Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezerbaris

Beyler bende siparişi verdim yanlız ödeme kısmında bana şifre falan sormadı sadece kartı tanımladım hesap numarası isim son kullanma tarihini yazdım şifre falan sormadı çekmişmidir parayı. Çektiyse bu nasıl oluyor kartın şifresini falan yazmadan parayı nasıl çekebiliyor. Ödeme yapıldıysa bile bu güvensiz bir durum değilmi? Her istediği zaman para çeker o zaman bizim karttan

Alıntıları Göster
    aynısını bende yaptım;D ama onlar bir şekilde teyit ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hardware169

aynısını bende yaptım;D ama onlar bir şekilde teyit ediyorlar

Alıntıları Göster
    Bu ne şimdi:

Greetings from Amazon.com,

Your credit card payment for the above transaction could not be completed. An issuing bank will often decline an attempt to charge a credit card if the name, expiration date, or ZIP Code you entered at Amazon.com does not exactly match the bank's information.

Valid payment information must be received within 3 days, otherwise your order will be canceled.

Once you have confirmed your account information with your issuing bank, please follow the link below to resubmit your payment.

We recommend you select an option to create a new payment method when prompted and enter the complete information for the payment method you wish to use.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 21 Ocak 2011; 2:04:31 >

• quote:

Bu ne şimdi:

Greetings from Amazon.com,

Your credit card payment for the above transaction could not be completed. An issuing bank will often decline an attempt to charge a credit card if the name, expiration date, or ZIP Code you entered at Amazon.com does not exactly match the bank's information.

Valid payment information must be received within 3 days, otherwise your order will be canceled.

Once you have confirmed your account information with your issuing bank, please follow the link below to resubmit your payment.

We recommend you select an option to create a new payment method when prompted and enter the complete information for the payment method you wish to use.

Alıntıları Göster
    credi kartından tahsilatın alınmadığını söylüyor.verdiğin bilgilere göre amazonun bankayla ilişki kuramadığını söylüyor galibaüç gün içinde iptal edebilir.yeni bilgiler verdiğinde yeniden tahsilatın yapılacağını yada daha önce yapılan ytahsilattın 3 gün içinde geri ödeneceği gibi bişiyden bahsediyor

• quote:

credi kartından tahsilatın alınmadığını söylüyor.verdiğin bilgilere göre amazonun bankayla ilişki kuramadığını söylüyor galibaüç gün içinde iptal edebilir.yeni bilgiler verdiğinde yeniden tahsilatın yapılacağını yada daha önce yapılan ytahsilattın 3 gün içinde geri ödeneceği gibi bişiyden bahsediyor

Alıntıları Göster
    cEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER.
    Ben şimdi 3-4 kere verdikleri linkte tekrar ödeye bastım her seferinde tekrar deneyeceğiz diye cevap gelmiş. Birde kredi kartını değiştirip başka bir kredi kartı numarası verdim işler iyice karıştı nasıl olacak şimdi bu iş. Parayı heriki karttanda çekme falan olur mu yada birden fazla para çekilir mi?
    Birde kafamı şu karıştırdı siteye kartı tanımlıyoruz parayı çekecek ama hiçbir güvenlik yok mu nasıl oluyor bu iş adamlar kart şifresi falan sormuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 21 Ocak 2011; 2:25:43 >

• quote:

cEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER.
    Ben şimdi 3-4 kere verdikleri linkte tekrar ödeye bastım her seferinde tekrar deneyeceğiz diye cevap gelmiş. Birde kredi kartını değiştirip başka bir kredi kartı numarası verdim işler iyice karıştı nasıl olacak şimdi bu iş. Parayı heriki karttanda çekme falan olur mu yada birden fazla para çekilir mi?
    Birde kafamı şu karıştırdı siteye kartı tanımlıyoruz parayı çekecek ama hiçbir güvenlik yok mu nasıl oluyor bu iş adamlar kart şifresi falan sormuyor?

Alıntıları Göster
    az önce verdim siparişi.

orada saat daha geri, bugun verirler belki kargoya haftaiçi olduğu için dedim ama estimate shipment olarak pazartesi yazıyor. keşke dün verseydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

az önce verdim siparişi.

orada saat daha geri, bugun verirler belki kargoya haftaiçi olduğu için dedim ama estimate shipment olarak pazartesi yazıyor. keşke dün verseydim.

Alıntıları Göster
    amazonda kendi hesabın var ya orada yazar ürün ve kaç tane gelecceği de yazar
  • quote:

amazonda kendi hesabın var ya orada yazar ürün ve kaç tane gelecceği de yazar

Alıntıları Göster
    Benim ekran bu şekilde sorun mu var yoksa ödeme yapılmış mı?

• quote:

ödemen yapılmamış. kartınla ilgili sorun var.

- son kullanma tarihini güncelle
    - alternatif kartlarından birini seç
    -başka kart ile ödeme yap diyor özetle.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kredi kartınla ilgili sorun var gibi gözüküyor. Ben bankanla iletişime geç derim, bazı kartların yurtdışına açılması falan gerekebiliyor. Resimde sipariş verilmiş gibi yazılmış ama parayı çekmeden göndermezler tabii ki.

Şu duvar aparatını alanlar olursa lütfen bi' resim çekip koysunlar, bende yer sıkıtınsı var, ona göre almamı etkileyebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

benim cihaz geleli 5 gün olmuştur listeye ekleyebilirsiniz, neyse amazon sitesinde mail geldi tılayınca şu şekilde sayfa açıldı nedir bu biri açıklayabilirmi?

kullanılmış kinectleriniz değerinden alınır diyor:p

65 dolar hediye çeki yüklüyorlar çalışır vaziyetteki kinecti verirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Kredi kartınla ilgili sorun var gibi gözüküyor. Ben bankanla iletişime geç derim, bazı kartların yurtdışına açılması falan gerekebiliyor. Resimde sipariş verilmiş gibi yazılmış ama parayı çekmeden göndermezler tabii ki.

Şu duvar aparatını alanlar olursa lütfen bi' resim çekip koysunlar, bende yer sıkıtınsı var, ona göre almamı etkileyebilir..

Alıntıları Göster
    yaw hemen çekmiyorlar zaten bi süre sonra çekiyorlar. aynısı bendede oldu.Arkadaşlar bilginiz olsun bu aralar almayın derim benim gümrüğe takıldı.sizinde takılabilir çünkü bu aralar bi dolandırıcılık falan olmuş bütün kargoları herşeyi kontrol ediyorlarmış haberiniz olsun.2 saat prosedürlerle uğraştım daha da gelmedi

• quote:

yaw hemen çekmiyorlar zaten bi süre sonra çekiyorlar. aynısı bendede oldu.Arkadaşlar bilginiz olsun bu aralar almayın derim benim gümrüğe takıldı.sizinde takılabilir çünkü bu aralar bi dolandırıcılık falan olmuş bütün kargoları herşeyi kontrol ediyorlarmış haberiniz olsun.2 saat prosedürlerle uğraştım daha da gelmedi

hangi il?
  • quote:

quote:

hangi il?

Alıntıları Göster
    istanbul

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

benim cihaz geleli 5 gün olmuştur listeye ekleyebilirsiniz, neyse amazon sitesinde mail geldi tılayınca şu şekilde sayfa açıldı nedir bu biri açıklayabilirmi?

kullanılmış kinectleriniz değerinden alınır diyor:p

65 dolar hediye çeki yüklüyorlar çalışır vaziyetteki kinecti verirseniz

tşklr bilgi için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cevaplar için teşekkürler iptal ettim siparişi inşallah para falan çekmemişlerdir hesaptan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cevaplar için teşekkürler iptal ettim siparişi inşallah para falan çekmemişlerdir hesaptan

Alıntıları Göster
    bnm ürün gümrüğe takıldı inş. ekstra bişi çıkma çünkü DHL dedi ki biz sizin yerinize herşeyi lhalledicez dedi

• quote:

bnm ürün gümrüğe takıldı inş. ekstra bişi çıkma çünkü DHL dedi ki biz sizin yerinize herşeyi lhalledicez dedi

Allah yardımcın olsun.Gümrükle ilgili bir maliyet içiçn haber bekliyorum.
  • quote:

Bir problem olacağını sanmıyorum geçenlerde haberlerde çıkan gümrükte yapılan yolsuzluklar üzerine devlet inceleme başlatmıştı bu sebeple problem yaşanmış olabilir sadece gecikmeye neden olacağını düşünüyorum umarım en kısa zamanda kinectinize kavuşursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdertyan

quote:

Allah yardımcın olsun.Gümrükle ilgili bir maliyet içiçn haber bekliyorum.

Alıntıları Göster
    yaw bu sabah DHL aradı beni dedi ki böle böle ürün elektronik olduğu için el koydular dedi.Eğer kendiniz alacaksanız gümrükten biz aradan çekiliyoruz dedi ama para ödersiniz oraya dedi.fakat bize bırakıp prosedürleri biz halledersek bu gönder WHP olduğu için karşı taraftan bütün masraflar ödenir dedi.ancak bu prosedürler için noterden tasdikli vekalet vermeniz lazım süreli dedi bi kaç daha belge gönderdiler.doldurdum faxladım.orjinalleride kendileri geldiler aldılar.biz hepsini ücretsiz halledicez dediler.kargocu geldiğin bana dedi ki abicim dedi tam alacak zamanı bulmuşsun dedi.bu aralar gümrükte sahtekarlık yüzünden baskın yapılmış ve bütün ürünlere teker teker bakılıyormuş.onun için takılmış yani etrafın biraz durulması lazım inş. ekstra bi masraf çıkmaz...

• quote:

yaw bu sabah DHL aradı beni dedi ki böle böle ürün elektronik olduğu için el koydular dedi.Eğer kendiniz alacaksanız gümrükten biz aradan çekiliyoruz dedi ama para ödersiniz oraya dedi.fakat bize bırakıp prosedürleri biz halledersek bu gönder WHP olduğu için karşı taraftan bütün masraflar ödenir dedi.ancak bu prosedürler için noterden tasdikli vekalet vermeniz lazım süreli dedi bi kaç daha belge gönderdiler.doldurdum faxladım.orjinalleride kendileri geldiler aldılar.biz hepsini ücretsiz halledicez dediler.kargocu geldiğin bana dedi ki abicim dedi tam alacak zamanı bulmuşsun dedi.bu aralar gümrükte sahtekarlık yüzünden baskın yapılmış ve bütün ürünlere teker teker bakılıyormuş.onun için takılmış yani etrafın biraz durulması lazım inş. ekstra bi masraf çıkmaz...

Alıntıları Göster
    İnşallah Source bu tesellin için çok teşekkür ederim.ben böyle şeyleri kafama çok takarım biraz moralim düzeldi çünkü bu işle sen baya ilgileniyorsun tekrar teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.