Şimdi Ara

SATA POWER KABLOSUNU IDE POWER'A ÇEVİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. bilgisayarım power supply'inda sadece 1 tane ide power (beyaz eski tip power) var. ve bu yüzden sadece eski ide harddisk'imi kullanabiliyorum. dvd sürücümünde power i ide tip olduğu için bunu kullanamıyorum. acaba bunun bir yolu varmıdır.. internette araştırdım eski tip ide power'lardan sata power'a dönüştürücüler var ancak sata power kablosunu ide power kablosuna dönüştürebilen birşey göremedim. yardımcı olurmusunuz?

SATA TO İDE CONVERTER DİYE GEÇER

AMA NE KADAR VERİMLİ BİLEMEM

AMA BANA GÖRE SORUN OLMAZ

trclocker_satis'in söylemiş olduğu aparat sizin işinize yaramayacaktır.

Bunun yerine master ve slave olmak üzere iki bağlantı noktası bulunan IDE kablolarını tercih edebilirsiniz.

Bağlantı noktasına en yakın olan soketi(master) kablosunu HDD'ye,uç kısımda olan soketi(slave) CD-ROM'a bağlayarak sorunsuzca kullanabilirsiniz.
    Intel i9 9900K – ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA – Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200 Mhz – Samsung 970 Evo Plus NVMe – Corsair Hydro H100i RGB Platinum -ASUS TUF 5070Ti – Creative Sound Blaster ZX - Corsair Carbide Air 540 - Corsair QL 120x6 - Samsung 32" CHG70 2K 1ms 144Hz HDR600 QLED Curved – Edifier S550 Encore - Corsair Strafe RGB MK.2 – Logitech G502X - ASUS ROG PELTA - Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara - Thrustmaster TH8A
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-sata ya USB takmak?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.