Bildirim
Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs | (129. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yok arkadaş izleyemiyoruz resmen ya.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-586DEFFE5
Ulan star yine yaptın yapacağını 40 yılda bir kez maç izlicez onu da izletmiyor ya Allah bildiği gibi yapsın
Alıntıları Göster_____________________________ With a good script, a good director can produce masterpiece. With the same
script, a mediocre director can produce a passable film. But with a bad script even a good director
can't possibly make a good film. For truly cinematic expression, the camera and the microphone
must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."
Akira Kurosawa -
Ayıp ediyorlar sanki böyle yapınca dsmart alacak millet.. Almak isteyenide soğutuyorlar bu şekilde! Alacağım varsa da almıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
Yok arkadaş izleyemiyoruz resmen ya.
Alıntıları Göster_____________________________ -
Maç tempolu başladıquote:
Orijinalden alıntı: Beavis.
Ayıp ediyorlar sanki böyle yapınca dsmart alacak millet.. Almak isteyenide soğutuyorlar bu şekilde! Alacağım varsa da almıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ~H!ddeN
Star veriyor mu maçı?
papatyam varken sorduğun soruya bak...
maç izlenmiyor böyle işi allah kahretsin başka bişey demiyorum ben... kaç gündür bekliyorum bu maçı mal gibi donuyor her saniye. küfür ede ede bi hal oldum_____________________________ -
Aynı Barça-Arsenal maçındaki durum işte, sorunsuz izleyen yok. Şimdi gidip isteizle'den satın alabilirim ama bu maça da para veresim yok hiç.quote:
Orijinalden alıntı: Beavis.
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 3 Mayıs 2011; 21:54:03 >_____________________________ -
Aman Allah'im. Real Madrid bu mac orta sahayi bolca gecti su ana kadar.quote:
Orijinalden alıntı: Bucephalas
Bu mesaj silindi.
Zemin çok ıslanmışquote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Aynı Barça-Arsenal maçındaki durum işte, sorunsuz izleyen yok. Şimdi gidip isteizle'den satın alabilirim ama bu maça da para veresim yok hiç.
Alıntıları Göster_____________________________
-
ya biri maçı anlatsın bari burdan şimdi papatyamada starada ana avrat düz gidicemquote:
Orijinalden alıntı: aı_legend3
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Aynı Barça-Arsenal maçındaki durum işte, sorunsuz izleyen yok. Şimdi gidip isteizle'den satın alabilirim ama bu maça da para veresim yok hiç.
Alıntıları Göster_____________________________ ..
-
Real yine faulle durduruyor ancakquote:
Orijinalden alıntı: aı_legend3
Bu mesaj silindi.
http://esporteaovivo.co.cc/1.htmlquote:
Orijinalden alıntı: Pend0s
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
alın anasını satayım sonunda buldum beee. konu dışında adam vermiş. görüntü iyi değil ama çok az donuyor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
ya biri maçı anlatsın bari burdan şimdi papatyamada starada ana avrat düz gidicem
Carvalho sarı kart gördü,genel olarak monoton ronaldoya top değmedi daha_____________________________ -
Maç çok sıkıcı, 15 dk zor dayandım. Rah-e farda 11986-2222 H den izleyebilirsiniz şifresiz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FE2E89EB
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster_____________________________ İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM. -
quote:
Orijinalden alıntı: Marty.McFLY
Maç çok sıkıcı, 15 dk zor dayandım. Rah-e farda 11986-2222 H den izleyebilirsiniz şifresiz.
Alıntıları Göster_____________________________ Hasta la victoria siempre! -
@ Asil sağolasın dostum.quote:
Maç çok sıkıcı, 15 dk zor dayandım. Rah-e farda 11986-2222 H den izleyebilirsiniz şifresiz.
Alıntıları Göster_____________________________ love comes again,rahat olun.. -
bastır realll bi gol bulsak müthiş olcak yaaquote:
Barça bastırıyor.quote:
Hotbird uydu da LIDER TV veriyor maçı arkadaşlarquote:
Top messiye gelince 8-10 kişi giriyorlar adamaquote:
Orijinalden alıntı: ByMurat_
Hotbird uydu da LIDER TV veriyor maçı arkadaşlar
Alıntıları Göster_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X