Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
312.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu youtube daki Ali-A yada whiteboy assasins yada blind eye almadan her şeyi açabiliyorlar ben onları almadan deneyim diyorum anında gelip vuruyorlar
  • psn baglantı kopup duruyor genel sorunmu acaba arkadaslar ?
  • elite deneme sürümünü uk psnden indirdim tr psnde üyelik açtım oynadım falan filan full sürümünü almayı düşünüyorum tr psndeki hesabımdan kullanabilecekmiyim yoksa illaki uk psndenmi oynamak zorundayım prestij level 5 yaptım uğraşmak istemiyorum baştan yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Arkadaşlar oyunu hangi Sensivity ayarıyla oynuyorsunuz ?

Ben default 2 oynuyorum ama geri dönüşlerde çok ağır kalıyor.

Ben insane (10) da oynuyorum ilk başlarda mide bulandırıcıydı ama alışınca fenaaa!
  • ilk throwing knife aşırtma atışımı da yaptım
  • beyler qs macı atan var mı aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maplar 20 martta ılk once xboxa gelıyor uyanınn
  • o zaman 1 ay daha beklicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

beyler qs macı atan var mı aranızda?

Söyle Görkem

• Şöyle bir bölüm yapmasını bekliyordum
    Saymaya kalkmayın sayamazsınız.
    İyi Seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

bu youtube daki Ali-A yada whiteboy assasins yada blind eye almadan her şeyi açabiliyorlar ben onları almadan deneyim diyorum anında gelip vuruyorlar

Silencer kullan, ikinci silahin launcher olsun. Predator atilinca iceri gir bu kadar. Yalniz soyle bir sey de var, bu adamlar yillardir cod ile yatip kalkiyor ayrica cok fazla oynuyorlar. Bunlarin arasinda 1-2 tane iyi oyunlari oluyor. Live streamlerini izle mesela cogu macta 2 kd anca yapiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk ufuk

elite deneme sürümünü uk psnden indirdim tr psnde üyelik açtım oynadım falan filan full sürümünü almayı düşünüyorum tr psndeki hesabımdan kullanabilecekmiyim yoksa illaki uk psndenmi oynamak zorundayım prestij level 5 yaptım uğraşmak istemiyorum baştan yardımcı olursanız sevinirim

Aldığın hesaptan kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Şöyle bir bölüm yapmasını bekliyordum
    Saymaya kalkmayın sayamazsınız.
    İyi Seyirler

• Özledim oyunu be BF3 oynuyorum aralıktan beri CoD aşkım depreşti
  • beyler tr psnde elite yok dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

beyler tr psnde elite yok dimi

malesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_assassins

Bu trophy sistem predotorü vuruyo reaperı vuruyo ac 130u vuruyo mu??

Trophy hicbirseyi vurmuyor uzerine atilirsa engelliyor sadece. Ac130 ile tararsa engellemez fakat reaper gibi olan silahi ile vuramaz. Scrambler bence daha iyi cunku sizi tamamen gorunmez yapiyor ve trophy system gibi 2 seferden sonra bozulmuyor.

• quote:

Ben vuruyo derken yokediyo fuzeyi ucagi dusurmuyo 120mmlik topu vuruyo mu merak ettim

Engelliyo olmasi lazim hic denemedim, ama onunla alamazsa diger silahlara gecer bir sekilde oldurur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

Trophy hicbirseyi vurmuyor uzerine atilirsa engelliyor sadece. Ac130 ile tararsa engellemez fakat reaper gibi olan silahi ile vuramaz. Scrambler bence daha iyi cunku sizi tamamen gorunmez yapiyor ve trophy system gibi 2 seferden sonra bozulmuyor.

Trophy sistem özellikle drop zoneda çok önemli oluyo,flashbangleri frag grenadeleri engellediği için.Ama SDde Trophy sistemle beraber pusmuş 6 riot shieldlı adam hoş olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

Trophy sistem özellikle drop zoneda çok önemli oluyo,flashbangleri frag grenadeleri engellediği için.Ama SDde Trophy sistemle beraber pusmuş 6 riot shieldlı adam hoş olmuyor

Evt ama 2 sefer kullanilabilmesi bence butun ozelligini yitirmesine sebep oluyor.

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.