Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bystenly

quote:

Orijinalden alıntı: immortal_shadow

Arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadığım için bu soru daha önce cevaplandı mı bilmiyorum. Eğer cevaplandıysa şimdiden özür dilerim.

Bir arkadaşım Amerikadan kendisine iphone4 aldı. 2-3 gün kullandıktan sonra satmak istedi, ben de satın aldım telefonu. Aldıktan sonra ilk iş telefonun tüm ayarlarını ve içeriğini sıfırladım ve bilgisayardan tekrar etkinleştirdim. Şu an işletim sistemini güncellemeyi düşünüyorum ancak sorun çıkar mı emin olamadım. Bildiğim kadarıyla arkadaşım jailbreak yapmıştı telefonu. Güncelleme yapsam sorun yaşar mıyım?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

üfff bir arkadaşım 2-3 gün önce aldı şöyle yapsam böyle olur mu böyle yapsam şöyle olur mu Kardeşim burası unlock konusu millet kaç defa yazdı unlock dışında bir şey yazmayın diye

arkadaşım zaten telefon UNLOCK'lı olduğu için burda sordum. insan gibi bişey sorduk cevap vermek zorunda değilsin sana özel sormadım merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: odunun_önde_gideni

quote:

quote:

Arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadığım için bu soru daha önce cevaplandı mı bilmiyorum. Eğer cevaplandıysa şimdiden özür dilerim.

Bir arkadaşım Amerikadan kendisine iphone4 aldı. 2-3 gün kullandıktan sonra satmak istedi, ben de satın aldım telefonu. Aldıktan sonra ilk iş telefonun tüm ayarlarını ve içeriğini sıfırladım ve bilgisayardan tekrar etkinleştirdim. Şu an işletim sistemini güncellemeyi düşünüyorum ancak sorun çıkar mı emin olamadım. Bildiğim kadarıyla arkadaşım jailbreak yapmıştı telefonu. Güncelleme yapsam sorun yaşar mıyım?

üfff bir arkadaşım 2-3 gün önce aldı şöyle yapsam böyle olur mu böyle yapsam şöyle olur mu Kardeşim burası unlock konusu millet kaç defa yazdı unlock dışında bir şey yazmayın diye

arkadaşım zaten telefon UNLOCK'lı olduğu için burda sordum. insan gibi bişey sorduk cevap vermek zorunda değilsin sana özel sormadım merak etme

Alıntıları Göster
    arkadaşlar
    DT moderatölerden birisine sordum çünkü UL ile alakalı gerginlik sadece bizi değil dunyayı sarmış durumda

soru:
    daha önce bu kadar gerginlik yaşandımı şu kilit hakında ,tşkler
    cevap
    Bu derecesi ilk defa oluyor

umarım artık ders cıkartırlar da şu UL cıksa
    veya geohot durumdan faydalansa

syg

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

arkadaşlar
    DT moderatölerden birisine sordum çünkü UL ile alakalı gerginlik sadece bizi değil dunyayı sarmış durumda

soru:
    daha önce bu kadar gerginlik yaşandımı şu kilit hakında ,tşkler
    cevap
    Bu derecesi ilk defa oluyor

umarım artık ders cıkartırlar da şu UL cıksa
    veya geohot durumdan faydalansa

syg

Alıntıları Göster
    geohot ın kullandığı bir websitesi var o dahttp://www.geohot.com/
    şu sıralar tamamen ps3 odaklı çalışıyor, geohot dan yakın zamanda UL için bişe beklememek en doğrusu boşuna umutlanmamak adına

• quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

quote:

quote:

2-3 güne çıkacak uyuyormusunuz geohot un google yazıp arattın kazan kaynamaya başlamış gibi

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WZKkL8wumNkJ:www.geohot.us/+geohot&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

DOSTUM ASIL SEN UYUYORSUN bu site FAAAKE tamamnı kardeş Fake
    bence fırca yemeden sil

benden demesi az kaldı . 3-5 güne çıkacak

Alıntıları Göster
    Fake o site üstad yorma kendini ben hergün takip ediyorum dev team cronic team vs vs tüm apple ürünlerini kırmaya calısan topluluklarla görüşmeler içersindeyim
    ama hala 4.1 02.10 baseband ile ilgili bi söylenti yok bilginize ..

Şu zamana kadar yayınlanan tek konu bu

http://pastie.org/1347154

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medalord -- 7 Ocak 2011; 19:44:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: medalord

Fake o site üstad yorma kendini ben hergün takip ediyorum dev team cronic team vs vs tüm apple ürünlerini kırmaya calısan topluluklarla görüşmeler içersindeyim
    ama hala 4.1 02.10 baseband ile ilgili bi söylenti yok bilginize ..

Şu zamana kadar yayınlanan tek konu bu

http://pastie.org/1347154

Alıntıları Göster
    hadi beyler IP4 lere unlock beklerken apple amca piyasaya yeni nesil IP4 leri suruyor hadi hayirlisi bakalim bir gun bu unlock u beklerken tas bile yagarsa sasirmamak gerekli

http://www.chip.com.tr/konu/iphone-4-yedek-parcalarindaki-ilginc-fark_24543.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Meluq
    geohot ın kullandığı bir websitesi var o dahttp://www.geohot.com/
    şu sıralar tamamen ps3 odaklı çalışıyor, geohot dan yakın zamanda UL için bişe beklememek en doğrusu boşuna umutlanmamak adına

Ps3 bikdigim kadari e gecen hafta kirildi, onla ugrasmiyordur yani ve evet o site ve butun twitter hesaplari fake
  • quote:

quote:

ne cok bayiliyorsunuz ufflemeye pufflamaya allahim yarabbim arkadasim arkadas sormus fenami etmis ister cevap verirler ister vermezler ister pm atarla konuya baslamadan oncede mantikli olani yapmis 60 sayfa okumiyim ozur diliyerek sorusunu soruyor en sonundada yardimci olursaniz sevinirim diyor ister yardim edersin ister etmezsin buranin agasi senmisin hem insanlar arabasinin motorunu sormuyorki yine ip4 yine unlock yine jailbreak konu basligini iyi oku BEKLEYENLER yaziyor demek ne oluyor BEKLEYECEKSIN yardim isteyen insana sebep siz yere firca atmayacaksin bu sekilde konuyu dahada saptiriyorsunuz zaten birakin insanlar istediklerini sorusun isteyen pm atar isteyen ortaya cevabini verir ama boyle koy agasi gibi yok burasi unlock unutmayin arkadaslar burada soru sorulmazsa bu sayfa 48 saat sonra kapanir bu sekilde sayfada guncel akliyor ve aramalarda basta cikiyor bunun ne kotu yani var hem burda soru soranlar ilk gunden bu yana takip ediyorlar sanki unlock u herkez bir sekilde konunun ortasinda daldi 2 msj atincada vayyy burasi benim mekan oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: larry2008

quote:

quote:

ne cok bayiliyorsunuz ufflemeye pufflamaya allahim yarabbim arkadasim arkadas sormus fenami etmis ister cevap verirler ister vermezler ister pm atarla konuya baslamadan oncede mantikli olani yapmis 60 sayfa okumiyim ozur diliyerek sorusunu soruyor en sonundada yardimci olursaniz sevinirim diyor ister yardim edersin ister etmezsin buranin agasi senmisin hem insanlar arabasinin motorunu sormuyorki yine ip4 yine unlock yine jailbreak konu basligini iyi oku BEKLEYENLER yaziyor demek ne oluyor BEKLEYECEKSIN yardim isteyen insana sebep siz yere firca atmayacaksin bu sekilde konuyu dahada saptiriyorsunuz zaten birakin insanlar istediklerini sorusun isteyen pm atar isteyen ortaya cevabini verir ama boyle koy agasi gibi yok burasi unlock unutmayin arkadaslar burada soru sorulmazsa bu sayfa 48 saat sonra kapanir bu sekilde sayfada guncel akliyor ve aramalarda basta cikiyor bunun ne kotu yani var hem burda soru soranlar ilk gunden bu yana takip ediyorlar sanki unlock u herkez bir sekilde konunun ortasinda daldi 2 msj atincada vayyy burasi benim mekan oldu :)

Alıntıları Göster
    inally the unlock software limesn0w iOS 4.1 iPhone 4 & 3GS unlock for 05.15.01 Baseband & 2.10.04 Baseband below.
    Get the new Limesn0w unlock below for iPhone 4 baseband 02.10.04 and iPhone 3GS/3G baseband 05.15.01 for iOS 4.1 firmware by Geohot.

Limesn0w will be available in the next release of Limera1n Jailbreak which will be posted here just as soon as it's released to the public so keep checking back.

LImesn0w Unlock for baseband 02.10.04 / 05.15.01 / 05.14.02:

kardeşler aylar önce yayınlanmış bu yazı bununla bizim alakamız yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: basoraki

inally the unlock software limesn0w iOS 4.1 iPhone 4 & 3GS unlock for 05.15.01 Baseband & 2.10.04 Baseband below.
    Get the new Limesn0w unlock below for iPhone 4 baseband 02.10.04 and iPhone 3GS/3G baseband 05.15.01 for iOS 4.1 firmware by Geohot.

Limesn0w will be available in the next release of Limera1n Jailbreak which will be posted here just as soon as it's released to the public so keep checking back.

LImesn0w Unlock for baseband 02.10.04 / 05.15.01 / 05.14.02:

kardeşler aylar önce yayınlanmış bu yazı bununla bizim alakamız yok mu

Alıntıları Göster
    güzel hoş sölemişsinde ortada bişey yok arkadaşım :) sadece yazı

• quote:

Orijinalden alıntı: medalord

güzel hoş sölemişsinde ortada bişey yok arkadaşım :) sadece yazı

Alıntıları Göster
    bana kalırsa sherif bu işi bitirdi sadece 4.3 üde kapsasın istiyor unlocku ama öte yandan da apple.ın 4.3 ü sağlam bi şekilde hazırladığı söleniyor ayrıca sherif şu 16 sında askere gidecek olan ve o zamana kadar unlock çıkar mı diyen arkadaşa '' sure '' diyebiliyosa elinde mutlaka bişeyler vardır inş yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basoraki

bana kalırsa sherif bu işi bitirdi sadece 4.3 üde kapsasın istiyor unlocku ama öte yandan da apple.ın 4.3 ü sağlam bi şekilde hazırladığı söleniyor ayrıca sherif şu 16 sında askere gidecek olan ve o zamana kadar unlock çıkar mı diyen arkadaşa '' sure '' diyebiliyosa elinde mutlaka bişeyler vardır inş yani.

Alıntıları Göster
    Herşey kafada bitiyor arkadaşlar.
    Bu 4 leri aldığımızda mevcut telefonlarımızı cöpe atmadık hiçbirimiz. Varsayın bir cep bilgisayarı almışssınız mis gibi kullanıyorsunuz. İlerde de güncellemeyle tam kullanışlı bir telefon özelliği de kazanacak. Böyle düşünürseniz Unlock beklemek hiç canınızı sıkmaz göreceksiniz.
    Kontrolunüzde olmayan seyler için canınızı sıkmayın.
    Selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

adam bıkmış işte sormayın kardeşim artık diyor ne diyecek

Evet bencede, süreci uzattığını düşünüyorum bu tür yoğun soruların
  • quote:

quote:

quote:

2-3 güne çıkacak uyuyormusunuz geohot un google yazıp arattın kazan kaynamaya başlamış gibi

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WZKkL8wumNkJ:www.geohot.us/+geohot&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

DOSTUM ASIL SEN UYUYORSUN bu site FAAAKE tamamnı kardeş Fake
    bence fırca yemeden sil

benden demesi az kaldı . 3-5 güne çıkacak

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kusura bakmayın yersiz olabilir ama en aktif sayfa diye yazıyorum . iphone 4 jailbrek , unlock ile ilgili bi site verebilir misiniz?yeni cihaz alacağım bende öğrenmem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: leo

Herşey kafada bitiyor arkadaşlar.
    Bu 4 leri aldığımızda mevcut telefonlarımızı cöpe atmadık hiçbirimiz. Varsayın bir cep bilgisayarı almışssınız mis gibi kullanıyorsunuz. İlerde de güncellemeyle tam kullanışlı bir telefon özelliği de kazanacak. Böyle düşünürseniz Unlock beklemek hiç canınızı sıkmaz göreceksiniz.
    Kontrolunüzde olmayan seyler için canınızı sıkmayın.
    Selametle.

aynen dostum katiliyorum sana bende oyle dusunuyorum ki umut ediyorum ki bu aralar cikacaktir diye :) ipod olarak kullaniyorum simdilik gorenlerede yeni ipod diyorum :D yoksa hala mesaj sesini duyamadin mi diyorlar icmde ufte kaldi ama elimizden gelen tek sey beklemek

• 100. sayfaya ulaşıldığında unlock çıkar inşallah...

quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen_06

100. sayfaya ulaşmadan unlock çıkar inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

100. sayfaya ulaşıldığında unlock çıkar inşallah...

quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen_06

100. sayfaya ulaşmadan unlock çıkar inşallah...

Alıntıları Göster
    mobileda 160ları gördü bile:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

Alıntıları Göster
    valla arkadaşlar amerikadan wrapsol getittim ama daha telefona kaplamadım. yakın zamanda satarsam 60 tl miz boşa gitmesin diye. unlock çıktığı gün kaplayacağım. çıkarsa tabi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar uzun araştırmamı sonunda bitirdim

konudaki 2983 mesajın tek tek saydım ve %lik rakamları açıklıyorum

%2 ile unlock ilgili haberler son sırada?
    %4 ile telimi yeni aldım ne yapmalıyım?
    %6 ile benunlockgördüm.com sitesi teli kırdıgını söylüyor burası fake mi?
    %7 ile bu işi niye sadece tek adam yapıyor bizde yapalım başka yapan yok mu?
    %8 ile o site fake
    %10 ile o site fake
    %15 ile serifin yakın sülalesi
    %20 ile yardım istiyenler
    % 45 ile yardım,site,öneri, gibi başkalarının gereksiz mesaj attıgını düşünenler ilk sıradaki yerlerini açık ara önde götürüyorlar

• quote:

%8 ile o site fake
    %10 ile o site fake
    % 45 ile yardım,site,öneri, gibi başkalarının gereksiz mesaj attıgını düşünenler ilk sıradaki yerlerini açık ara önde götürüyorlar

Alıntıları Göster
    inibarva@

hesabin yanlis:)

• quote:

%8 ile o site fake
    %10 ile o site fake

eee hocam kim ne diyecek unlock la ilgili. elin 2 tane gavuruna bakıyoz. bi unlock çıkarsınlarda biz kullanalım diye. bide eğlendiriyoruz kendimizi. haa bu arada şiir yazanları atlamışsın. sevgiler.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.