Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
314.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rodrigez21

quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

UMP45'i MW2'deki o kadar tepkiye rağmen hala en güçlü silah yapan IW ve Sledgehammer Games'in burdan alkışlıyorum. İyi ... ettiniz.

PP90M1, ump45 den çok daha güçlü silah.

ump saniyede 5 sıkıyorsa pp90m1 8 sıkıyor..Firerate çok daha iyi..
  • UMP45 falan mazi oldu bende.Yeni silahım MP5.
  • yıllarca pc de süper oynadım şimdi ps3 teyim ve çok ağır kalıyorum kahroluyorum yaa
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-MW3_Ayni_Anda_14_Milyon_Kisi_Tarafindan_Oynandi-22015.htm

PS3'te de 900.000'i gördüğümü hatırlıyorum anlık online sayısı olarak.

"Yazık senelerdir aynı oyunu oynuyorlar." diyen arkaşa da diyorum: ne yapalım yani hala en iyisi bu.
  • Geçen gün tuşların yerini değiştirdim.default'dan tactical yaptım.yukarlak ve r3 tuşu yer değiştiriyor.Dropshot yapanlara tavsiye ederim.Türkiye'de pek dropshot yapan oyuncu yok ama yapanlar varsa button layout'u tactical yapsınlar.Çok çok fark ediyor.
    İyi dropshot yaparım derdim ama prone tuşu yuvarlak olunca dropshot'da biraz zaman kaybediyorsun r3'e basmak yerine.Alışmak biraz zaman alabilir.Mw2'de denemiştim ama alışamayıp eski haline döndürmüştüm.O hatayı yapmayın siz.Alıştıktan sonra iyiki yapmışım diceksiniz eminim.Artık her kill'da dropshot yapıyorum nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 23 Kasım 2011; 18:18:50 >

• Bunu izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Geçen gün tuşların yerini değiştirdim.default'dan tactical yaptım.yukarlak ve r3 tuşu yer değiştiriyor.Dropshot yapanlara tavsiye ederim.Türkiye'de pek dropshot yapan oyuncu yok ama yapanlar varsa button layout'u tactical yapsınlar.Çok çok fark ediyor.
    İyi dropshot yaparım derdim ama prone tuşu yuvarlak olunca dropshot'da biraz zaman kaybediyorsun r3'e basmak yerine.Alışmak biraz zaman alabilir.Mw2'de denemiştim ama alışamayıp eski haline döndürmüştüm.O hatayı yapmayın siz.Alıştıktan sonra iyiki yapmışım diceksiniz eminim.Artık her kill'da dropshot yapıyorum nerdeyse

Ben Cod4'den beri tactical oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Ömer süpermiş ben daha hiç qs çekmedim MW3'te,kaç level oldun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Geçen gün tuşların yerini değiştirdim.default'dan tactical yaptım.yukarlak ve r3 tuşu yer değiştiriyor.Dropshot yapanlara tavsiye ederim.Türkiye'de pek dropshot yapan oyuncu yok ama yapanlar varsa button layout'u tactical yapsınlar.Çok çok fark ediyor.

Ben Cod4'den beri tactical oynuyorum

bende 4'te hatta 2'den beri default'la oynuyordum ama bundan sonra tactical devam edicem büyük ihtimalle.Dropshot olmasa default'la devam ederdim ama.Ani bıçak atmak gerektiğinde zorluyor biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

1.Prestigede 55 levelım.3 günde 5 sınavım vardı yoksa şuan 2. prestige olmuştu çoktan

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bunu izleyin

Harikaymış genelde sitrep kullandığım için sazan.avi olmuyorum böyle

• quote:

quote:

quote:

1.Prestigede 55 levelım.3 günde 5 sınavım vardı yoksa şuan 2. prestige olmuştu çoktan

Benim her gün var ya kaldı 80'de 1.5 haftadır duruyor 80'de

• quote:

bende eskiden prestige yapmazdım bu sefer yapıcam hep.Mw2 yi toplam bin küsür saat oynamışlığım var ama sadece 1 prestige yaptım :)
  • quote:

quote:

bende eskiden prestige yapmazdım bu sefer yapıcam hep.Mw2 yi toplam bin küsür saat oynamışlığım var ama sadece 1 prestige yaptım :)

MW2'de benim de öyle ben prestige bile yapmadım bunda da 2.prestige 80'de bırakıcam BF3 olmasa ben de giderdim.
  • 3ü bitircem bakalım az kaldı yanlız şunuda demeden edemicem prestige sembolleri yine b.ktan olmuş.
  • quote:

Bunu izleyin

Video güzelde şu olay benimde aklıma takılıyor,neden düşmanların care package'i alamıyoruz ?

• quote:

quote:

Bunu izleyin

Video güzelde şu olay benimde aklıma takılıyor,neden düşmanların care package'i alamıyoruz ?

Support bölümünde 5 kill ile gelen trap package var. Yanına gelince mesela pavelow yazıyor veya herhangi bir şey aldığın an patlıyo. Eğer ulu ortada duruyor kimse almıyorsa tuzaktır

• elite de clan kurdum invite atamiyorum hata veriyo varmı solrunu bilen?
  • quote:

quote:

quote:

Bunu izleyin

Support bölümünde 5 kill ile gelen trap package var. Yanına gelince mesela pavelow yazıyor veya herhangi bir şey aldığın an patlıyo. Eğer ulu ortada duruyor kimse almıyorsa tuzaktır

Biliyorum killstreak olduğunuda çoğu zaman mal gibi atlıyorum hiçbir fark yok normalinden çünkü,çok gıcık birşey ya

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.