Şimdi Ara

XP 'de veriyi korumak için içeriği şifreleme özelliğini aşmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows xp sp2 işletim sisteminde bazı dosyalarımı şifrelemiştim daha sonra bilgisayarı formatlayıp yeniden xp kurdum, şimdi bu şifreli dosyalara erişimim engelli harddiski tüm bölümleri ile formatlamaya niyetlenmiştim dosyalarımın yedeğini almak için gittim dvd writer aldım ama şimdi 100 mb dosya yüzünden tıkanıp kaldım. Bu dosyalarıda kesinlikle kaybetmek istemiyorum dosyaların üzerine sağ tıklayıp özelliklerden girdiğimizde veriyi korumak için içeriği şifrele seçili ve bunu ne denediysem kaldıramadım yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salida -- 31 Ekim 2005, 23:22:28 >

• Unut o dosyaları. Hayatta kurtaramazsın. Gitti artık. Üzerine 1 bardak soğuk su iç. Kurtarmanın hiçbir yolu yok.
  • neyi banlıyorsun dostum !
  • yahoo gruplarının birinde yazmıslardı. o dosyaların backup unu al ama alırken guvenlik ayarlarını alma diye bi secenek varmıs.öle back up unu alıp baska bi yere restore belki olur.(ama ben guvenlik ayarlarını alma diye biyer bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 3 Kasım 2005, 22:38:57 >
  • teşekkür ederim dostum sayende dosyaları yedekledim artık bir gün açabilmek umuduyla dosyaları saklıyabilecem.
  • Açamayacaksın. Önceki bi account ile yapılan NTFS şifreleme nin geri dönüşü yok..
  • bu ne pohktan bişidir yaaa bende aynı sorunu yaşıyorum önceki yüklediğim xpde şifrele şifre çöz gibi sekmeler vardı şimdikinde yok hay ben böle windowsun hiçbişi işe yaramıyo sorun çıkarmaktan başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: chilekeshhh

bu ne pohktan bişidir yaaa bende aynı sorunu yaşıyorum önceki yüklediğim xpde şifrele şifre çöz gibi sekmeler vardı şimdikinde yok hay ben böle windowsun hiçbişi işe yaramıyo sorun çıkarmaktan başka

zuhaha, ne sorunu yaa. onun amacı o.
    kullandığın hesap ile şifreliyorsun ki başkaları kullanamasın dosyayı.. eee cd ye çekip format atınca da başka bi hesap oluyo ve açmıyo dosyaları... Sorun yok. kullanmayı bilmiyoruz sadece..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.