Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZeneX

zenexillusion
    @sherif_hashim Tell us honestly, have you got any solution for unlock? Or you are stalling? Did you succeeded about using different sim yet?
    (Bize dürüstçe söyle, unlock için bir çözümün var mı? Ya da bizi oyalıyor musun? Başka bir sim kullanma konusunda başarı elde ettin mi?)

demiştim.

sherif_hashim sherif hashim
    Normally unlock is out when ready and tested, so since it's not out, then it's not ready yet, no reason to panic about it plz
    (Normalde unlock ne zaman hazır ve test edilmişse o zaman çıkar. Çıkmadığına göre, hazır değil demektir. Panik yapmayın lütfen.)

dedi kendileri.

Yorumlarsak, hala başka bir hattı takıp çalıştırmayı başaramamışlar. Ortada test yoksa zaten, başarılı oldukları bir olay da yok demektir. Bu sefer çuvalladılar gibi.

zaten sherif daha önce demişti. bu olayın beta testi fln yok diye. unlock geliştiriyorlar. çalıştırabilrlerse olmuştur çalıştıramamışlarsa olmamıştır. jailbreakteki gibi değil olay yani test etsin kullanıcılar ya da dev team öyle yayınlayalım fln gibi bir durum yok ki zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 2 Ocak 2011; 2:00:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

zenexillusion
    @sherif_hashim Tell us honestly, have you got any solution for unlock? Or you are stalling? Did you succeeded about using different sim yet?
    (Bize dürüstçe söyle, unlock için bir çözümün var mı? Ya da bizi oyalıyor musun? Başka bir sim kullanma konusunda başarı elde ettin mi?)

demiştim.

sherif_hashim sherif hashim
    Normally unlock is out when ready and tested, so since it's not out, then it's not ready yet, no reason to panic about it plz
    (Normalde unlock ne zaman hazır ve test edilmişse o zaman çıkar. Çıkmadığına göre, hazır değil demektir. Panik yapmayın lütfen.)

dedi kendileri.

Yorumlarsak, hala başka bir hattı takıp çalıştırmayı başaramamışlar. Ortada test yoksa zaten, başarılı oldukları bir olay da yok demektir. Bu sefer çuvalladılar gibi.

zaten sherif daha önce demişti. bu olayın beta testi fln yok diye. unlock geliştiriyorlar. çalıştırabilrlerse olmuştur çalıştıramamışlarsa olmamıştır. jailbreakteki gibi değil olay yani test etsin kullanıcılar ya da dev team öyle yayınlayalım fln gibi bir durum yok ki zaten.

Alıntıları Göster
    3G için baseband düşürmeyi yayınladılar, bizim unlocktan haber yok

• quote:

Orijinalden alıntı: IBRAHIMOVIC'

3G için baseband düşürmeyi yayınladılar, bizim unlocktan haber yok

Alıntıları Göster
    Bizimkiler laf dalaşı yapıyorlar. Of ki ne of !
  • Sherif Hashim'im son tweetiyle muhtemelen 1 ay kadar daha bekleyeceğiz, herhangi bir sürpriz olmazsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kby

Sherif Hashim'im son tweetiyle muhtemelen 1 ay kadar daha bekleyeceğiz, herhangi bir sürpriz olmazsa...
    Şerif lafından dönmezse 14 güç içerisinde UL elimizde olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak11

Şerif lafından dönmezse 14 güç içerisinde UL elimizde olacak.

Alıntıları Göster
    birileri twitterda şerifle MN i bloklamış

bişeyler dönüyor twitterda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetg4

Alıntıları Göster
    Ne olmuş Twitter hesaplarına???? görüntülenemiyor diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@mlet

sherif online,
    don't know where did u get that impression, redsn0w actually is growing regarding options & abilities with each release

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sahsen ben bu heriflere artık güvenmiyorum formu takip edenler bilir Biraralar twitten sherife bir soru gelmişti i3 için 6.15 bb düşürme ile bir çalışmanız varmı diye oda şu an tek odaklandığımız şey 02.10.04 bb
    buna bir çözüm getirmeden kesinlikle böyle bişey beklemeyin demişti. 6.15 downgrade çıktı bizim unlock halen ortada yok bu da gösteriyorki unlock hazır ama bunlar vermemekte kararlı. Bide tedbir için bunu yapıyoruz diyo Güya apple bu unlockla alakalı boşlukları gelecek sürümde kapatmasın diye 3G ye unlock verirken aylar önceden 4.2 çıkar çıkmaz unlock vericez diye bas bas bağırdılar. Apple buna tedbir almadıda bizim unlocka mı tedbir alacak Applenin tedbir almamasına kaldıysa işimiz yaş. Adamlar istese zaten şuan unlock lu telefonların hepsini internete bağlandığı an kapatabilir
    İşte dev teamin unlock yalanları
    1. 3G ye unlock verdikten sonra 4g kulanıcılar az biraz bekiyecekler dediler 36 gün geçti unlock ortada yok YALAN.......
    2. 3G bb downgrade İ4 e unlock verilmeden verilmeyecek deiler 3G bb downgrade çıktı bizim unlock halen ortada yok YALAN.............
    3. XMAS yetişmezse söz xmas tan sonra tarih verecez dediler
    YALAN
    GERİYE KALDI 16 OCAK BEKLEYİP GÖRÜCEZ

• quote:

anladığım kadarıyla aralarında atışıyorlar
  • quote:

quote:

anladığım kadarıyla aralarında atışıyorlar

Alıntıları Göster
    adamlar napsın. koskoca apple a karşı bi avuç adam. ayrıca bu adamlar görevli falan da değil "gönüllü" . o adamlar kimseye gidin cihazı alın simkilitli, şu tarihte biz kesin açıcaz demedi. cihazı kullanamamak sinir yapmış olsa da adamları garip garip sorularla bunaltmamak lazım. unutmayın onlar dünyanın en büyük bilişim firmalarından biri karşısında "bir kaç gönüllü"

• 4.2.1 jb de çıkmış sanırım birde bizim unlock çıksaydı .. Bugün salim tweeterda çıkacak ama daha hazır değil diye yazmış..
  • Son bir saattir twitter da sohbet ediyorlar, tum yeni cihazlar icin 4.2 kakici jb yi yayinlayacaklar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: junex

adamlar napsın. koskoca apple a karşı bi avuç adam. ayrıca bu adamlar görevli falan da değil "gönüllü" . o adamlar kimseye gidin cihazı alın simkilitli, şu tarihte biz kesin açıcaz demedi. cihazı kullanamamak sinir yapmış olsa da adamları garip garip sorularla bunaltmamak lazım. unutmayın onlar dünyanın en büyük bilişim firmalarından biri karşısında "bir kaç gönüllü"

Alıntıları Göster
    Ben sana gönüllü olamazsın demedim ki adam olamazsın dedim :)

Derim ben... Ornegin ev boyatmak isteseniz ve onca boyacı arasından bir kaç kisi çıkıp biz berabere yaparız maksat şanımız yürüsün dese ve 6 günde biTer demelerine rağmen 7. Gün geldiginde biz ev biter demedik ki salon biter deşik deseler , 15 güne kadar biter ama dedikten sonrada gene süre dolunca bitmedi ama üzerinde çalışıyoruz deseler. En komigi de 1 ay kadar geçtikten sonra anlaşmadan önce size evi boyasından sonra çatı talitiminada bakarız diyen adamların ev bitmedi ama çatıyı hallettik diye çıkmaları. Bu bedavaci gonullulerle mı çalışırsınız yoksa adam gibi parasını verip 7 günde evi boyatmak mı.

Bu adamlar gönüllüler ok ama insan lafını bilmezmiş arkadasım. Bende farklı bir nick alıp gönüllü olup uğraşayım o zaman ciddi olarak diyorum. Bu hafta sonuna yetişir umuyorum çabuk öğrenirim ben. Önce c+ la öğreneyim ama:) yazilimci dediğin c+ la baslar derler:) hafta sonuna yetistiremeyince de sonraki saliya yetişir serim , sonrada sunday is monday tarzı bugün çıkmadı ama bak neden salı sallanır ondan veya Çarşamba çarşafa bürünür gibi espiriler yapiyim:)

Valla turk hackerleri site çökertmeye uğrasa dursun aslında kasıp iOS ve iPhone kırmaya yönelseler dünyada namımız o zaman yürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: musfasa

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

"16 Ocak" bir yerde yazıyormu ben bulamadım'da..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicorbaci

Arkadaşlar,

Biyerde yazmıyo zaten biara biri bizim hacker sherife 16 ocak ta askere gidicem ozamana kadar telefonumu kullanabilicem mi diye sormuştu oda tabiki demişti
  • quote:

Arkadaşlar,

Alıntıları Göster
    Merak ettiğim bir konu var arkadaşlar:

Greenp0ison diye bir uygulama var. Arkadaş yanlışlıkla iphone 4'e en son sürüm yüklemiş.(4.2.1 sanırım) Şimdi, bu cihazı unlock çıkana kadar greenp0ison kullanarak en azından ipod olarak kullanabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

Merak ettiğim bir konu var arkadaşlar:

Greenp0ison diye bir uygulama var. Arkadaş yanlışlıkla iphone 4'e en son sürüm yüklemiş.(4.2.1 sanırım) Şimdi, bu cihazı unlock çıkana kadar greenp0ison kullanarak en azından ipod olarak kullanabilir miyiz?

Alıntıları Göster
    tabiki kullanabilirsin zaten şuan her halikarda ipod olarak kullanılabiliyor greenposion a da gerek yok
  • Arkadaslar benimde aklimda 16 ocak var
    Bekleyip gorecegiz bakalim...
  • Gülü seven dikenine katlanır ama bekle bekle nereye kadar yav.Arkadaşlar görüo tlfnu iphone mu fln die sorular evet diyorm ama daha sim kartı çalıştırmıo diyorm Alay ediyorlar :) bazıları arada soruo çıkmadı mı hala die sabır diorum sabır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

quote:

Arkadaşlar,

Biyerde yazmıyo zaten biara biri bizim hacker sherife 16 ocak ta askere gidicem ozamana kadar telefonumu kullanabilicem mi diye sormuştu oda tabiki demişti

BU ADAMLAR HER TURLU KIVIRIYOR ARTIK ZAMANINDA YILBASINA KADAR YETISMEZ ISE DE EN AZINDNA TARIH VERICEZ DEMISLERDI
    hatırlarsanız 4.2.1 cıkmadan oncede 4.2.1 cıksın unlock zaten hazır yayınlıycaz demıslerdı sonra ip4 sahıplerı bıraz daha beklıycek e cevırdıler kıvırmalarını sonra o bıraz daha 30 gunu gectı sımdıde tarıh vermemelerıne karsın ıma ettıklerı sey 4.3 dıye bahsedılen yenı software version un beklendıgı

evet dedıklerı gıbı zamanında ocak 16 yıa kadar kesınlıkle kullanıcaksın dıyen herıfler eskı sozlerınde kıvırdıkları gıbı bu sozlerınde de kıvırıcaklar bakında gorun bu unlock 4.3 ten sonra cıkıcak ben bunu anladım kesınlıkle ve su an 4.3 un adı bıle yok ortada ne yazıkkı
    en ıyı ıhtımalle 1 ay dan once cıkmıycak karamsarlıga dusuruyorum dıye dusunmeyın bende ne yazıkkı beklıyorum unlock u

ama en son yaptıkları acıklamardan bırı devteamın unlock yayınlama konusunda bır takvımı vardır
    unlock yayınlama tarıhı benım secımıme kalmıs olsaydı su an 1.59 baseband ı hala unlock edılememıs olabılırdı

SIZCE BUNDAN NE SONUC CIKARMAK LAZIM UNLOCK İÇİN 4.3 VERSIYON BEKLENIYOR
    açıkca soylenmıyor cunu tepkılere sebep olucak dıye kalın sağlıcakla saygılar hepınıze

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.