|
-
-
PNG'nin son çıkan road to spring modunu kullanın arkadaşlar. Nefis olmuş. İçindeki mevsimlerden sonbaharı seçip snowymoon'da da b modunu seçince çok güzel oldu. Modun içinden de reshade preset çıkıyor zaten. Onun da cold olanını tercih ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dün modu yaptım ama cold olanı denemedim onu da denicem. fakat bu cold olayı promods middle east bölgesinde olmuyor :D snowymoonda temp falan ne varsa presetleri sıcak yapmak lazım sarı filtre yoksa sarmıyor :D bunun yüzünden promodsu sildim dün :)
_____________________________ Sony Playstation 4 500 GB STD
Apple iPhone 7 Plus Silver 128 GB
Lenovo Z580 Laptop -
Promods kullanmıyorum ondan bilgim yok açıkçası. Ama road to spring dlc'sine sonbahar mevsimi aktif kullanıp, içindeki reshade presetlersen cold'u seçince baya hoş geldi bana. Snowyde de b'yi seçtim.
Direksiyonu kaldırdım sabah. Baktım ETS ATS den başka bişey oynayamaz oldum :) arada da the bus oynuyorum. Dedim bir süre otobüs tır görmek istemiyorum artık :) en azından birkaç gün beklettigim oyunlara yöneleyim.
Hocam bir şey sormak istiyorum.png road spring 4 adet part dosyasını rarlı indirdikten sonra ne yapıyoruz.bunları hangi klasöre atıyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 3 Mayıs 2026; 12:18:44 >_____________________________ -
Rardan indirdikten sonra main mod files klasörü içindekileri atman lazım
Main Mod files içindeki dosyaları
C:\Users\PC ADIN\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod
kısacası belgelerim ets2 içindeki mod klasörüne atacaksın.
Sıralama böyle olacak fakat Season Part kısmında 3 tanesinden bir tanesini seçmen lazım. Orası sana kalmış ben PNG:PE-Spring seçtim. 3 dosyadan birini aktif etmen lazım.
@Dutch van der Linde çok sıkı oynamıyorum 1.59 beklkiyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 3 Mayıs 2026; 12:24:42 >_____________________________ Sony Playstation 4 500 GB STD
Lenovo Z580 Laptop
-
Monitörde ben de böyle görünüyor ortam. Snowymoon ayarlarını ve reshade preset buna göre ayarladım.

Lenovo Z580 Laptop -
Ben Realcam presetini kullanıyorum da siz ne kullanıyorsunuz merak etmiştim. Sizin ayarları denedim benim monitör 1000 nit olduğu için parlaklık patladı :) O yüzden herkes kendi monitörüne göre ayarlamak zorunda bu snowymoon ayarlarını. Kesin bir ayarı yok
_____________________________ -
Evet hocam monitore gore degisiyor iste oyle ayarlamak lazim. Su angus mayin pur cami kullaniyorum ama angusmay videosunda kamera sallanıyor boyle bende sallanmiyor. Vr ile mi oynuyor anlamadim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sony Playstation 4 500 GB STD
Lenovo Z580 Laptop -
Hocam o Tobii Eye Tracker ile oynuyor. Ben de Lookpilot isimli uygulamayı kullanıyorum. Evde kullanmadığınız webcam varsa kafa ve göz takibi için ETS'de çok güzel oluyor. Artık mousela kamerayı çevirmiyorum 😄
Steamde iki tane yazılım var lookpilot olan en iyisi mi?
Lenovo Z580 Laptop -
Evet hocam kullanımı en kolay olan Lookpilot. Oyunlar için Hazır profiller de var uğraştırmıyor.
Tesekkurler satin alayim onu hocam sagolasin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sony Playstation 4 500 GB STD
Lenovo Z580 Laptop -
-
Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\reshade
presetler burada olacak. siz reshade diye klasör açın presetleri oraya atın.
Lenovo Z580 Laptop -
ETS2 için tarayıcıdan çalışan bir buttonbox hazırlamıştım.
Kullanmak isteyen buradan indirebilir
Reddit bağlantısı: I made my own button box 🤩 : r/trucksim
İndirme Linki:
mediafire
erdidrkn ETS2 Dash Betahttps://www.mediafire.com/file/dzuuhypl32jd4fr/erdidrkn_ETS2_Dash_Beta.rar/fileYazılım indirme linki:
Download - SimHub, Dashboards, Motion, and More

Lenovo Z580 Laptop
-
Elinize sağlık hocam. Evde kullanmadığımız tablet olsa yapardım da tablet kullanacak çocuk yok evde biz de pek kullanmıyoruz
Bu arada bu Buttonbox'a G29 yakışmıyor. En kısa zamanda Direct Drive'a geçmeniz gerekiyor
Güzel görünüyor eline emeğine sağlık, bunu kullanmadigim eski Android telefonda olurmu acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
midiliiyi yunanistanı çok güzel yapmışlar eski yerler dandik kaldı nasıl dengeleyecekler?
2 yılda bir rework yaparak 😂 ama o arada da yeni yerler eskiyecek yine DLC olarak birşeyler iteleyecekler. Çok yavaşlar çokkk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt