Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coming

Chrome için facebooktan video indirme ile ilgili birşey var mı acaba?

Internet Download Manager programı işinizi görür.
  • facebooktan indireme yapamıyorum usta o programla yani olmuyor sorun nerede bilemedim.
  • Son güncelleme ile bazı hatalar giderilmiş :) Gerçi bayağı oldu çıkalı güncelleme ama yine de bakın siz.
  • Bir güncelleme daha geldi.
  • güncelleyelim bakalım.

edit: güncelledim. version history ye nerden bakabiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 1 Mayıs 2012; 14:06:29 >
  • Yok güncelleme ama şuan gayet iyi chrome..
  • faydalı bir başlık olmuş, chrome forever!
  • Chrome 19 Çıktı !
  • SORU 1http://2.bp.blogspot.com/-5FBsRR_GDuc/TrV0cskkgWI/AAAAAAAAANY/ANAy43SXR54/s1600/googleplus.jpg

google plusın bi onceki sürümünde youtube çubuğu vardı böyle. ne güzel arıyorduk. bunu chrome a eklemenin bi yolu yok mu ya ? plus tanda kalkmış zaten niye kalktı anlamadım çok kullanışlıydı.

SORU 2
    bir diğer sorum : hangi arama eklentisini kullanıyorsunuz? firefoxta yazıyı seçiyodum browserdaki bütün kayıtlı arama motorlarında arama imkanım vardı. chrome için en iyi arama eklentisi hangisi. ?

cooliris te lazım ama şu anda ne chrome ne firefox için uyumlu değil.anlamadım bu işi.

SORU 3
    Bu arada chrome da facebook açamıyorum.sıfırdan sildim yükledim.java güncelledim çerezleri vs sildim. ana sayfada donup kalıyo sayfa basılmıyo bişeye 20.0.1132.11 kullandığım sürüm
    google senkronizasyon yüzünden mi giremiyorum anlamdım ki.siz girebiliyomusunuz face e

SORU 4
    tabmixplus eklentisi var çok mükemmel firefox için. Chrome için bunun eşdeğeri en yi eklenti hangisi ? tab lar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 19 Mayıs 2012; 19:10:04 >

• Chrome 20 Haziran ayının 2. Haftasının başında gelecek
  • stabil sürüm kullananlar için tabi. dev kanalda yada canary kullananlar çoktandır 20. süürüm kullanıyor zaten
  • Ram kullanımı bariz firefoxa göre fazla. Canary sürüm kullandım ama stabil ve dev sürümlerinde de sonuç farklı değil. Hız, stabilite falan oldukça iyi. Ram olayına biraz daha eğilmesi lazım google`ın

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

Bu arada belirteyim firefox`da, "adblock plus", "download statusbar", "download helper", "downloadthemall" ve "fvd speeddial" eklentileri yüklü.

Chrome da ise, "adblock plus" ve "fvd speeddial" eklentileri yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 20 Mayıs 2012; 1:05:57 >

• Select and Speak eklentisini biliyor musunuz?

Bilenler için bir şey yok ama bilmeyenler için açıklayayım:

Eklenti seçtiğiniz yazıları size sesli okuyor.Yazılı metni sesli metne çevirme eklentisidir. Türkçe dil desteği de var. Ayarlardan US English Female yazan kısımdan European Turkish Female- ya da Male Seçiniz.
    Male(Erkek.),Female(Bayan.)

Kullanmak isteyenler buyursun:
    https://chrome.google.com/webstore/detail/gfjopfpjmkcfgjpogepmdjmcnihfpokn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 26 Mayıs 2012; 18:21:40 >
  • yeni sekme aça facebook sponsor mu oldu yav . benim yeni sekmemde sık sık ziyaret ettiğim siteler duruyordu şimdi direk facebook sayfalı bişeyler çıkıyor youtube var facebook filan var bunu nereden düzeltecegim bilen var mı ?
  • konu için teşekkürler 3 eklenti işimi gördü
  • Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

benim facebok neden böyle oluyor bir fikri olan var mı?
    gizli sekmede açınca sorun olmuyor. eklentileri devre dışı bırakıyorum yine bozuk. çerezleri sildim fayda etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Select and Speak eklentisini biliyor musunuz?

Bilenler için bir şey yok ama bilmeyenler için açıklayayım:

Eklenti seçtiğiniz yazıları size sesli okuyor.Yazılı metni sesli metne çevirme eklentisidir. Türkçe dil desteği de var. Ayarlardan US English Female yazan kısımdan European Turkish Female- ya da Male Seçiniz.
    Male(Erkek.),Female(Bayan.)

Kullanmak isteyenler buyursun:
    https://chrome.google.com/webstore/detail/gfjopfpjmkcfgjpogepmdjmcnihfpokn

Güzelmiş teşekkürler.

• bana yardımcı olur musunuuzzz ? chrome kulanıcısıyım bir haftadır bozuk ve ne yaptıysam olmadı,kaldırıp tekrar kurdum,eski sürümü yükledim default yedekledim yok yok...acıyorum ve sayfada hiçbir hareket yok yardımc olun lütfeen
  • son zamanlarda çok fazla shochwave eklentisi bozuldu hatası alıyorum , sizdede var mı aynı sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

son zamanlarda çok fazla shochwave eklentisi bozuldu hatası alıyorum , sizdede var mı aynı sorun ?

Tarayıcıyı sıfırladım ben. Bende de hatalar ortaya çıkmaya başlamıştı. Yalnız tahminlerime göre bu hafta Chrome 20 gelecek
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.