< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mazot filtreside yeni değişmişti ama kapağı kontrol edeceğim, şöyle bir durum oldu bilgi olarak yazayım belki sonradan birinin işine yarar benim radyatör kapağıda çatlaktı önemsemiyordum ama sonradan düşündüm oradaki basınç düştüğü için dengesizlik yaratıyor olabilir diye yeni kapak alıp değiştirdim, şu an stop etme olmadı umarımda olmaz deniyorum. |
_____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sorun aküymüş, servis yenisi ile değiştirdi hemen. Ancak akü 60 amperlikmiş ve araç için yetersiz kaldığını söyledi servis elemanı fark verip 72 amperlik aldım, forumu sonradan okuyanlara bilgi olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memrekaya -- 6 Temmuz 2025; 14:57:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar merhaba. 2011-2012 C4 E-HDI Exclusive paket alma arefesindeyim. Öncelikle bu arabanın düşük km si maalesef yok. Kilometreler hep 250 bin bandında. Sorum şu: Bu km de bu araba hala alınır mı? 600 bin tl civarlarında bir para az bir para değil. Ucu ucuna denkleştirdik 2 çocuklu bir aile kullanacak. Teşekkürler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memrekaya -- 20 Temmuz 2025; 16:22:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çözüm buldunmu arkadaşım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yavaş giden amacına ulaşır, hızlı gidenin eteği ayağına dolaşır. Xiaomi Mi 6 - LG G Pad 7.0
|
Takip. |