Şimdi Ara

mysql kafayı yiyicem lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gayet güzel bir script buldum ama bunu mysql_connect dosyasının ayarlarını yapamadım yapıyorum yapıyorum hata veriyor uyuz oldum acaba birisi msnden yardım edebilir mi

msn: baron@gtaturk.com

• mysql u bilenler için gerçekten kolay olacak lütfen bu benim için çok önemli

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'gtaturk_deneme'@'localhost' (using password: YES) in /usr/home/gtaturk/public_html/zdserver/mysql_connect.php on line 11

Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /usr/home/gtaturk/public_html/zdserver/mysql_connect.php on line 12

Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /usr/home/gtaturk/public_html/zdserver/mysql_connect.php on line 12

Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /usr/home/gtaturk/public_html/zdserver/uyeol.php on line 37

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /usr/home/gtaturk/public_html/zdserver/uyeol.php on line 37

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/gtaturk/public_html/zdserver/uyeol.php on line 38

Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /usr/home/gtaturk/public_html/zdserver/uyeol.php on line 168

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /usr/home/gtaturk/public_html/zdserver/uyeol.php on line 168
    Bazı hatalar oluştu, üyeliğinizi tekrarlayınız!

sadece iki sayfada var bişiler ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR -- 15 Ekim 2005, 9:42:03 >

• Arkadasim sql bilgilerini kontrol et.
    Database e baglanamiyosun

<?php
    $dbhost = 'localhost';
    $dbuser = 'kullanici ismi';
    $dbpass = 'sifre';
    $dbname = 'database ismi';

$dbh = mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpass)
    or die (mysql_error());
    ?>
  • ya işte sorun orda yazıyorum upload ediyorum bana mısın demiyo
  • Tum mysql_connect dosyasini yollasana. birde config i yollarsan belki buluruz problemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.