Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DT çocuk mu ki üç beş kişinin lafına arkalarını dönüp "yapmıyoruz arhadaş ne haliniz varsa görün" diecek.... ben daha yeniyim 1 aydır bekliyorum ama daha eskiler var ve 3gs den hatırlarım 3.1.3 le ben yaklaşık bir 5 ay beklemiştim açılsın diye yine DT yapmıştı o nedenle bekleyecek sabrınız yoksa piyasa açık varsa satışınız açın ilanı illaki alıcı çıkacaktır...

UL bekleyen herkese iyi geceler diler saygılar sunarım burcink
  • Şahsen ben satışa çıkarttım, satılırsa unlocksız cihaz alacağım, satılmazsa çokta problem değil bekleyeceğim. Çok şükür sim dışında tüm fonksiyonlarını kullanabiliyoruz nihayetinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Şahsen ben satışa çıkarttım, satılırsa unlocksız cihaz alacağım, satılmazsa çokta problem değil bekleyeceğim. Çok şükür sim dışında tüm fonksiyonlarını kullanabiliyoruz nihayetinde.

Sim kilitli cihaz başa bela hocam iyi edersin bence.

Bu arada sim kilitsiz cihazlarda baseband yükseltince gps veya batarya sorunları ortaya çıkıyor mu? 3GS fabrika unlock 4.0.1 var bende sürüm yükseltmeyi düşünüyorum.
  • @msv
    hoca 2kez soruyosun?burda zaten telefonunu kullanamayanlar yaziyor farkindamisin? Basebandi yanlislikla yukseltenler ve genelde kullanmayanlar beklio,
    benim fikrim telfonunu itunes a baglayip orjnal restore etmen,en guzeli,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewci -- 8 Ocak 2011; 3:15:01 >
  • Bu siteye uye olurken ekstra bir kac soru sorulsa(zeka sorusu) su anda maximum 20. sayfada olurduk
    konu baska noktalara kaymazdi. iki ay oncesinin twitleri videolari resimleri vs gelmezdi.
    daha da cok ekstra durum var yazmiyorum kimsenin kalbi kirilmasin
  • Arkadaşım, yukarda başka ark.ların belirttiği başka sitelerde 120. sayfalara geçti millet... Sürekli başkalarını yermekten vazgeçin artık... Burası IPHONE 4 kategorisinin belirli baseband'li UNLOCK konusu... Adam da sürüm yükseltirsem unlock beklemek zorunda kalır mıyım vb. diye soruyor baseband'im değişir mi anlamında... Zaten unlock çıkmıyor... Adam soru yazmayınca 20. sayfada olsak ne olacaktı? Unlock çıkmış mı olacaktı? Senin bu yazdığın şey, o adamların sorduğu sorulardan daha mı çok konuya uygun? Neden başkalarını yermekten bu kadar hoşlanıyoruz ki? Bırakın insanlar fikir paylaşımı yapsın ya... Sayfa çokluğundan sıkılan dev team in sitesine bakar anasayfadan kontrol eder... Sırf birilerini ezmek, yermek için yorum yapıyorsunuz ama mantığı yok... Bırakın da insanlar beklerken bir şeylerle oyalansın, aklına takılan şeyi sorsun... Hepimizin ihtiyacı oldu ya da oluyor yardıma ve şahsen benim de böyle bir sorunum olsa ben de bu konuya yazardım... He zeka sorusu konusuna gelirsek... Üniversite sınavını baz alalım zeka sorusuymuş ya... İlk 15000 lerdeyim, İzmir'in en yüksek puanlı öğrenci alan lisesinden mezunum. Ve kitabın yüzünü açmam, ders çalışmam... Ama ben o soruyu yine bu konuya sorarım... Kurallara aykırı mı? Değil... O zaman herkes biraz seviyesini bilsin... Sen ÜYE sıfatıyla kurallara karşı gelmeyen başka bir ÜYEyi ezemezsin... Kurallara karşı geliyorsa da yönetime söylersin... Zekaysa merak etme, sadece sende yok... Çıkın artık "Erdal Demirkıran" gibi "Dünyanın en zeki adamı benim" triplerinden... He ben bu iletiyi yazdım, unlock ile ilgili bir şey yazmadım... Ne oldu? Unlock'un çıkış süresi 5 gün daha mı uzadı? Ya da sen o adamları yerdin, çıkış süresi 5 gün kısaldı mı? Takılın kafanıza göre... Ama başkalarına laf etmeyin artık...

Bu konu bir karşılıklı laf yarışına dönmezse sevinirim...

Sabırlı bekleyişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afesacarsoy -- 8 Ocak 2011; 5:51:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Afesacarsoy

He ben bu iletiyi yazdım, unlock ile ilgili bir şey yazmadım... Ne oldu? Unlock'un çıkış süresi 5 gün daha mı uzadı? Ya da sen o adamları yerdin, çıkış süresi 5 gün kısaldı mı? Takılın kafanıza göre... Ama başkalarına laf etmeyin artık...

aynen katılıyorum. sanki buraya konu dışı birşey yazınca unlock çıkış tarihi dahada uzayacak zannediyor bazı insanlar. Gerilenler stres olanlar falan.. Alt tarafı telefon dünyadaki bu kadar sorunun içinde stres olacağım son şey telefondur. Iphone paşalar gibi yatıyor unlock çıktığında yaparız nedir bu stres anlamıyorum
  • +1
  • Günaydın TÜRKİYE, unlock için bir gün daha yaklaşıldı.
  • buyrun kaynak dev team blogundan

smokingiphone 104p · 17 hours ago
    Well I hope you guys are happy (not all of you only the real idiots out there) you know who you are

First time in 4 years i have seen MN upset, wow he even threatens to leave twitter, I forsee that if this carries on a lot of us are going to have to start learning to code cause i really think DT may stop provifing JB for everyone and just do it for them selves.

Some Lovely quotes from MN twitter for those of you who who havent read it,
    PS send your unlock questions here, send your time line questions here, but stop tweeting MN and sheriff for them, i am going to put a link up as well of comex page i mean come on guys have you no shame (again only to those it concerns)http://snurl.com/1rudts

Now for the hate tweeters, i am ashamed to be a part of this community if this is what we resort to

It’s freakin hilarious the no of guys quoting the Quran an invoking the name of the holy prophet to get an answer out of @sherif_hashim

ipodguy79 @sherif_hashim @MuscleNerd @iphone_dev @chpwn keep up with your soap opera and geo will be slapping another reality check on you

from MN Here’s another example of an unlock trollhttp://is.gd/khzm7 . The Quran quoter is commenter #3.

This is unacceptable. Trolls like @satishalavandar invoking the Quran to further the unlock. Wow.http://is.gd/khyce

Oh and much much more, if they pack up and do like geohot you only have yourselves to blame, but please do not spoil it for every one. go and get a blooming unlocked iphone

• Vay 61 olmuş, tüm Trabzonlu unlockzedeler haydee kompeti haydee koooompeti hayde hayde koooompeti hayde....

• Ne demiş ne demiş İyi haber mı yoksa kötümü ??
  • MN vok kizginmis, bi daha public jb yayinlamayacaklarmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

buyrun kaynak dev team blogundan

smokingiphone 104p · 17 hours ago
    Well I hope you guys are happy (not all of you only the real idiots out there) you know who you are

First time in 4 years i have seen MN upset, wow he even threatens to leave twitter, I forsee that if this carries on a lot of us are going to have to start learning to code cause i really think DT may stop provifing JB for everyone and just do it for them selves.

Some Lovely quotes from MN twitter for those of you who who havent read it,
    PS send your unlock questions here, send your time line questions here, but stop tweeting MN and sheriff for them, i am going to put a link up as well of comex page i mean come on guys have you no shame (again only to those it concerns)http://snurl.com/1rudts

Now for the hate tweeters, i am ashamed to be a part of this community if this is what we resort to

It’s freakin hilarious the no of guys quoting the Quran an invoking the name of the holy prophet to get an answer out of @sherif_hashim

ipodguy79 @sherif_hashim @MuscleNerd @iphone_dev @chpwn keep up with your soap opera and geo will be slapping another reality check on you

from MN Here’s another example of an unlock trollhttp://is.gd/khzm7 . The Quran quoter is commenter #3.

This is unacceptable. Trolls like @satishalavandar invoking the Quran to further the unlock. Wow.http://is.gd/khyce

Oh and much much more, if they pack up and do like geohot you only have yourselves to blame, but please do not spoil it for every one. go and get a blooming unlocked iphone

Bize abuk sabuk twitler atiosunuz bu tarz salakca twitler atmayin lutfen yok geo sizi tokatlicak falan die bizleri tweeterdan soguttunuz falan dio ozetle bir gelisme yok yani ... DT in belirli bi takvimi var onu bekliyorlar sheriffin soylediklerine gore

• quote:

Orijinalden alıntı: ny46

kardeşim 2 dir polemiği sen yapıyorsun.....nedir bu egolar yaaa başkalarını ezmek için yorum yapıyorsunuz,ilk 15000 lerdeyim,erdal demirkan falan filan,gariban babasımısın sen ya????başlıkta eşek kadar unlock bekleyenler yazıyor,jb için farklı konu var,tartışmalar için başka,sorular için başka,alım satım için başka gidin ordan çözün işinizi..unlock çıkar çıkan unlock u yapamazsın o başka,eminim bekleyenler bölümünde unlock çıksa dahi kendi basına yapamıyacak insanlar var onlara ozamn yardım edilir..armut piş ağzıma düşten başka bişey değil bu mevzu..sayfa olmuş bilmem kaç paşam okumaktan aciz aynı sorunun en başlarda 40 kere cevabı verilmiş dönüp dönüp aynı şeyler soruluyor..sorma kardeşim azıcıkta sen oku araştır..

quote:

KONU KİRLETTİĞİM İÇİN HERKEZDEN ÖZÜRDİLERİMAMMMMMMAAAAAAAAA AMAAAAAA abi beklemeye başladığımda kartalım ön eleme maçlarına başlamıştı hala yok hala yokistermisiniz kupayı alalım çıkanakdrdiğer takımdaşlar kızmasın hepimiz kardeşiz

arkadaşım bu yazı senin değil mi..

diğerlerini getirmedim..

senin yazdığın yazının konu ile ne alakası var...
    arkadaş güzel bir bakış açısı ile açıklamış..kimseyi azarlamayın diye..haklı bende katılıyorum..
    kim oluyorsunuz ki soru soran insanlara git oku diyorsunuz..
    susun cevap vermeyin..yardım bulduğunda minnettar olacaktır..forumunda amacı bu..
    siz böyle yazı yazarak çokmu konu içinde kalıyorsunuz..

yeter artık bir daha bu tip yazılar yazmayın kimseye kızma hakkını size veren yok..

şöyle toparlayalım..

sen şiir yaz ben okuyayım tebessüm edeyim..
    bilmeyen birisi soru sorsun..bilenler cevap versin..

zaten herkes bekliyor..hatta biraz yazı gördüğümüzde okuyoruz zaman geçiyor...

lütfen birdaha... bu tip soru sormayın.. hadi başka yerde sor..git ara..offf puuuf yapmayın..

insanlara yardımcı olun..kimse hisleri ile bilgiye ulaşamaz..tabi ki sorup başkalarından öğrenecekler..

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanbaba -- 8 Ocak 2011; 11:58:17 >

• @aslanbaba

sim kilitleri kırıldıktan sonra herkes pişman olacak "kalp kırdıkları" için.. ne gerek var..
  • unlock unlock diye millet kendinden geçiyor. ne olcak sanki, unlok çıkınca 1 haftaya kalmaz hevesimiz geçicek, takıntı yapmayın bu kadar arkadaşlar. ıphone 4 le doğmadık ya
  • iphone 3 için aynı stres yaşandı 3gs için aynı stres yaşandı. o zamanlarda 3g unlocku çıkmaz vs. diyorlardı. çıktı millet bu sıkıntıları unuttu. yahu iphone 4 ü telefon özelliği dışındaki tüm özelliklerini kullanabiliyorsunuz. dert etmeyin bu kadar. sim kartınızı yedek telefonunuza takın 2 telefon taşıyın. bunu sorun etmenin manası yok. tahminimce unlock 15-20 gün içinde çıkar. ama bu sadece tahmin tabi.

16 ocak hegamonyası almış başını gidiyor forumlarda yahu arkadaşlar, adam yüzlerce kişiye cevap veriyo başında dünya kadar iş var sorulan bir soruya tabiki diye bir cevap vermiş herkes bunu referans almış o gün çıkacak gibi şartlandırmış kendini. bu hazır olan bişey değil ki o tarihte çıksın. üzerinde çalışılır edilir ne zaman hazır olursa o zaman çıkar. belli olmaz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanbaba

quote:

kardeşim 2 dir polemiği sen yapıyorsun.....nedir bu egolar yaaa başkalarını ezmek için yorum yapıyorsunuz,ilk 15000 lerdeyim,erdal demirkan falan filan,gariban babasımısın sen ya????başlıkta eşek kadar unlock bekleyenler yazıyor,jb için farklı konu var,tartışmalar için başka,sorular için başka,alım satım için başka gidin ordan çözün işinizi..unlock çıkar çıkan unlock u yapamazsın o başka,eminim bekleyenler bölümünde unlock çıksa dahi kendi basına yapamıyacak insanlar var onlara ozamn yardım edilir..armut piş ağzıma düşten başka bişey değil bu mevzu..sayfa olmuş bilmem kaç paşam okumaktan aciz aynı sorunun en başlarda 40 kere cevabı verilmiş dönüp dönüp aynı şeyler soruluyor..sorma kardeşim azıcıkta sen oku araştır..

quote:

KONU KİRLETTİĞİM İÇİN HERKEZDEN ÖZÜRDİLERİMAMMMMMMAAAAAAAAA AMAAAAAA abi beklemeye başladığımda kartalım ön eleme maçlarına başlamıştı hala yok hala yokistermisiniz kupayı alalım çıkanakdrdiğer takımdaşlar kızmasın hepimiz kardeşiz

arkadaşım bu yazı senin değil mi..

diğerlerini getirmedim..

senin yazdığın yazının konu ile ne alakası var...
    arkadaş güzel bir bakış açısı ile açıklamış..kimseyi azarlamayın diye..haklı bende katılıyorum..
    kim oluyorsunuz ki soru soran insanlara git oku diyorsunuz..
    susun cevap vermeyin..yardım bulduğunda minnettar olacaktır..forumunda amacı bu..
    siz böyle yazı yazarak çokmu konu içinde kalıyorsunuz..

yeter artık bir daha bu tip yazılar yazmayın kimseye kızma hakkını size veren yok..

şöyle toparlayalım..

sen şiir yaz ben okuyayım tebessüm edeyim..
    bilmeyen birisi soru sorsun..bilenler cevap versin..

zaten herkes bekliyor..hatta biraz yazı gördüğümüzde okuyoruz zaman geçiyor...

lütfen birdaha... bu tip soru sormayın.. hadi başka yerde sor..git ara..offf puuuf yapmayın..

insanlara yardımcı olun..kimse hisleri ile bilgiye ulaşamaz..tabi ki sorup başkalarından öğrenecekler..

kolay gelsin...

hocam mesaj benimdir doğrudur..o tarihli mesaj gruplarını okursan herkesin kafayı duvarlara vurdugunu gorursun,benimde o anlık duygularımdı onlar..kimsenin kalbini kırmak istemem,kimsede baskasının kalbini kırmasın..ortada UNLOCK yok 4 ay kusurdur beklemedeyim sinirler gergin,anamızın karnından unlockla doğmadık hayatın sonu değil elbet 2.telefonum var onu kullanıyorum ama genede sinir bozan durum..yanlış anlaşıldım bundan eminim,tüm yazdığım mesajları sildim..herkese iyi beklemeler.

• 1 sene de olsa 2 sene de olsa ben beklerim
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.