Şimdi Ara

Sizce Hangi Marka Araç Kokusu Kullanmalıyım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
38.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracımın içindeki kokuyu hiç sevmiyorum. Aracım için hangisini almalıyım? Air Wick var, Glade var sizce hangisi ve siz hangisini kullanıyorsunuz?

Arabaya binenleri mest etmek istiyorum

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• detaylı bir iç temizlik yapın/yaptırın aracınıza.araç içi kokuları hem sağlık için iyi değil hemde plastiği eritebiliyor.sonrasında çok kötü bir görüntü oluşturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spa®co

Merhaba,

Aracımın içindeki kokuyu hiç sevmiyorum. Aracım için hangisini almalıyım? Air Wick var, Glade var sizce hangisi ve siz hangisini kullanıyorsunuz?

glade-kavun tavsiye ederim kesinlikle 3 yıldır kullanıyorm içinde 5 kişi sarımsaklı işkembe çorbası içmiş olsa bile sarımsak kokusunu bastırıp içeriye kavun kokusu yayıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayktcan

quote:

Merhaba,

glade-kavun tavsiye ederim kesinlikle 3 yıldır kullanıyorm içinde 5 kişi sarımsaklı işkembe çorbası içmiş olsa bile sarımsak kokusunu bastırıp içeriye kavun kokusu yayıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s p a r c o -- 14 Ocak 2011; 22:46:03 >

•  Sizce Hangi Marka Araç Kokusu Kullanmalıyım???
  • Air Wick Aqua Mist (Temizliğin Esintisi)

cok güzel kokuyor rahatsız edici değil

baymıyor yani

oda kokusu şeklinde satılanlar var sprey şeklinde 500ml.

gece aracı park edince sıkıyorum içine sabah mis gibi oluyor 4-5 günde gidiyor

klima kanalına takmalılar ergonomikte yazın arac içiersinde sıcak gördümü hoşafı cıkıyor
  • Glade aldım kokusunu begenmedım, arabaya bınenlerde ne bıcım kokuyor dedı ,cıkardım.Ismını bılmıyorum ama sprey seklınde aldım.Kavunlu , Ben bıle sıkınca canım kavun ıstıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangi araç ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Sizce Hangi Marka Araç Kokusu Kullanmalıyım???

bunu diyosunuz yani
  • Kavun kokusunu kullanıyorum ben de yıllardır gerçekten nefis ...
  • Birçok oto kokusunu aracımda denedim en beğendiğim, hani şu aynaya takılanlardan yeşil elma kokulu olan. Çok taze ve kalıcı kokusu var, araç içindekileri de rahatsız etmiyor
  • ohhh bizim citroenler kendinden parfüm sistemli :)
  • Ben de alttakini tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 15 Ocak 2011; 11:34:18 >
  • Airwick mango... Kıyas götürmez bence; kapıyı açar açmaz o nefis koku sarıyor insanı hemen...
  • fikrinin sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.. büyük bir çelişki oluyor. biraz daha fikir alayım kararımı veriyorum
  • Ben bundan aldım. Kokusu çok güzel. Aracın paspaslara sıkıyorum falan mis kokuyor. Kokusu o kadar kalıcı değil (Max 2 gün). Başağrısı yapmıyor ama cildim hassas olduğundan ellerimi üstünü tahriş etti. Ayazda kalmış gibi oldum (Geçti şimdilik. Çünkü abime sıktırıyorum :p). Tansaş'ta var.

Havalandırmaya takılan kokular bazı durumlarda akıp havalandırmayı mahvedebiliyor bilgilerinize....
    quote:

bunu diyosunuz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: kritios

ben bu kokudan aldım. meganı olanlar bilir konsoldaki havalandırma ızgaraları biraz eğik. bunu takınca zamanla konsolun üzerine akmış ve konsolun üzerindeki plastiği eritmişti. tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

Ben bundan aldım. Kokusu çok güzel. Aracın paspaslara sıkıyorum falan mis kokuyor. Kokusu o kadar kalıcı değil (Max 2 gün). Başağrısı yapmıyor ama cildim hassas olduğundan ellerimi üstünü tahriş etti. Ayazda kalmış gibi oldum (Geçti şimdilik. Çünkü abime sıktırıyorum :p). Tansaş'ta var.

Havalandırmaya takılan kokular bazı durumlarda akıp havalandırmayı mahvedebiliyor bilgilerinize....
    quote:

bunu diyosunuz yani

Teşekkürler arkadaşlar sayenizde bunu aldım 4TL ye

• http://img535.imageshack.us/i/calsscnets.jpg/

Bunları çok methediyorlar.

Kullanan var mı almaya değer mi? Tanesi 10 Liradan bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Üye -- 16 Ocak 2011; 22:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Üye

http://img535.imageshack.us/i/calsscnets.jpg/

Bunları çok methediyorlar.

Kullanan var mı almaya değer mi? Tanesi 10 Liradan bulunabiliyor.

bunların sakız kokulu olanları acayip kokuyor ama sanırsam fiyatı 10 milyondan fazlaydı ya da 10 milyonluklar çakma olabilir ve alırken üstünde car scents yazmasına(yani araba için olanından olmasına dikkat edin)
  • Ağaç asmalı siyah renkli sigara içilmez olanı temizlik kokuyor tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.