bugün gittigimde de açıktı gittim telefonumu aldım geldim...
Alıntıları Göster
Ya kardeşim gidip telefonunu aldın geldin de... Unlock yaptıkları bir telefonun sahibinin numarasını alsaydın hiç olmazsa. Ortada sadece rivayet dolanıyor. Somut hiç bir şey yok. Dünden beridir biz bunu konuşuyoruz. O dükkanda unlock yaptıran biri kendisi olayı anlatmadıkça inandırı bir durum yok ortada.
quote:
Orijinalden alıntı: seckinkaya
siz ne diyorsunuz yha omg !!!
"ayfon,mayfon"birşeyler diyorlar.Anlamadıysan ne diyeyim ben sana artık.
quote:
Orijinalden alıntı: notron40
Arkadaşlar bende aradım az önce bana aynen şunları söledi sordugum sorularla başlıyım öncelikle
soru: İphone 4 4.1 bb 2.10 unlock cıktımı
cevap: çıktı ama tam olarak değil
soru : nasıl yani ?
cevap: bizim yaptıgımız bir yazılım var ama her cihaza olmuyor yani 3 telefondan 1'nde çalısıyor. Olmassa cihazı iade ediyoruz.
soru : yazılımın olmaması durumunda cihaza herhangi bir zararı varmı
cavep: hayır kesinlikle yok
Bana ilginç geldi ama şahsen bu kadar beklemişken 3-5 gün daha beklerim yani gidipte cihazımı bilmediğin tanımadığım insanlarada teslim etmem.Bilmiyorum belkide ben biraz pinpirikliyim :D
Alıntıları Göster
Mekanik birşey değil ki , nasıl oluyorda 3 telefondan 1 tanesinde çalışıyor , çok enteresan , bakalım kimlerin telefonu gitcek ...
quote:
Orijinalden alıntı: YCAYTUG
hayır yanlış anladın adamlar bırakın telefonunuz yarın unlock biçimde alın dedi ama ben müsait degilim diye kabul etmedim..
sırada çok telefon var diyorlar...
neyse bu konu cok uzadı artık ben mecbur kalmadıkca yorum yapmıycam...
bu unlock u sadece dh ahalisi beklemiyor, aynı durumda olan dünyada binlerce insan var ve bu insanlar sürekli forumları yada geohot gibi adamları takip ediyorlar. Gerçekten unlock çıksa en geç 10 dakika içinde burada da duyulurdu. Firmanın o unlock yaptığı tellerden birinin bile sahibinin bu foruma yazı yazmamasıda baya ilginç. Adamların elinde unlock varsa internete koysunlarda tüm dünyada meşhur olsunlar
quote:
Orijinalden alıntı: MuRaT
Mekanik birşey değil ki , nasıl oluyorda 3 telefondan 1 tanesinde çalışıyor , çok enteresan , bakalım kimlerin telefonu gitcek ...
Alıntıları Göster
ya bence bu işi yapan bırılerı var.. ya appledan korkularına yaymıyolar ama daha mantıklı gelen kendı yerlerınde yapıp para kırmanın pesındeler.. dunyadada unlock cıkmıssa turkıyede cıkmıstır kesın :d
bende yarın ızmıtte bı yere gıdıcem bı bayı tanıdıgım var bundan 1 ay once yok yapamıyoruz dıyodu.. sımdı dun konustum bızım cocuklar yapıyomus dedı.. baska bıyer daha dedı baska bır turkellden biri 2 tane ıhtımal ıcın umutluyum bakalım cunku 1 ay once dolastıgımda kımse var demıyodu.. sımdı gel yapalım yarın gıdıcez bakalım ıns ıcımızde patlamaz..
quote:
Orijinalden alıntı: seckinkaya
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
tamam bayaa olsun :D ama haksızda deilim hee şöle olur ben cihazı veririm yanındada durursam olur cihazın içini açmıycak ben ne bilim içinden parça veya imeini yürütmüyceğini gerçi imei işinede yaramaz ama :D Acaba ne açık buldular enteresan ah şu Türkler o kadar katakulleye başvuruyolarki kendi ülkemizin insanına güvenemez olduk yaaww :(
quote:
Orijinalden alıntı: notron40
tamam bayaa olsun :D ama haksızda deilim hee şöle olur ben cihazı veririm yanındada durursam olur cihazın içini açmıycak ben ne bilim içinden parça veya imeini yürütmüyceğini gerçi imei işinede yaramaz ama :D Acaba ne açık buldular enteresan ah şu Türkler o kadar katakulleye başvuruyolarki kendi ülkemizin insanına güvenemez olduk yaaww :(
Dun kesin yapiyorlardi bugun telwfonlari simdide 3 un 1 i oldu anlayana ;)
quote:
Orijinalden alıntı: cturna
acaba kaç kişiyiz,çok merak ediyorum.bi yerlerde bi etkinlik bari yapsak ul bekleyenler olarak :D bayadır burdayız.ul beklemeden önce face açardım mail sayfamı açardım birde en fazla haber sayfası açardım şimdi en başta bu sayfayı açıyorum en son sayfaya gidiyorum ne olmuş ne bitmiş diye.işyerindeki arkadaşlarda dalga geçiyor iphone 4ü var evde duruyor diye.bende çabuk yıpranmasın diye çıkarmıyorum diyorum.bekleyen derviş muradına ermiş..bu istanbuldaki yer gerçekten yapıyorsa bartından gelmeyi düşünüyorum ul için.
quote:
tek merak ettiğim yoğunluk var feci şekilde ama o yoğunlukta cihazlarını unlock yaptırmış bir kişi bile bu forumu takip etmiyor? bir ikincisi insan reklam yapmak için bile sırf yazar yaa foruma? hadi anlatmıyorsun nasıl olduğunu ama reklam için yazar...
ben açıkçası o adamların elinden çıkmış bir telefon görmeden inanmıyorum bu işe?
quote:
C ıktı mı bilinmez A yrılardır belkediğim D e hadi yeter artık D ostlarıma önerdiğim
E şe dosta haber saldık İ phone aldık diye P arasını peşin verik H astasıyız dedik diye
O site bu site baktık N iyeyse hep yarın sandık E n sonuna geldik işte 4 lüleri yaktırdık...
içinden "uyduramadın havasına......" diyen varsa küserim walla salı müh-mat sınavım var oturdum bunu yazdım :)))
quote:
Orijinalden alıntı: hyperr33
C ıktı mı bilinmez A yrılardır belkediğim D e hadi yeter artık D ostlarıma önerdiğim
E şe dosta haber saldık İ phone aldık diye P arasını peşin verik H astasıyız dedik diye
O site bu site baktık N iyeyse hep yarın sandık E n sonuna geldik işte 4 lüleri yaktırdık...
içinden "uyduramadın havasına......" diyen varsa küserim walla salı müh-mat sınavım var oturdum bunu yazdım :)))
Alıntıları Göster
oki1980 pazartesi alacaktı sanırım cihazı yorumları bence pazartesi en geç salıya saklayalım derim ben arkadaşlar
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
oki1980 pazartesi alacaktı sanırım cihazı yorumları bence pazartesi en geç salıya saklayalım derim ben arkadaşlar
saygılar
Alıntıları Göster
bence At&t ye sonra Apple a sonrada bizi bu kadar uğraştirdiği için Seteje Jobs a küfür kampanyası başlatmalıyız :D
Duman iyice tütmeye başladı. UL'ye kavuşmaya az kaldı. Beklediğime değecek inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: notron40 bence At&t ye sonra Apple a sonrada bizi bu kadar uğraştirdiği için Seteje Jobs a küfür kampanyası başlatmalıyız :D
Hocam ben kısaltma küfürü bastım. 4 gün ceza aldım forumdan. Daha yeni bitti. Aman tikat.
quote:
Orijinalden alıntı: ekdellal
quote:
Orijinalden alıntı: notron40 bence At&t ye sonra Apple a sonrada bizi bu kadar uğraştirdiği için Seteje Jobs a küfür kampanyası başlatmalıyız :D
Hocam ben kısaltma küfürü bastım. 4 gün ceza aldım forumdan. Daha yeni bitti. Aman tikat.
Alıntıları Göster
bir yerlerde kırıyolar gibi zırva haberler yazmayı bırakıın
quote:
Orijinalden alıntı: creed73
bir yerlerde kırıyolar gibi zırva haberler yazmayı bırakıın
bu sitede bir dosya indiriliyor mac ve win için . antivir olmadığı için bakamadım dosyaya nedir ne değildir merak ettim.wiin için olan 318 kb o yüzden de güvenemedim biraz.
bu sitede bir dosya indiriliyor mac ve win için . antivir olmadığı için bakamadım dosyaya nedir ne değildir merak ettim.wiin için olan 318 kb o yüzden de güvenemedim biraz.
Alıntıları Göster
şu anda devteam sitesi çalışmıyor kısa süre sonra tekrar döneceğiz diyor acaba geliyormu unlock:)
quote:
Orijinalden alıntı: mokocan
şu anda devteam sitesi çalışmıyor kısa süre sonra tekrar döneceğiz diyor acaba geliyormu unlock:)
Alıntıları Göster
cadde iphone serviside yalan oldu heralde :)
quote:
Orijinalden alıntı: justify34
cadde iphone serviside yalan oldu heralde :)
Alıntıları Göster
cadde iphone u aradım bu forumda gördüğüm mesajlar nedeniyle, evim yakın olumlu birşey olursa gider görüşürüm yüzyüze diye düşündüm, görüştüğüm kişi ye amerikadan alınan baeband 02.10.04 sürüme sahip iphone4'ümü unlock edebilirmisiniz diye sordum,
Edebiliyorduk sistemsel bir sorun var şu an olmuyor p.tesi veya salı gibi tekrar görüşelim dediler, telefonu nereden aldığımı sordular donanım haberde var dedim girip bakmadık girmeyi düşünüyordum bakayım bende yazılanlara dediler,
bende inanmayarak aradığımı ve haklı olarak forumdakilerinde inanmadığını bu konuda bir resim video kaydı gibi bir kanıt koyarlarsa binlerce kişinin onlara ulaşacağını söyledim evet haklısınız kendi bulduğumuz bir yöntem hiç bir yerde yok henüz çok yeni biz sürekli üzerinde çalışıyoruz şu an bir sıkıntı çıktı düzelteceğiz dediler..
son olarak yazılımı yükseltmiş olanlar varsa bunların cihazlarınıda unlock edebilirmisiniz diye sordum buna cevap olarak hayır yanlızca baseband 02.10.04 unlock edebiliyoruz onlar için henüz sonuç elde edemedik çalışıyoruz dediler..
ve yazılımsal bir çözüm olduğunuda belirttiler..
P.tesi tekrar arayacağım gelin derlerse gideceğim bir gelişme olursa buradan sizinle paylaşacağım,