Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs | (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
0
Favori
63.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Error 404

Lıg >>> Barca
    Kupa >>> Barca
    CL >>> Real Madrıd

İnşallah Kupa ile CL yer değiştirir. CL çok daha önemli çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

Lıg >>> Barca
    Kupa >>> Barca
    CL >>> Real Madrıd

Lıg >>> Barca
    Kupa >>> Barca
    CL >>> Barca
  • Lig >> REAL

KUPA >> BARCA

CL >> BARCA

boyle olacak
  • lig-barça
    kupa-real
    cl-barça

olur.veya üçünü de barça alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Lig >> REAL

KUPA >> BARCA

CL >> BARCA

boyle olacak

Umarım.Ligi de Barca kazansın ama
  • 3 ünüde real alsa ne manyak olur ha mourinhonun büyük bi teknik direktör olduğunu birkez daha anlamış olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-
    Lıg >>> Barca
    Kupa >>> Barca
    CL >>> Barca

eğer böyle olursa morinho teknik direktörlüğü bırakır kesin

ben lig maçında reali daha şanslı görüyorum ... diğer maçlarıda tek maç gibi görüyor herkes ama cl 2 maç ... realin stadında real favori olur nou campda 3 ihtimalli maç olur ...3-0,4-0,5-0 ....kral kupasında ise barça alır ... realde fenerbahçedeki Türkiye kupası saplantısına benzer bir saplantı var kral kupası konusunda .. bir türlü alamıyorlar bu kupayı ...eleyen takım barça olur ama realinde kazanabildiği maçlar olur zannımca ...

• Bence fanatikliği bir kenara bırakıp biraz objektif olalım

Lig-Beraberlik
    Kupa-Barcelona
    CL Ev-Beraberlik
    CL Deplasman-Barcelona

Lig de şuan Barcelona net şampiyon zaten bunu hala algılayamamış olanlar var.Madrid i Barnebeu da yenme tutkusu ayrı bir şey ancak çok önemsiyeceklerini sanmıyorum açıkçası.

Bu arada Pep de Mourinho da tüm maçlara kazanmak için çıkacak,ancak 2 takım arasında ciddi farklar var.4 maçta Madrid in galibiyet alabileceğini düşünmüyorum

P.S:Mourinho teknik direktörlüğü falan bırakmaz,bence tüm kupaları kaptırsa bile ona artı olarak döner.Fark ettiyseniz İspanya ya geldiğinden beri doğru düzgün laf dalaşına girmedi,yani mantıklı hareket etmeye başladı.Ayrıca iyi bir teknik adamın böyle durumlarda bırakması saçma ve yersiz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 16 Nisan 2011; 0:43:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

3 ünüde real alsa ne manyak olur ha mourinhonun büyük bi teknik direktör olduğunu birkez daha anlamış olurum.

İmza post ilişkisi Fazla uçma kardeşim

• ben bir futbol sevdalısı olarak 4maçı da izlemek zevk olacak

ve bence bu maçlarda eğer puyol oynamazsa barcelona kesin favori asla olamaz
    en az 1maçta yenilecek diyorum puyol çok önemli bir eksik ki zaten valdez de hiç güvenilmez bir kaleci...

ben bir futbolsever ve barcelona futbolunun hayranı olarak zevkle izleyeceğim..
  • İlk yarıdaki maçta Barça kazansın istiyordum. Bu sefer Real Madrid kazansın istiyorum.
  • Taraftar Kral Kupası na ŞL den fazla önem veriyor

Bu arada Puyol yüksek ihtimal bu maç haricindekilerde oynayacak...

Real Madrid maçının 20 kişilik kadrosu: Valdés, Pinto, Fontàs, Puyol, Maxwell, Adriano, Piqué, Alves, Milito, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Thiago, Dos Santos, Afellay, Pedro, Jeffren, Messi ve Villa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 16 Nisan 2011; 2:41:35 >
  • Benim gibi istatistiklerden hoşlananlar için The Telegraph gazetesi güzel bir sunum hazırlamış...

http://wp.me/p1uqkH-5t

***Görüldüğü üzere Barcelonanın kadrosunun maliyeti sadece 85milyon €...Bunun yarısınıda bu sene transfer edilen David Villa oluşturuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 16 Nisan 2011; 11:58:15 >

• giden her sevgilinin ardından
    hep biz olduk el sallayan
    haykırsak duyarlar mı sesimizi
    hangi sevdadan galip çıktık ki

yürüyoruz sessiz ve kederli
    camp nou geceleri
    inletiyoruz hep cıkışında
    katalanya caddesini

boşuna çekilmedi bunca çile
    içiyoruz gündüz gece
    haykırdık ama duymadı hiç kimse
    peşindeyiz heryerde

zaten aşklar hep yalan dolan
    sonu hep acı hüsran
    bize her sevdadan geriye kalan
    sadece barcelona

barcelonam barcelonam
    canım feda olsun sana
    hiç bir şeye değişilmez
    senin sevgin bu dünyada

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_emir07 -- 16 Nisan 2011; 19:39:51 >
  • Arkadaşlar 2 sorum var:

1) DHA Feed kanalının frekanslarını bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?

2) Biss key iyi güzel tamam buldum da, Ca ID diye bir bölüm var uydu alıcıda (Kyoto 9900 DCI Plus) benim. Oraya ne yazmam gerekiyor ? Girdim defalarca açamadım çünkü

Maça kadar yardımcı olun lütfen
  • Barcelona formamı üstüme geçirdim, arkadaşlarla beraber El Classico'yu heyecanla bekliyoruz. Aklınıza gelebilecek bütün kuruyemiş ve içkiler var şu anda evde. 20 günde 4 El Classico çok iyi gelecek yahu bana Ole, ole, ole, ole BARCELONA!
  • 4 tane maç 4 maçın 2 tanesini Real kazanır. (inş.)
  • Arkadaslar bizim antende problem varda uyduda izleyebilecegim yabanci bir kanal var mi acaba? Hotbirdde fln? Yardimci olursaniz cok sevinirim maci kacirmak istemiyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.