Şimdi Ara

spywaredoctor hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fromda daha öncede soruşturdum internetteki hemen her şeyi denedim buradanda firewall oluştur dediler denedim zone alarm beni verem etti hemide bilgisayarım şişti spywaredoctor sahasındaki bence en iyi proğram kullanmak istiyorum ve param yok lütfen satın al demyin zügürt birisiyim yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kişi -- 5 Kasım 2005, 1:55:40 >

• Paran yoksa kullanmayaksın
  • sağ olunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Paran yoksa kullanmayaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kişi

fromda daha öncede soruşturdum internetteki hemen her şeyi denedim buradanda firewall oluştur dediler denedim zone alarm beni verem etti hemide bilgisayarım şişti spywaredoctor sahasındaki bence en iyi proğram kullanmak istiyorum ve param yok zügürt birisiyim yardım edin lütfen

Firewall ile Spyware'i birbirine karıştırmamak gerekiyor. Firewall yüzeysel olarak anlatırsak; bilgisayarı internet saldırılarına, Spyware ise casus yazılımlara karşı korumaya çalışır. Sana Kaspersky Internet Security 2006 beta'yı öneririm. Komple çözüm.

ftp://downloads1.kaspersky-labs.com/beta/kis2006/english/

• zone alarmı babylon ve spyware doctor kendi sitelerine ulaşıpta lisansı iptal etmesinler diye tavsiye ettiler ayarları için çok uğraştım bir şekilde becerdim zone alarmı bu konuda ayarlamayı ama genede olmadı zonealarmı kullanma sebebim o idi ilginiz için teşekkür ederim hayırlı bayramlar
    quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

quote:

fromda daha öncede soruşturdum internetteki hemen her şeyi denedim buradanda firewall oluştur dediler denedim zone alarm beni verem etti hemide bilgisayarım şişti spywaredoctor sahasındaki bence en iyi proğram kullanmak istiyorum ve param yok zügürt birisiyim yardım edin lütfen

Firewall ile Spyware'i birbirine karıştırmamak gerekiyor. Firewall yüzeysel olarak anlatırsak; bilgisayarı internet saldırılarına, Spyware ise casus yazılımlara karşı korumaya çalışır. Sana Kaspersky Internet Security 2006 beta'yı öneririm. Komple çözüm.

• quote:

zone alarmı babylon ve spyware doctor kendi sitelerine ulaşıpta lisansı iptal etmesinler diye tavsiye ettiler ayarları için çok uğraştım bir şekilde becerdim zone alarmı bu konuda ayarlamayı ama genede olmadı zonealarmı kullanma sebebim o idi ilginiz için teşekkür ederim hayırlı bayramlar
    quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

quote:

Önerdiğim program beta olduğu için Lisans problemi yok. Teşekkür eder, ben de bayramınızı kutlarım.

• Kaspersky BENCE TEK ÇÖZÜM

SANA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sysinfocab ve svchost
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.