Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Arkadaşlar Chrome ile ilgili bir sorum var. FF'de olduğu gibi ana parola falan koyabiliyor muyuz? Şifreleri göster dediğimde şifreler kabak gibi meydana çıkıyor. Ya da bunu yapacak bir eklenti var mı? Sırf bu özellik yüzünden kullanmıyorum Chrome'u.

Öyle bir eklenti daha yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 13 Aralık 2010; 23:58:40 >
  • bende olan ve buraya yazmadığım bir tane daha kalmış.

tadını çıkarın

goo.gl URL Shortener
    http://goo.gl/PiyX
  • Ekledim
  • O zaman ya şifre kaydetmeyeceğiz ya da kullanmayacağım ben Chrome'u. Açıckası büyük bir artısı yok gibi. Var mı sevdiğiniz yönleri? İki üç kere kurdum belirli aralıklarla her defasında daha da ileri gitmişti. Son kurduğumda biraz daha ısındım ama kararsızım.
  • quote:

O zaman ya şifre kaydetmeyeceğiz ya da kullanmayacağım ben Chrome'u. Açıckası büyük bir artısı yok gibi. Var mı sevdiğiniz yönleri? İki üç kere kurdum belirli aralıklarla her defasında daha da ileri gitmişti. Son kurduğumda biraz daha ısındım ama kararsızım.

Valla sen bilirsin.bence gayet hızlı ve güzel. her defasında geliştiriliyor yinede karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

O zaman ya şifre kaydetmeyeceğiz ya da kullanmayacağım ben Chrome'u. Açıckası büyük bir artısı yok gibi. Var mı sevdiğiniz yönleri? İki üç kere kurdum belirli aralıklarla her defasında daha da ileri gitmişti. Son kurduğumda biraz daha ısındım ama kararsızım.

Valla sen bilirsin.bence gayet hızlı ve güzel. her defasında geliştiriliyor yinede karar senin

Evet her defasında gelişiyor bunu bende biliyorum. İlk denediğim ve ikinci denediğim arasında dağlar kadar fark var. Ama ana parola gibi bir özellik olmayışı büyük eksi. Bir yandan aklımı da çelmiyor değil hani.

• Bende bu temayı yaptım çok güzel oldu...
  • bendede akra planı siyah olan bir tema var fakat speed dial yüklü oldgun için ona işlemiş speed dialde arkdayı nasıl siyah yapabilirim?
  • FF'de de şifreleri elle giriyordum. Bundan sonra Chrome'da girerim.

Bu mesaj Google Chrome kullanılarak atılmıştır

Ekleme: TV eklentisinde şöyle bir uyarı aldım:

"Windows Media Player Plugin is not installed or enabled in your Browser"

Plugin'i bulamadım Web Store'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 16 Aralık 2010; 22:51:59 >
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

bendede akra planı siyah olan bir tema var fakat speed dial yüklü oldgun için ona işlemiş speed dialde arkdayı nasıl siyah yapabilirim?
  • quote:

bendede akra planı siyah olan bir tema var fakat speed dial yüklü oldgun için ona işlemiş speed dialde arkdayı nasıl siyah yapabilirim?

Speed dial ana ekrana gelip sol üstteki options'u seçip ordaki renklerden siyahı seçerseniz arka plan siyah olur.En alttan kayıt edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Speed dial ana ekrana gelip sol üstteki options'u seçip ordaki renklerden siyahı seçerseniz arka plan siyah olur.En alttan kayıt edin.

süper
  • Güzel bir OSX Teması

Yükle
  • Tam aradığım başlık, mesajım bulunsun.
  • Arkadaşlar bir eklenti vardı umarım bilen birisi çıkar özelikle sitelerdeki yıldızlı ufak yorumları falan engeliyen bir eklenti vardı 2 ay öncesine kadar burada denk gelmiş'idim ama şuan işime yarar oldu bilen varsa bi zahmet bekliyorum takipte olacagım şimdilik iyi akşamlar
  • Panic Button Olay budur ya Hocam cogunu kurdukta verilere erişebilir filan diyor, sakata gelmeyelim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GrayWolf_ -- 22 Aralık 2010; 18:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GrayWolf_

Panic Button Olay budur ya Hocam cogunu kurdukta verilere erişebilir filan diyor, sakata gelmeyelim :D

Birşey olucağını sanmıyorum

• Bir alışamadım şu Chrome'un temalarına yav, hepsini denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

Bir alışamadım şu Chrome'un temalarına yav, hepsini denedim.

ben de pek ısınamamıştım ama web store'u biraz dolaş istersen ben bi tane buldum fena değil hoş gözüküyo :)

bi de getta geçmiş olsun mapustan çıkmışın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.