burada pozisyonda ronaldo düşerken istemsiz de olsa arkadan adamı düşürüyor onlar bile itiraz etmedi bizim forum neyin peişnde
quote:Orijinalden alıntı: muratsen87 burada pozisyonda ronaldo düşerken istemsiz de olsa arkadan adamı düşürüyor onlar bile itiraz etmedi bizim forum neyin peişnde onlara her yer madrid . barça varken madrid neyine finali düşünüyor
Bırak ya kendiniz bile anlamadınız ne olduğunu....Real savunması bu kadar işte.....Vur kır döv sonra neden faul veriyor.
Barcelona bu hakemlerde Manchester'ıda çok rahat yener.Şimdiden kupanın sahibi diyelim. 2009 Chelsea Skandalı yetmezmiş 2011 dede Hakemleri almış arkasına Barça.Helal olsun adamlara.
yahu pozisyonu tekrar düzgün izleyin bir allahın kulu itiraz etmedi açık faul var pozisyonda, fanatiklik yapmanın alemi yok, sahada itiraz eden olmadı
Ben son tekrarı görene kadar yeminle kesin net gol dedim çünkü bütün tekrarlar ters açıdan idi.Son tekrar ile açık faul olduğu ortaya çıktı
quote:Orijinalden alıntı: Fallout 3 Barcelona bu hakemlerde Manchester'ıda çok rahat yener.Şimdiden kupanın sahibi diyelim. 2009 Chelsea Skandalı yetmezmiş 2011 dede Hakemleri almış arkasına Barça.Helal olsun adamlara. Mourinhonun dediklerine katılmamak elde değil arkadaş. yine gördük bunu.. açıklamalarını merak ediyorum maç sonunda. biraz daha saydırsa bari.