Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
314.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

quote:

Orijinalden alıntı: Ö-Z-G-Ü-R

Beyler oyunu hiç yerinizde durmadan şu kombinasyonları kullanarak oynarsanız fazla kill yapabilirsiniz

-Ump :Rapid fire, silencer
    -Herhangi bir tabanca
    -Flash
    -Hızlı şarjör
    -Assasin Pro
    -Stalker veya dead silence

Benim tavsiyem bu .Böyle oynayarak k-d 2.33 yaptım.

Seni biliyoruz nası yapıosun bilmiom ama wn her turlu kd yı arttırırsın

Alıntıları Göster
    walla bu son update guzel olmus baglşantım 2 dişken bıle lag yoktu tabı 1 oyun boyle oldu ama hayret ettım 2 dısken lag olmamasına enteresan adamlar calısıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

walla bu son update guzel olmus baglşantım 2 dişken bıle lag yoktu tabı 1 oyun boyle oldu ama hayret ettım 2 dısken lag olmamasına enteresan adamlar calısıyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunun Ps3 sürümünde matchmaking sorunu var mı ? Yani no games found hatası var mı ve her modu yabancılarla oynayabiliyor musunuz ?
    Oyunu Xbox'a almıştım ama bu sorun nedeniyle sattım,eğer Ps3 de sorun yoksa almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Arkadaşlar oyunun Ps3 sürümünde matchmaking sorunu var mı ? Yani no games found hatası var mı ve her modu yabancılarla oynayabiliyor musunuz ?
    Oyunu Xbox'a almıştım ama bu sorun nedeniyle sattım,eğer Ps3 de sorun yoksa almayı düşünüyorum.

Yok öyle bir şey çıkmadan 3 gün önce aldım aldığımdan beri sorunsuz oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Yok öyle bir şey çıkmadan 3 gün önce aldım aldığımdan beri sorunsuz oynuyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar Allah aşkına yardımcı olun nolur mw3 online baglanamıyorum nolur yardımcı olun lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: salsador_34

arkadaşlar Allah aşkına yardımcı olun nolur mw3 online baglanamıyorum nolur yardımcı olun lütfen

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyuna yeni başladım 22 level oldum ump kullanıyorum ama uzaktan çok etkisiz kalıyo ara sıra scar-h kullanıyorum önericeğiniz silah var mı? şu pp010 muydu neydi bi silah var su fışkırtma oyuncağına benzeyen :D o kaçıncı level da açılıyor?Perk-silah-eklenti önerir misiniz?Henüz bu benim class ım dediğim class ı bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Arkadaşlar oyuna yeni başladım 22 level oldum ump kullanıyorum ama uzaktan çok etkisiz kalıyo ara sıra scar-h kullanıyorum önericeğiniz silah var mı? şu pp010 muydu neydi bi silah var su fışkırtma oyuncağına benzeyen :D o kaçıncı level da açılıyor?Perk-silah-eklenti önerir misiniz?Henüz bu benim class ım dediğim class ı bulamadım

Alıntıları Göster
    Scar-L ile beni kimse tutamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Scar-L ile beni kimse tutamıyor

Alıntıları Göster
    iyiki yardım istedik insalık bu kadar mı yani bizim bildigimiz konu olsa yardımcı olurduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsador_34 -- 24 Kasım 2011; 22:40:07 >
  • quote:

iyiki yardım istedik insalık bu kadar mı yani bizim bildigimiz konu olsa yardımcı olurduk

Onlıne baglanamıyorum demıssınde sorunun ne oldugunu soylememıssın , bizde kahve falınlamı anlıcaz sorunun ne oldugunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Ehh tam gün çalışsalar bari

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Alıntıları Göster
    connetting server ile ilgili yazıyo baglamıyo

• quote:

modemi resetle , dns ayarın varsa sıfırla öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

quote:

Alıntıları Göster
    birebir yardım edermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

quote:

Alıntıları Göster
    @salsador_34
    ghost riley arkadaşımızdan alıntıdır.
    ben aşağıda yazılanları aynen uyguladım problem çözüldü.

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

• quote:

Orijinalden alıntı: r_ress

@salsador_34
    ghost riley arkadaşımızdan alıntıdır.
    ben aşağıda yazılanları aynen uyguladım problem çözüldü.

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

Alıntıları Göster
    nat ayarı nasıl olyo acaba

• quote:

nat ayarı nasıl olyo acaba

Alıntıları Göster
    kardeşim hallettim Allah razı olsun cok saol süper insansın yaaa cok cok cok saol
  • quote:

kardeşim hallettim Allah razı olsun cok saol süper insansın yaaa cok cok cok saol

Alıntıları Göster
    ya ben bu ps3 ün blututunu da bir türlü kullanamadım nasıl kullanıyoz nerde bu bulutot kutusunda var yazıyo ama bulamadım yoksa telefonlardaki gib değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraSvari64

ya ben bu ps3 ün blututunu da bir türlü kullanamadım nasıl kullanıyoz nerde bu bulutot kutusunda var yazıyo ama bulamadım yoksa telefonlardaki gib değil mi

Alıntıları Göster
    Normal TDM de sniper ile one shot kill yapmanın bir püf noktası varmı ? Sniper oynamaya yeni başladım mesela göğüs bölgesinden vuruyorum adamı kimi zaman one shot kill oluyor kimi zaman ölmüyor burdaki olay nedir anlamadım ne farkediyorda ölmüyor bu adam tek mermi ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Normal TDM de sniper ile one shot kill yapmanın bir püf noktası varmı ? Sniper oynamaya yeni başladım mesela göğüs bölgesinden vuruyorum adamı kimi zaman one shot kill oluyor kimi zaman ölmüyor burdaki olay nedir anlamadım ne farkediyorda ölmüyor bu adam tek mermi ile ?

Ben hep TDM oynuyorum,sniper kullanmıyorum bu yüzden tekte vuramıyorsun çok zor. MSR açılsın birde onunla oynayacağım,youtube'da herkes onla oynuyor belki daha güçlüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 25 Kasım 2011; 10:36:44 >
  • Oyunun su an single modunu oynuyorum, battlefield in benim icin hayal kirikligi olmasindan sonra mw3 daha iyi geldi diyebilirim. Gerek grafikler gerekse oynanis bakimindan benim mw2 den daha cok hosuma gitti oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

LMA11 kullanın. Tek mermide indiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.