Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şey dikkat'timi çekti onuda söylemek isterim
    Chrome eklentiler sitesine girdigimizde ad.block diye aratıp ilk üsteki yani 1,5 milyon
    kullanıcın indirdigi eklentiyi kurdugumda chrome yavaşlıyor tarama yaparken bu
    sadece bendemi oluyor bilemiyorum ama eklentinin altındaki yorumla okudugumda bu
    konudan müzdarip olanlarda var gibi siz bunun farkını fark ettinizmi...

Ben bu sorunu gördükden sonra AdThwart kullanmaya başladım ve chromium kullanmakdayım bende epey taramalar hızlandı diyebilirim ilgilenenlere linki veriyorum

https://chrome.google.com/extensions/detail/bpcpblpdkddoicgechaickbldbieccko?hl=tr

• Hiç fark etmedim ama olabilir Çok fazla eklenti kuruluysa da yavaşlayabilir.Yada arada bir geçmişi silmeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Bir şey dikkat'timi çekti onuda söylemek isterim
    Chrome eklentiler sitesine girdigimizde ad.block diye aratıp ilk üsteki yani 1,5 milyon
    kullanıcın indirdigi eklentiyi kurdugumda chrome yavaşlıyor tarama yaparken bu
    sadece bendemi oluyor bilemiyorum ama eklentinin altındaki yorumla okudugumda bu
    konudan müzdarip olanlarda var gibi siz bunun farkını fark ettinizmi...

Ben bu sorunu gördükden sonra AdThwart kullanmaya başladım ve chromium kullanmakdayım bende epey taramalar hızlandı diyebilirim ilgilenenlere linki veriyorum

https://chrome.google.com/extensions/detail/bpcpblpdkddoicgechaickbldbieccko?hl=tr

Teşekkür ederim geçen gün ben de bu sorunu dile getirecektim ama iki lafı bir araya getirememiştim :)

deneyeceğim (:

• Beyler CCleaner'la geçmişi sürekli temiz tutun. Farkı görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Hiç fark etmedim ama olabilir Çok fazla eklenti kuruluysa da yavaşlayabilir.Yada arada bir geçmişi silmeyi deneyin.

Abi, ben hergün temizliyom geçmişi, ctrl+h yapıp. Nerden aklıma geldi
    Ad.Block u kullanırken tarayıcı ciddi anlamda yavaşlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 27 Aralık 2010; 19:58:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: getta

Hiç fark etmedim ama olabilir Çok fazla eklenti kuruluysa da yavaşlayabilir.Yada arada bir geçmişi silmeyi deneyin.

Abi, ben hergün temizliyom geçmişi, ctrl+h yapıp. Nerden aklıma geldi
    Ad.Block u kullanırken tarayıcı ciddi anlamda yavaşlıyor.

O zaman AdThwart ı kur.

Bende hergün temizliyorum geçmişi tarayıcı daha rahatlıyor

• Güncel
  • selamlar
    pc yi formatlamadan once 4 tane eklenti kurmustum ve DH de gezerken reklamlar felan hic cikmiyordu isimlerini hatirlayamadim yine dh'den birisi paylasmisti aceba nelerdi ki onlar saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

selamlar
    pc yi formatlamadan once 4 tane eklenti kurmustum ve DH de gezerken reklamlar felan hic cikmiyordu isimlerini hatirlayamadim yine dh'den birisi paylasmisti aceba nelerdi ki onlar saygilar

İlk sayfada mevcut.
  • onlardan kurdum ama eskisi gibi olmadi tüm reklamlar engelleniyordu önceden :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

onlardan kurdum ama eskisi gibi olmadi tüm reklamlar engelleniyordu önceden :(

Linki yeniledim birde onu deneyin.
  • Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 30 Aralık 2010; 0:19:28 >
  • Chrome 'özelikle Youtube ile ilgili bir çok eklentisi mevcut bunların başındada eklentilerle Youtube girmeden Chrome içinde aramalar en populerleri ama bu aramayı eklentisinde gerçekleştirebiliriz.
    Chrome Çoklu Arama Çubugu (omnibar) Veya bizim bildigim şekilde Adres çubuğuyla Youtube içi arama yapabiliriz
    Resimdeki sayıları takip ederek en son 7. kısma kadar gelin ve 7. kısımdaki URL kısmına bu linki yapıştırın

http://www.youtube.com/results?search_query=%s&page={startPage?}&utm_source=opensearch

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

Bu işlemi yaptıkdan sonra adres satırına ( y ) harfini yazıp TAB tuşuna bastıgımız zaman youtube girmeden adres cubugunda arama yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 31 Aralık 2010; 11:38:31 >

• bu google chore'yi cok sewdim onceden moziilla kullanırdım tam bir işkenceymiş o =) ama bu da işkence olmaya başlıyor.5-6 gün once kullanmaya başladım bu reklamsız kullanmak için programlarını flan yükledim 5-6 gündür hiç sorun yoktu.su aralar sürekli çöküyor sürekli google choreme çalışmayı durdurdu diyor deli olmamak elde değil.war mıdır bunun bir çözümü arkadaşlar
  • Bunu kurunca eski eklentiler otomatik geliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Bunu kurunca eski eklentiler otomatik geliyor mu ?

Kurunca dediğinizi anlamadım ama senkronizasyondan bahsediyorsanız geliyor.
  • Evdeki bilgisayara kuracaklarım var.Teşekkürler.
  • Mutlu Yıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

bu google chore'yi cok sewdim onceden moziilla kullanırdım tam bir işkenceymiş o =) ama bu da işkence olmaya başlıyor.5-6 gün once kullanmaya başladım bu reklamsız kullanmak için programlarını flan yükledim 5-6 gündür hiç sorun yoktu.su aralar sürekli çöküyor sürekli google choreme çalışmayı durdurdu diyor deli olmamak elde değil.war mıdır bunun bir çözümü arkadaşlar

benim soruma cevap verebilecek yok mu?sürekli çöküyor google choreme
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.