkadaki mikrofonu kapatiyor ve gürültüyü engelliyor. Tabii bu karşilaştirmayi eski telefonum SE w810i ye göre yapiyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende gri renk neo mla aranıza katılıyorum.öncelikle telefonu almak isteyenler hiç sakınmasınlar ve şüphe duymasınlar.bugün yine olsa gidip neo alırdım .o derece yan.ancak bilgili arkadaşlara birkaç sorum olucak cevaplayanlara şimdiden saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

1)Telefon için gerçekten hangi kılıf ve ekran koruyucuyu önerirsinizi?(forumu sürekli takip ediyorum önceki sayfalarda okudum ama kakar veremedim)
    2)Bu açılışta başlayan programları teli root etmeden kapatmanın caresi varmıdır?
    3)Menüden angry birds oyunumun simgesi silindi bunu tekrar getirmenin yolu nedir?
    4)Batarya süresini uzatmak için önerileriniz nedir?
    5)Ayrıca sizin kullandığınız faydalı program oyun vs. nelerdir.(markette bulup denemek bir hayli zor oluo bazı uygulamalar gerçekten kötü)
    son sorum cihazı son versiyona güncellesemmi bu apn olayı yüzünden nete erişememe beni korkutuyor.

Tüm neo su olan arkadaşlarıma neolarınla birlikte mutluluk sağlık diliyorum teşekkürler.......

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

Arkadaşlar bende gri renk neo mla aranıza katılıyorum.öncelikle telefonu almak isteyenler hiç sakınmasınlar ve şüphe duymasınlar.bugün yine olsa gidip neo alırdım .o derece yan.ancak bilgili arkadaşlara birkaç sorum olucak cevaplayanlara şimdiden saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

1)Telefon için gerçekten hangi kılıf ve ekran koruyucuyu önerirsinizi?(forumu sürekli takip ediyorum önceki sayfalarda okudum ama kakar veremedim)
    2)Bu açılışta başlayan programları teli root etmeden kapatmanın caresi varmıdır?
    3)Menüden angry birds oyunumun simgesi silindi bunu tekrar getirmenin yolu nedir?
    5)Ayrıca sizin kullandığınız faydalı program oyun vs. nelerdir.(markette bulup denemek bir hayli zor oluo bazı uygulamalar gerçekten kötü)
    son sorum cihazı son versiyona güncellesemmi bu apn olayı yüzünden nete erişememe beni korkutuyor.

Tüm neo su olan arkadaşlarıma neolarınla birlikte mutluluk sağlık diliyorum teşekkürler.......

Alıntıları Göster
    iphone4 ümü 6 ay önce sattım.şuan k610i kullanıyorum.
    800-900 liralık bir telefon arıyorum.
    bu telefonu önerirmisiniz?
    ip4ten donanımsal olarak aşağı kalır bi tarafı yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

Alıntıları Göster
    burak_5866 arkadaşım veri etkin mobil ağ üzerinden veri erişimimi etkinleştirir.yani seçenek etkin olmazsa hat üzerinden bağlantı söz konusu olamaz.ancak wireless üzerinden bağlantı sağlayablirsin.az önce senin için denedim gönlün rahat olsun.Mailinin 2. yi gönderirken gitmesi cihaz onu hafızasına almıştır bağlantı bulunca gönderim işlemini tamamlamıştır büyük olasılıkla.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım veri etkin ve veri dolaşımını inaktif yap ağ modunu yalnızca gsm yap hiç bişey olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım veri etkin ve veri dolaşımını inaktif yap ağ modunu yalnızca gsm yap hiç bişey olmaz.

Alıntıları Göster
    mertbenzerli ve pretty34 çok teşekkür ederim.gerçekten içime bir kurt düştü ya.hele birde haberlerini okyuunca internetten adamın birisi 5000 tl fatura geldi filan diyince iyice tırstım.ayarlar aynen dediğin gibi veri etkin ve veri dolaşımı inaktif şebeke moduda yalnızca gsm de.zaten bu durumda markete filan girince bağlantı yok diyor ama yinede insanın içine kurt düşüyor işte.

• quote:

mertbenzerli ve pretty34 çok teşekkür ederim.gerçekten içime bir kurt düştü ya.hele birde haberlerini okyuunca internetten adamın birisi 5000 tl fatura geldi filan diyince iyice tırstım.ayarlar aynen dediğin gibi veri etkin ve veri dolaşımı inaktif şebeke moduda yalnızca gsm de.zaten bu durumda markete filan girince bağlantı yok diyor ama yinede insanın içine kurt düşüyor işte.

Alıntıları Göster
    Rica ederim .Şu an kullandığınız hat nedir bilmiyorum ama avea da faturasız hatlar çok uygun .ben kullanıyorum 1 gb fazlasıyla yetio konuşmak ve mesaşlaşmada tarafsız diğer operatörlerden çok uygun.Kalitesi size uygunsa avea nın faturalı veya faturasız tarifelerine bir göz atmanızı tavsiye ederim.ben ve ailem dayılarım aveanın numara taşıma ile genç paketini kullanıyoruz.heryöne 500 dk 1000 sms +1gb net(internetsiz tel hiç bir işe yaramıyor.)

tek ihtiyacınız olan 25 yaş altı bir tc no onuda varsa oğlunuz yeğen kuzen lerden edinebilirsiniz:)

• arkadaşlar öncelikle kolay gelsin. bir sorum olacak .

benim xperia neo ilk aldığımda bir güncelleme bulmuştu yükledim. şu an 2.3.3 xLOUD özelliği falan da var. forumu araştırdım fakat bir türlü xperia neo 2.3.3 ü nasıl root edeceğimi bulamadım. 2.3.4 ile ilgili konular var fakat 2.3.3 ile ilgili yok ya da ben bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sup3rNatural

quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

@Circles

Sürümdeki bir bug sonucu bu hatayı veriyor tahminimce. Kaybolması için yeni bir mesaj gelmesi gerekiyor, ilk gözüme takıldığında kafayı yicektim niye gitmiyosun laaayyn diye Bu arada android marketin yeni sürümü sessiz sedasız yüklenmiştelefonuma, başka başına gelen var mı?

evet biraz önce wirelless tan bağlandım market eski haliydi flash player 11 i yükledi sonra bi ara marketten çıktım geri girdim market şartlarını kabul ediyor musunuz felan dedi yeni market geldi :D

demek ki telefon deliriyo o an :D

• telefondan sildiğimiz verileri geri getiren bir android recover programı var mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Orijinalden alıntı: Sup3rNatural

quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

@Circles

Sürümdeki bir bug sonucu bu hatayı veriyor tahminimce. Kaybolması için yeni bir mesaj gelmesi gerekiyor, ilk gözüme takıldığında kafayı yicektim niye gitmiyosun laaayyn diye Bu arada android marketin yeni sürümü sessiz sedasız yüklenmiştelefonuma, başka başına gelen var mı?

evet biraz önce wirelless tan bağlandım market eski haliydi flash player 11 i yükledi sonra bi ara marketten çıktım geri girdim market şartlarını kabul ediyor musunuz felan dedi yeni market geldi :D

demek ki telefon deliriyo o an :D

Alıntıları Göster
    telefonun uygulamalar->tümü altında download agent, user agent provider falan var.

ajan majan yazıyor ama kötü bir şey değildir inşallah?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

Rica ederim .Şu an kullandığınız hat nedir bilmiyorum ama avea da faturasız hatlar çok uygun .ben kullanıyorum 1 gb fazlasıyla yetio konuşmak ve mesaşlaşmada tarafsız diğer operatörlerden çok uygun.Kalitesi size uygunsa avea nın faturalı veya faturasız tarifelerine bir göz atmanızı tavsiye ederim.ben ve ailem dayılarım aveanın numara taşıma ile genç paketini kullanıyoruz.heryöne 500 dk 1000 sms +1gb net(internetsiz tel hiç bir işe yaramıyor.)

tek ihtiyacınız olan 25 yaş altı bir tc no onuda varsa oğlunuz yeğen kuzen lerden edinebilirsiniz:)

Bende bu paketi kullaniyorum yaşasın avea ;-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

ip4 ten daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim sana aradaki fiyat uçurumuna bakma telefonun elbette ki eksikleri var ama emin ol artıları sana o eksikleri hatırlatmıycaktır bile, ben sonuna kadar Sony Ericsson diyorum telefonumu çok seviyorum iyi ki neo almışım herkesede öneriyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enternight

quote:

ip4 ten daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim sana aradaki fiyat uçurumuna bakma telefonun elbette ki eksikleri var ama emin ol artıları sana o eksikleri hatırlatmıycaktır bile, ben sonuna kadar Sony Ericsson diyorum telefonumu çok seviyorum iyi ki neo almışım herkesede öneriyorum :)

teşekkürler cecabınız için.
    F/p olarak SE neo önde o kesin birşey zaten.
    peki arc ile neo arasında fark var mı peki?
    neo nun internet tarayıcısı nasıl flashlar videoala felan takılmadan açılıyor mu?
    şarjı nasıl gidiyor birde
    kasası dayanıklı mı ve ekran camına film yapıştırmazsak çok çizilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: enternight

quote:

Alıntıları Göster
    bu sitede 4.0.1.A.0.283 nasıl güngeleceğini detaylı anlatmış güncelesekmi tr ye yayınlanmasınımı beklesek nedersiniz. beklebekle gelmedi
    http://androidflip.com/how-to-update-sony-ericsson-xperia-neo-to-2-3-4-gingerbread-update/

gerkli dosyalar anlatımda üste .

multiupload
    FlashTool_0.2.9.1.exe
    http://www.multiupload.com/7H4JT35B6G

megaupload
    http://www.megaupload.com/?d=KWNWTH47
    Dosya adı: MT15i_4.0.1.A.0.283_Global.7z
    Dosya tanımı: NEO 2.3.4
    Dosya boyutu: 149.46 MB

Password = androidadvices.com

se nin forumdada bu link verilmiş
    http://talk.sonyericsson.com/message/111847

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 6 Ekim 2011; 1:13:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

bu sitede 4.0.1.A.0.283 nasıl güngeleceğini detaylı anlatmış güncelesekmi tr ye yayınlanmasınımı beklesek nedersiniz. beklebekle gelmedi
    http://androidflip.com/how-to-update-sony-ericsson-xperia-neo-to-2-3-4-gingerbread-update/

gerkli dosyalar anlatımda üste .

multiupload
    FlashTool_0.2.9.1.exe
    http://www.multiupload.com/7H4JT35B6G

megaupload
    http://www.megaupload.com/?d=KWNWTH47
    Dosya adı: MT15i_4.0.1.A.0.283_Global.7z
    Dosya tanımı: NEO 2.3.4
    Dosya boyutu: 149.46 MB

Password = androidadvices.com

se nin forumdada bu link verilmiş
    http://talk.sonyericsson.com/message/111847

Alıntıları Göster
    Telefonu yeni alan arkadaşlar. Hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: vural2005

arkadaşlar öncelikle kolay gelsin. bir sorum olacak .

benim xperia neo ilk aldığımda bir güncelleme bulmuştu yükledim. şu an 2.3.3 xLOUD özelliği falan da var. forumu araştırdım fakat bir türlü xperia neo 2.3.3 ü nasıl root edeceğimi bulamadım. 2.3.4 ile ilgili konular var fakat 2.3.3 ile ilgili yok ya da ben bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim

dostum root yapabilmen için ilk önce 2.3.2 ye döndürmen gerek güncellemeyi.aşağıdaki adreste 8.mesajda GürkanE üstad ayrıntılı bi şekilde anlatmış.dikkatli okuyup uygularsan hiçbir sorunla karşılaşmazsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_51759909/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Circles

arkadaşlar birşey merak ettim bende bazen mesaj gelmediği halde mesaj simgesinde 1 yazıyor giriyorum bakıyorum gelen giden bişi yok sizde de oluyor mu ? ya da çözümü/kaynağı nedir

bende bu olmuyor hic. msj gelince msj simgesinin ustunde 1 yazmıyor. nasıl yapılıyor o.
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.