|
-
-
hocam PNG Rain addon nerden bulabilirim :))
Angus MayyoutubeDriving through Romania Map 1:1 in heavy rain using: 🌧️ PNG Rain Addon 🎨 Project Ultimate RealCam v2 ❄️ SnowyMoon v2 Wet roads, reflections, spray, and immersive in-cab visuals pushing realism to the next level. Would you drive in these conditions? 👀 #ets2 #eurotrucksimulator2 #trucksim #rain #realism #gaming #simulation #romaniamap #reshade #graphics #shortshttps://www.youtube.com/shorts/OEbwVZtdbaU?si=r55K2DW07vyyKuBO_____________________________ Sony Playstation 4 500 GB STD
Apple iPhone 7 Plus Silver 128 GB
Lenovo Z580 Laptop -
Hocam o henüz çıkmadı diye biliyorum. Bu Angus May Snowymoon'un kankası o yüzden onda önceden denettiriyor. Çıktığı zaman ya Modland'de ya da cs.rin.ru da bulursunuz zaten.
Road to Spring modu çıkmış ama. Bunun içine koymuş olabilirler. Yerdeki su birikintilerini fln değişmişler.
www.modland.net
Just a moment...https://www.modland.net/euro-truck-simulator-2/other/png-road-to-spring.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdvocateD -- 27 Nisan 2026; 22:3:1 >_____________________________ -
Tesekkurler hocam hemen indireyim ben hala png autumn kullaniyordum. 1.59 ile uyumlu olur mu bu modquote:
Orijinalden alıntı: AdvocateDHocam o henüz çıkmadı diye biliyorum. Bu Angus May Snowymoon'un kankası o yüzden onda önceden denettiriyor. Çıktığı zaman ya Modland'de ya da cs.rin.ru da bulursunuz zaten.
Road to Spring modu çıkmış ama. Bunun içine koymuş olabilirler. Yerdeki su birikintilerini fln değişmişler.
www.modland.net
Just a moment...https://www.modland.net/euro-truck-simulator-2/other/png-road-to-spring.html
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sony Playstation 4 500 GB STD
Lenovo Z580 Laptop
-
Uyumlu olması lazım yeni çıktı. Ben sildim ETS'yi. 1.60 fln çıkınca dönerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Relaxing Rain Drive 🌧️ | Kuopio → Oulu | ETS2 4K No Commentary
bendeki grafik şu an böyle yağmur efekti olarak iyi olmuş mu :)
_____________________________ Sony Playstation 4 500 GB STD
Lenovo Z580 Laptop -
-
OyuncuyusBis Turkey Map 1.4.2 modu 1.59 için çıkarsa haber verebilir misiniz?
_____________________________ -
bu aralar ban yemedim yiyeyim kaçak dlc setlerini geri indirip offline de takılacam geri promods da süre doldu diye sildiydim
1.58 çalışmıyor mu bayadır girmedim ben oyuna
az para kasacan sonra 2 el tır alacan bide dorse iş merkezi bulup oradan da şöför alacan o arka planda zamanla kasılacak
Bir çekici aldım başlangıçta. Şu an 180K para yapmaya çalışıyorum, garaj yükseltmesi gerekiyor sanırım 2. çekici için. Sonrasında şoför kiralayacağım. Şimdilik plan bu şekilde.
_____________________________ CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro -
Aynen ilk mini veriyor 1 çekici 180 verince 3 çekici oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
1.58'de çalışıyor
Tamamdır vakit bulursam girerim yarın
_____________________________ Sony Playstation 4 500 GB STD
Lenovo Z580 Laptop
-
Şu modland'i aktif kullanırsanız her şey burada mevcut.
www.modland.net
Just a moment...https://www.modland.net/euro-truck-simulator-2/parts-tuning/strands-skyload-light-9-led-pack.html_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt