Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

Orijinalden alıntı: GABADE15

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

beyler şimdi 6dolarlık kargo ile toplam kaç dolara mal oluyor amazon.de den kinect?

amazon.de de dolar geçmez hocam avro geçer 6 avro+91 avro kinect sitede 100 küsür görünüyormuş fakat vergi iadesi oluyormuş ben kinect almadım ama konuyu okudum ödeme kısmında 91 avro görünüyormuş size tavsiyen takipli kargoyla alın takipsiz kargo yani ptt yani 6 avro olan kaybolabiliyor kaybolmazsa 20 iş günü içinde geliyor o da yaklaşık 1 ay

Ya sana sorcam unutuyorum sen ne aldında kargo geliyo ?

mp3 ve cüzdan aldım hocam

Hayırlı olsunda memlelette cüzdan mı bitti ?

sağolun hocam memleketten alacaktım aslında da pahalı geldi biraz
    bu arada benim kargo takipte şöyle yazıyor bu nedemek?
    13 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 10:38
    12 Gönderi rutin gümrük kontrolünden geçiyor ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:37
    11 DHL kontrolü dışında gümrükte yaşanan gecikme ISTANBUL - TURKEY 09:37
    10 Konteyner varış noktasında ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:21
    9 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 01:14

yani gümrükten geçmiş mi

Alıntıları Göster
    millet az önce dhl aradı ürünüm istanbulda gümrükten yeni çıkmış görünüyor ama meğerse konyaya gelmiş yarım saate getiririm adresi tam almak için aradım dedi

• quote:

millet az önce dhl aradı ürünüm istanbulda gümrükten yeni çıkmış görünüyor ama meğerse konyaya gelmiş yarım saate getiririm adresi tam almak için aradım dedi

Yarım saat Konya'dan iyiymiş
  • quote:

quote:

Yarım saat Konya'dan iyiymiş

Alıntıları Göster
    oha amazon oha dhl cuma amerikadan yola çıkan ürünü pazartesi sabahı konyaya teslim ediyorlar adamlar aşmış, bu arada merak edenler için ürünler sorunsuz elime ulaştı

• quote:

oha amazon oha dhl cuma amerikadan yola çıkan ürünü pazartesi sabahı konyaya teslim ediyorlar adamlar aşmış, bu arada merak edenler için ürünler sorunsuz elime ulaştı

Alıntıları Göster
    Vayy geldimi sonunda Benimkini hala kargoya vercekler

• quote:

geldi hocam çok şükür, inşallah sizin ürünüde yollarlar bugün artık akşama gelir
  • quote:

quote:

geldi hocam çok şükür, inşallah sizin ürünüde yollarlar bugün artık akşama gelir

Alıntıları Göster
    Ayıpsın aslında yarım saatte gönderceklerdide adaletli olmaz diye göndermediler

• quote:

Ayıpsın aslında yarım saatte gönderceklerdide adaletli olmaz diye göndermediler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Kinectle Child of Eden'ı deneyeniniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

Arkadaşlar Kinectle Child of Eden'ı deneyeniniz var mı ?

Alıntıları Göster
    Beyler benim ürün kargoya verildide e-mail geldi fakat 1'den beri hiçbir haber yok ups nerelerde ne yazdığını bilmediğim için soruyorum e-mail geldikten sonra birşey yapmama gerek var mıydı yoksa yakında bir şey yazarlar mı?
  • quote:

Beyler benim ürün kargoya verildide e-mail geldi fakat 1'den beri hiçbir haber yok ups nerelerde ne yazdığını bilmediğim için soruyorum e-mail geldikten sonra birşey yapmama gerek var mıydı yoksa yakında bir şey yazarlar mı?

ups in sitesinde senin kargo yazıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

ups in sitesinde senin kargo yazıyor mu?

Alıntıları Göster
    Yazıyor
  • quote:

Yazıyor

Türkçe mi yazıyor Almanca mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Yazıyor

Türkçe mi yazıyor Almanca mı?

Alıntıları Göster
    Sonunda kargo harekete geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GABADE15 -- 20 Haziran 2011; 21:06:28 >
  • quote:

Sonunda kargo harekete geçti

Alıntıları Göster
    hocam hadi hayırlı olsun
  • quote:

hocam hadi hayırlı olsun

Saol.Yarın gün sonu varır diyor ama İstanbul'a mı eve mi bimiyorum inşallah eve varır.Birde sen buralarda takılıyonda Xbox varmı ? Varsa live var mı ?
  • quote:

quote:

hocam hadi hayırlı olsun

Saol.Yarın gün sonu varır diyor ama İstanbul'a mı eve mi bimiyorum inşallah eve varır.Birde sen buralarda takılıyonda Xbox varmı ? Varsa live var mı ?

Alıntıları Göster
    Bugün siparişi geçtim, takipli olarak umarım sorunsuz ve kısa sürede elime geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: loth

Bugün siparişi geçtim, takipli olarak umarım sorunsuz ve kısa sürede elime geçer.

Alıntıları Göster
    1 günde İstnabul'a getirdiler dün kargoladılar bugün İstanbul'da ama daha elime geçmedi ne zaman elime geçer bir fikrim yok.
  • Burayada yazayim .

quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Amazondan Xbox 360 4GB Kinect Bundle 299$ Alan 100$ amazon kredisi kazanıyor Sadece bugünlük bir kampanya .

http://www.amazon.com/gp/goldbox?ie=UTF8&ref_=pe_26410_20202130#
  • quote:

Burayada yazayim .

quote:

Amazondan Xbox 360 4GB Kinect Bundle 299$ Alan 100$ amazon kredisi kazanıyor Sadece bugünlük bir kampanya .

http://www.amazon.com/gp/goldbox?ie=UTF8&ref_=pe_26410_20202130#

Gümrükten geçmez ama yurtdışında olan arkadaşların işine yarar.

• quote:

quote:

hocam hadi hayırlı olsun

yok hocam benim xbox ben amazondan alışveriş ile ilgili konu aradım dhda bunu buldum
    bu arada inşallah bugün gelir, 1 güne gelmiş olacak

• quote:

quote:

quote:

hocam hadi hayırlı olsun

yok hocam benim xbox ben amazondan alışveriş ile ilgili konu aradım dhda bunu buldum
    bu arada inşallah bugün gelir, 1 güne gelmiş olacak

Alıntıları Göster
    hacılar az önce tekrar dhl geldi ve dün teslim aldığım ürünlerin aynısını tekrar yollamışlar anlamadım bankadan para çekilmiş mi artı nasıl gümrükten geçti

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.