Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: typhoon41

arkadaşlar herkese günaydın...
    bugün mubarek cuma...
    hep beraber unlock duasınamı çıksak acaba...

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar bende uzun zamandır aranızdayım, arkadan izliodum sizi dayanamayıp geldim yanınıza :) çıkabiliriz dua ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakosif

Selam arkadaşlar bende uzun zamandır aranızdayım, arkadan izliodum sizi dayanamayıp geldim yanınıza :) çıkabiliriz dua ya :)

Alıntıları Göster
    yaa yeter Allah belalarını versin 4 ay oldu çıkarmadılar büyük yemin ettim yurtdışından telefon almayacağım die... sözde ucuza aldık millet makara yapıo herşey var telefon özelliği yok falan... bu kadar da olmaz ki yaa şubat 1 dedi mi satışa çıkarıorum cihazı yeter satar satmaz da gidip türkcellden veya genpadan alacağım bu ne len......................

• quote:

Orijinalden alıntı: jack samet

yaa yeter Allah belalarını versin 4 ay oldu çıkarmadılar büyük yemin ettim yurtdışından telefon almayacağım die... sözde ucuza aldık millet makara yapıo herşey var telefon özelliği yok falan... bu kadar da olmaz ki yaa şubat 1 dedi mi satışa çıkarıorum cihazı yeter satar satmaz da gidip türkcellden veya genpadan alacağım bu ne len......................

Alıntıları Göster
    Bunda SONRa TÖVBELIYIM YURT DIŞI telefona.. kesınlıkle hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

2-3 güne çıkacak uyuyormusunuz geohot un google yazıp arattın kazan kaynamaya başlamış gibi

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WZKkL8wumNkJ:www.geohot.us/+geohot&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

DOSTUM ASIL SEN UYUYORSUN bu site FAAAKE tamamnı kardeş Fake
    bence fırca yemeden sil

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

2-3 güne çıkacak uyuyormusunuz geohot un google yazıp arattın kazan kaynamaya başlamış gibi

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WZKkL8wumNkJ:www.geohot.us/+geohot&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

DOSTUM ASIL SEN UYUYORSUN bu site FAAAKE tamamnı kardeş Fake
    bence fırca yemeden sil

Alıntıları Göster
    يا الله ، شريف الهاشمي 4.2.1 فون فتح رمز لل4 شهرة على الافراج عن نسخة جديدة من دائرة الرقابة الداخلية مساعدة

أمين...

Türkçesi :
    Allahım, şerif haşimin iphone 4 ün yeni sürümü olan ios 4.2.1 için unlock çıkarmasına yardım et amin...

• quote:

Orijinalden alıntı: namal

يا الله ، شريف الهاشمي 4.2.1 فون فتح رمز لل4 شهرة على الافراج عن نسخة جديدة من دائرة الرقابة الداخلية مساعدة

أمين...

Türkçesi :
    Allahım, şerif haşimin iphone 4 ün yeni sürümü olan ios 4.2.1 için unlock çıkarmasına yardım et amin...

Bu super olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: army6rr

quote:

Orijinalden alıntı: namal

أمين...

Türkçesi :

Bu super olmuş :)

Alıntıları Göster
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253

yukarıdaki sitede bazı basebandların iOS 4.2.1 firmware ( 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, 06.15.00) unlock yapılabildiği yazıyor

sorum şu 4.1 sürümünü yükseltirsek hangi basebanda sahip olabileceğimizi öğrenebiliyor muyuz
    cunku şuan sahip olduğum baseband 02.10.04. acaba yukarıdaki sitede geçen basebandlardan birine geçiş yapma imkanımız ve bundan sonrada unlock yapmamız söz konusu olabilir mi?

teşekkürler....

• Skyline iphone4 baseband 1.59.00sadece unlock oluyor sakın deneme basebandın yükselir 6aydaha beklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyline07

yukarıdaki sitede bazı basebandların iOS 4.2.1 firmware ( 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, 06.15.00) unlock yapılabildiği yazıyor

sorum şu 4.1 sürümünü yükseltirsek hangi basebanda sahip olabileceğimizi öğrenebiliyor muyuz
    cunku şuan sahip olduğum baseband 02.10.04. acaba yukarıdaki sitede geçen basebandlardan birine geçiş yapma imkanımız ve bundan sonrada unlock yapmamız söz konusu olabilir mi?

teşekkürler....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba, ben de bir süredir sizi takipteyim ve unlock bekleyen kardeşlerinizdenim :))

sizin gibi aylarca beklemedim henüz 1 haftadır bekliyorum ama aylardır bekleyenlerde nasıl bir sabır varmış doğrusu helal olsun, ben şimdiden isyan etmeye başladım.... neyse... umutsuz da olsa bir sorum olacaktı...

redsnow veya aşağıda verdiğim linkte anlatıldığı gibi

http://www.iphonedownloadblog.com/2010/12/02/how-to-downgrade-iphone-ios-4-2-1/

cihazımızı upgrade değil de downgrade ederek önce jailbreak, sonra da unlock etmemiz ve düğşük sürümle kullanmamız mümkün müdür acaba? mantıken aklıma yatıyor ama cihaza uygulamadan önce kader yoldaşlarıma bir danışayım dedim :))

teşekkürler, dualara ve beklemeye devam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: skyline07

teşekkürler....

Alıntıları Göster
    dostum iphone 4 için 4.1 sürümünü yükseltirsen 3.10.01 olur baseband ın

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

dostum iphone 4 için 4.1 sürümünü yükseltirsen 3.10.01 olur baseband ın

Alıntıları Göster
    unlock cıkmadan fw upgrade yapmayın!

yurt dışı 1.59 lu cihazlar biraz daha bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

Alıntıları Göster
    zaten baseband im 03.10.01 şu anda, versiyon da 4.2.1...

4.0.1'e indirirsem diyodum, bi umut olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

Alıntıları Göster
    17 KASIM 2010 sifir jelatinden cıkarıp İ4 elime aldım cok heycanlıydım
    06 OCAK 2011 kendi bo.unu yemiş tavuk gibi ortalıkda bakınıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgoz33

zaten baseband im 03.10.01 şu anda, versiyon da 4.2.1...

4.0.1'e indirirsem diyodum, bi umut olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Avrupa ülkelerinin birnden gelme bir iphone vardı. Satıcı sim kilitli olduğunu ve pasaport kaydı olmadığını söyledi.1100 tl gibi bir fiyata anlaştık.
    cihaz elime pazartesi günü geçti. Cihaz 4.1. yurt dışından gelen arkadaş jb yapmaya çalışmış (yapabilmiş olabilir ama yapamamış ta olabilir ayrımı çok fazla bilmiyorum). Neyse.
    Klasik olarak elime ilk geçtiği gün internete bağlanmak vs gibi işleri yaptım. Yükseltim soruldu 4.2 ye upgrade onay vermedim.
    Ve unlock beklemeye başladım.
    Vodafone hattı kullanıyorum. Eski telefonumuda kullanabilmek için ikiz kart gibi bir uygulamaları olup olmadığını sordum yokmuş. Mevcut kartımı kestirip micro sim yaptırtmak ama aynı zamanda eski telefonumda normal sim kullanmaya devam etmek istiyordum. Nitekim Turkcell'de kartı kestirdim ve eski telefonumda kartı kullanabilmek için sattıklar ufak bir plastik aparat vardı onu da satın aldım.
    Kartımı micro sim haline getiren arkadaştan micro sim'in iphone 4'e nasıl takılacağını göstermesini istedim. Kartı taktı, ve telefon açıldı. Vodafone yazısı ekranda görüldü. Kısaca sim lock'lu diye aldığım (satılan) telefon, unlock çıktı. Salı akşamından bu yana kullanıyorum. Pasaport kaydı için pasaport arıyorum. Avrupadan gelen telefonlarınızı bence deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@mlet -- 7 Ocak 2011; 12:51:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: H@mlet

Avrupa ülkelerinin birnden gelme bir iphone vardı. Satıcı sim kilitli olduğunu ve pasaport kaydı olmadığını söyledi.1100 tl gibi bir fiyata anlaştık.
    cihaz elime pazartesi günü geçti. Cihaz 4.1. yurt dışından gelen arkadaş jb yapmaya çalışmış (yapabilmiş olabilir ama yapamamış ta olabilir ayrımı çok fazla bilmiyorum). Neyse.
    Klasik olarak elime ilk geçtiği gün internete bağlanmak vs gibi işleri yaptım. Yükseltim soruldu 4.2 ye upgrade onay vermedim.
    Vodafone hattı kullanıyorum. Eski telefonumuda kullanabilmek için ikiz kart gibi bir uygulamaları olup olmadığını sordum yokmuş. Mevcut kartımı kestirip micro sim yaptırtmak ama aynı zamanda eski telefonumda normal sim kullanmaya devam etmek istiyordum. Nitekim Turkcell'de kartı kestirdim ve eski telefonumda kartı kullanabilmek için sattıklar ufak bir plastik aparat vardı onu da satın aldım.
    Kartımı micro sim haline getiren arkadaştan micro sim'in iphone 4'e nasıl takılacağını göstermesini istedim. Kartı taktı, ve telefon açıldı. Vodafone yazısı ekranda görüldü. Kısaca sim lock'lu diye aldığım (satılan) telefon, unlock çıktı. Salı akşamından bu yana kullanıyorum. Pasaport kaydı için pasaport arıyorum. Avrupadan gelen telefonlarınızı bence deneyin.

Alıntıları Göster
    Yahu küçük sim bulsam denicem aslında ha , hiç denemedik , gerçi benimki Amerikadan ..

Bişey sorcaktım ,, APPLE hangi maile mail gönderiyoruz bulamadım,, onlara bir çift lafım var da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: get_up

Yahu küçük sim bulsam denicem aslında ha , hiç denemedik , gerçi benimki Amerikadan ..

Bişey sorcaktım ,, APPLE hangi maile mail gönderiyoruz bulamadım,, onlara bir çift lafım var da ?

Alıntıları Göster
    http://ippphone.wordpress.com/2011/01/05/hello-world/

Kaslı inek bunu paylaşmış ama o yazıyı kim yazmış anlamadim yazan kişi saymış bayaa unlockers'lar hakkında yapamadılar bilmiyorlar diye daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama umarım buna inat çıkarırlar yakın zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Kaslı inek bunu paylaşmış ama o yazıyı kim yazmış anlamadim yazan kişi saymış bayaa unlockers'lar hakkında yapamadılar bilmiyorlar diye daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama umarım buna inat çıkarırlar yakın zamanda

eski haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

eski haber

Alıntıları Göster
    ya moralimi bozdu bu yazı... ooff offf...

ama her seferinde kırdılar, zaman alsa da bunu da kıracaklarına inanıyorum... PS3 bile uzun sürdü ama kırıldı... bir hacker asla vazgeçmez olm :)))

• quote:

avrupa da neresi kardeş ingilterede simlock çok fransadada var bazı ülkelerde zaten factory unlock satılıyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

avrupa da neresi kardeş ingilterede simlock çok fransadada var bazı ülkelerde zaten factory unlock satılıyor sadece

Alıntıları Göster
    Ya abi hiç mi bir gelişme olmaz yaa offff

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.