Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kelâg

Google Chrome 20.01132.47

Stabilitede son nokta artık. Hiç eksiği yok denecek kadar sağlam bir tarayıcı neredeyse.

• Firefoxtan sonra chrome gerçekten hızlı geldi.. Maşallah diyelim.. Firefox kullanıp da geçip geçmeme konusunda kararsız olan arkadaşlara da tavsiye ederim.. Yer imlerini tüm şifreleri rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz.. Ayrıca firefoxta işe yarar nerdeyse tüm eklentiler chromeda da var.. En azından benim kullandıklarım..
  • görsellikteki değişiklikler cok iyi olmus ya. zevkine yer imlerinin üzerinde gezdiriyorum fare imlecini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 1 Temmuz 2012; 22:53:13 >
  • Yaklaşık 2 yıllık Firefox deneyimimden sonra Chrome ilaç gibi geldi diyebilirim. Hız, sadelik ve güvenlik bakımından Chrome'dan şaşmayın derim arkadaşlar!
  • Arkadaşlar, adres çubuğunda ki ara bir kaç gündür bende çalışmıyor, arama yaparken önerme ler geliyor, ama ara sonuçları gelmiyor.

Aşağıda ki resimde de görüldüğü gibi, arama önerileri görünüyor.

Fakat arama yapınca sonuçlar görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Arkadaşlar, adres çubuğunda ki ara bir kaç gündür bende çalışmıyor, arama yaparken önerme ler geliyor, ama ara sonuçları gelmiyor.

Aynısı bende bir kereligine oldu son güncellemeden sonra. sanırım bişeyleri bozmuslar gene

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Arkadaşlar, adres çubuğunda ki ara bir kaç gündür bende çalışmıyor, arama yaparken önerme ler geliyor, ama ara sonuçları gelmiyor.

Aynısı bende bir kereligine oldu son güncellemeden sonra. sanırım bişeyleri bozmuslar gene

İki gündür çalışmıyordu, bu sabah düzelmiş, şu an sorun yok...

• Sahip olunan özellikleri sonuna kadar geliştirdiler, uç noktaya ulaştılar artık. Chrome'dan yeni bir şeyler bekliyorum artık, daha önce yapılmamış, denenmemiş.
  • quote:

Sahip olunan özellikleri sonuna kadar geliştirdiler, uç noktaya ulaştılar artık. Chrome'dan yeni bir şeyler bekliyorum artık, daha önce yapılmamış, denenmemiş.

21. Beta'yı ya da 22. Chromium'u denediniz mi. Yenilik varsa orada görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Sahip olunan özellikleri sonuna kadar geliştirdiler, uç noktaya ulaştılar artık. Chrome'dan yeni bir şeyler bekliyorum artık, daha önce yapılmamış, denenmemiş.

21. Beta'yı ya da 22. Chromium'u denediniz mi. Yenilik varsa orada görebilirsiniz

Beta sürümleri denemiyorum hiç, direk resmi güncellemeyi bekliyorum.

• tarama verilerini temizledim ve facebok böyle gözükmeye başladı. nasıl düzelir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

tarama verilerini temizledim ve facebok böyle gözükmeye başladı. nasıl düzelir bilen var mı?

Internet hızınız ne durumda acaba. Çünkü eğer çok yavaş internet varsa eğer bazı parçaları yuklemeden gelebiliyor. Akk ye mi takildiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

tarama verilerini temizledim ve facebok böyle gözükmeye başladı. nasıl düzelir bilen var mı?

Internet hızınız ne durumda acaba. Çünkü eğer çok yavaş internet varsa eğer bazı parçaları yuklemeden gelebiliyor. Akk ye mi takildiniz?

sorunum garip bir şekilde kendiliğinden geçti ama internet hızımda hiçbi sıkıntı da yoktu.
    Sayfa kaynağını görüntülediğimde bir sürü saçma karakter vardı. Belki de benim verileri silmemle öyle denkgeliverdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• adf.ly tarzı siteler sinirinizimi bozuyor?

buyrun arkadaslar;

http://userscripts.org/scripts/show/89322

eklenti bekleme süresini 1 saniyeye indiriyor ve kendisi otomatik sayfa atlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 31 Temmuz 2012; 14:45:03 >
  • Güncelleme oldu sanırım.
  • quote:

adf.ly tarzı siteler sinirinizimi bozuyor?

buyrun arkadaslar;

eklenti bekleme süresini 1 saniyeye indiriyor ve kendisi otomatik sayfa atlatıyor.

Hotfile tarzı sitelerde ise yarıyor mu peki

• quote:

quote:

adf.ly tarzı siteler sinirinizimi bozuyor?

buyrun arkadaslar;

Hotfile tarzı sitelerde ise yarıyor mu peki

maalesef. 5 saniye sayan sitelerde ise yariyor.

• "Yeni Sekme" sayfasından sıkıldıysanız Yandex'in bir uzantısı var.

Link:http://visual.yandex.com.tr/?pure&from=prov_soft
  • bilmiyorum farkettinizmi ama favicon larda sorun basladi.
  • Arkadaşlar daha önce defalarca cevaplanmıştır eminim ama acelem olduğu için tekrar soruyorum kusura bakmayın..

Chrome da parolaları yer imlerini yani kısaca her şeyi toptan yedeklemenin en kolay yolu nedir ?

Firefox'ta yedekleyip chrome a taşımıştım.. Şu an chrome da nasıl olacağını bilmiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.