Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (1013. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MIUI hiçbir zaman gördüğünüz gibi çalışmayacak neo'da boşuna zamanınızı harcamayın derim.
  • Hocam MIUI'nın yeni sürümünü kurdum ve inanılmaz stabil çalışmakta. Bugün deneyeyim dedim pek ümidim yoktu ama 7-8 uygulama art arda açtım tekleme falan hiç olmadı.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Batarya geldi mi, geldiyse nasıl memnun musunuz? Şu an az kassa da UHD değiştirmeyi pek düşünmüyorum. Üst bildirim alanı olsun, kilit ekranı, fotoğraf modu, ekran, renkler vs. her şey çok iyi bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Hocam MIUI'nın yeni sürümünü kurdum ve inanılmaz stabil çalışmakta. Bugün deneyeyim dedim pek ümidim yoktu ama 7-8 uygulama art arda açtım tekleme falan hiç olmadı.

Ciddi misin hocam ona göre kuracağım. MIUI V5 4.4.4 den mi bahsediyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @heavyrocker Daha batarya gelmedi. Daha sisteme bile düşmedi takip edemiyorum, en az 2 haftası var. UHD ile memnunsan devam et ama benim en son kullanacağım rom UHD olurdu.

@Mr.Legend 3.8.16 v2 sürümünden bahsediyorum. Şuana kadar ki en hızlı MIUI rom diyebilirim bizim telefon için. LegacyXperia ekibininde yardımıyla çok yakında KitKat sürümü de gelecek bizim telefonlara. O zaman bizim telefonda MIUI'yı gör sen. Zaten vishal diye bir geliştirici KitKat'da bizim telefonda ki ram kullanımını 406 mb'a çıkardı. MIUI rom KitKat'da daha stabil çalışacaktır ama şuanki sürüm de çok iyi. Mutlaka dene derim. Herhangi bir güvenlik uygulamasını aktif etmezsen uzun süre götürür seni.

Link:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52829335&postcount=346

• quote:

@heavyrocker Daha batarya gelmedi. Daha sisteme bile düşmedi takip edemiyorum, en az 2 haftası var. UHD ile memnunsan devam et ama benim en son kullanacağım rom UHD olurdu.

@Mr.Legend 3.8.16 v2 sürümünden bahsediyorum. Şuana kadar ki en hızlı MIUI rom diyebilirim bizim telefon için. LegacyXperia ekibininde yardımıyla çok yakında KitKat sürümü de gelecek bizim telefonlara. O zaman bizim telefonda MIUI'yı gör sen. Zaten vishal diye bir geliştirici KitKat'da bizim telefonda ki ram kullanımını 406 mb'a çıkardı. MIUI rom KitKat'da daha stabil çalışacaktır ama şuanki sürüm de çok iyi. Mutlaka dene derim. Herhangi bir güvenlik uygulamasını aktif etmezsen uzun süre götürür seni.

Link:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52829335&postcount=346

Aynen xda yı günü gününe takip ediyorum gördüm o konuyu. Romu bu hafta kesinlikle deneyeceğim merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar facebooktaki videoları açmaya çalışınca "aradığınız sayfa bulunamadı" yazıyor. Önceleri youtube videolarına erisemedigimi sanıyordum. Fakat dün kendi telefonumla çektiğim videoyu yukledim. Arkadaşlar izlemiş ama ben yine aynı yazıyla karşılaştım. Neden olabilir fikri olan var mi acaba?
  • Benim batarya hala gelmedi, büyük ihtimal kayboldu. Kredi kartını kapattığım içinde parayı geri alamıyorum. Burada 25 liraya batarya satıyorlar ama Çin malı. Ne dersiniz alayım mı?
  • quote:

Benim batarya hala gelmedi, büyük ihtimal kayboldu. Kredi kartını kapattığım içinde parayı geri alamıyorum. Burada 25 liraya batarya satıyorlar ama Çin malı. Ne dersiniz alayım mı?

4-5 ay içinde telefon değiştirmeyi düşünüyorsanız 25 lik alın derim. Daha uzun kullanırım derseniz orijinalden şaşmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

quote:

Benim batarya hala gelmedi, büyük ihtimal kayboldu. Kredi kartını kapattığım içinde parayı geri alamıyorum. Burada 25 liraya batarya satıyorlar ama Çin malı. Ne dersiniz alayım mı?

4-5 ay içinde telefon değiştirmeyi düşünüyorsanız 25 lik alın derim. Daha uzun kullanırım derseniz orijinalden şaşmayın derim.

Temmuz'da Redmi Note gelecek. 25'liği almak daha mantıklı sanırım.
    Bence de sence. Kaç TL olur? Beklediğin telefon bu muydu? Benim de değiştirmem lazım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 13 Haziran 2014; 0:50:19 >
  • quote:

Bence de sence. Kaç TL olur? Beklediğin telefon bu muydu? Benim de değiştirmem lazım artık.

Forumdan biri getiriyor. Fiyatta gayet uygun 600 TL. IMEI'yi atılabildiği için pasaport kaydına gerek olmayacak. Aslında beklediğim telefon bu değildi. Ben Mi3 bekliyordum ama sonuç olarak Xiaomi'nin en güncel telefonu Redmi Note. Ve büyük ekranı da benim için artısı. Bu da incelemesi:

Orijinal kalitede yazıyor, yani değil.
  • quote:

Orijinal kalitede yazıyor, yani değil.

Valla şaşırdım hangisini alayım..
    Bence üstteki gg dekini alın gitsin. Ben de mi alsam acaba iyi fiyatmış.
  • quote:

Bence üstteki gg dekini alın gitsin. Ben de mi alsam acaba iyi fiyatmış.

1 gün götürse gene iyidir.
    Zaten hepsi en fazla 1 gün gidiyor, az kullanınca.
  • 25 liraya Çin malı bataryayı aldım. Fakat Google Play'e giremiyorum, ilginç.
    Nereden aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.