Şimdi Ara

acıl yardım bılgılerım gıttı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıstem bırlestırme yapmak ıcın c yı bırlestır dedım yeterlı bos alan yok dedı c dekı program fıles dakı bazı oyun dosyalrını d ye atıp c de yeterı kadar bosluk olusturdukdan sonra c yı sıstem bırlestırme yaptım ( dısk bırlestırme)bunun sonucunda bılgısayar acılısında sorun verdı dıskı yenıden gozden gecırdı ve sonund a masa ustunde kı doslarımı sıldı ve bazı programalrda kurulum hatası vermeye basladı bu dosyalarımı nasıl kaybettım anlıyamadım bılgısı olan varmı acaba bu nasıl bır ıslem olmus oldu ne oldu bılg da ...

• "recover my files" ve "easy recovery"son versiyonları ile bir dene...gerçi sen manuel olarak silmemişsin ama defrag yaparken win sildi diyorsundediğim programları bir dene bakalım..
  • ustadım bunları nasıl ve ne sekıld e deneyecegım...
  • ustadlar data angel dıye bır verı kurtarma programı buldum yukjledım c yı tarattım bır suru dosya buldu sımdı bunları yukluyumu buldukdan sonra ne yapacagım nasıl bır ıslem yapacagım lutfen acıl yardım...
  • konuyu yerine aç
  • easy recovery kullansaydın keşke hem daha basit hem de verileri kurtarma ihtimali çok yüksek diğrelerine nazaran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    ıtem fıyat yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.