FF'de de şifreleri elle giriyordum. Bundan sonra Chrome'da girerim.
Bu mesaj Google Chrome kullanılarak atılmıştır
Ekleme: TV eklentisinde şöyle bir uyarı aldım:
"Windows Media Player Plugin is not installed or enabled in your Browser"
Plugin'i bulamadım Web Store'da.
şifreler ve yerimleri için xmark eklentisini kullan. hem diğer tarayıcılarda da aynı eklenti var. hepsini senkronize bir şekilde kullanabiliyorsun. ve de şifrelerini kabak gibi göstermiyor. onun için ayrıca pin girişi istiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: emreee85
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Yağız
FF'de de şifreleri elle giriyordum. Bundan sonra Chrome'da girerim.
Bu mesaj Google Chrome kullanılarak atılmıştır
Ekleme: TV eklentisinde şöyle bir uyarı aldım:
"Windows Media Player Plugin is not installed or enabled in your Browser"
Plugin'i bulamadım Web Store'da.
şifreler ve yerimleri için xmark eklentisini kullan. hem diğer tarayıcılarda da aynı eklenti var. hepsini senkronize bir şekilde kullanabiliyorsun. ve de şifrelerini kabak gibi göstermiyor. onun için ayrıca pin girişi istiyor.
Çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: SiyahLimm
Sizinle aynı sitede bulunan kullanıcılarla sohbet etmek ister miydiniz? İşte bu işin en kolay yolu.
Bende yükledim çok güzelmiş gerçekten facebook üzerinden bağlanılıyor. keşke dh üyelikleriyle de bağlanabilsek.
Evet, dediğin gibi olsa yüklerdim
Öyle olsaydı keşke ama belki yaparlar
Download Video Web adlı eklenti silinmiş arkadaşlar. Bunun gibi web üzerindeki tüm videoları indirmek için kullanabiliceğimiz bir eklentisi var mı Chrome 'un
Real Player SP.
muhaha en cok reklam gizlemeyi ve şu flash blogu sewdim. ama bu googlechoreme bazı yerlerde şifrelerimi kaydetmiyor war mıdır bir çare
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
muhaha en cok reklam gizlemeyi ve şu flash blogu sewdim. ama bu googlechoreme bazı yerlerde şifrelerimi kaydetmiyor war mıdır bir çare
Bende de oluyor o ama facebook gibi sitelerde çıkıyor. Bazı sitelerde olmayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
quote:
Sizinle aynı sitede bulunan kullanıcılarla sohbet etmek ister miydiniz? İşte bu işin en kolay yolu.
Ben blind42 arkadaşla konuştum o gün çok güzel birşey aslında ama işte facebook var. Dh üyeliği olsa herkes gelir.
Hiç fark etmiyor arkadaşlar Eklentiyi kurdukdan sonra Face 'hesabınızla girşi yaptıkdan sonra donanimhaberdeki kişilerle görüşebilirisiniz lakin aynı işlerimi karşı tarafında yapması gerekir. işi özetlemek gerekir Facebook hesap + Chrome eklenti + Donanimhaber giriş = Sohbet Diyalog karşılıklı
quote:
Hiç fark etmiyor arkadaşlar Eklentiyi kurdukdan sonra Face 'hesabınızla girşi yaptıkdan sonra donanimhaberdeki kişilerle görüşebilirisiniz lakin aynı işlerimi karşı tarafında yapması gerekir. işi özetlemek gerekir Facebook hesap + Chrome eklenti + Donanimhaber giriş = Sohbet Diyalog karşılıklı
Eklentiyi google,facebook'ta falan denedim online olan çoktu dh'de vardı yine 10-15 kişi konuşan.
quote:
Orijinalden alıntı: getta
Ben blind42 arkadaşla konuştum o gün çok güzel birşey aslında ama işte facebook var. Dh üyeliği olsa herkes gelir.
hee hatta feysbuktaki yerde de gülüştük sebepsiz yere bi de eksisi sadece feysbuğa bağlanması yoksa gayet başarılı
ama yüklediğim günden sonra etkisizleştirdim açmadım sonra :D zaten iyice yavaşladı o da kasmasın azcık daha :D