Şimdi Ara

Loorena McKennit??????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kim bu yaw? nereli? ne tarz söler? bilgisayarda 2-3 şarkısını buldum.
    *Santiago
    *Prospero's speech
    *Marry gentleman
    tanıyan bilen var mı? çok güzel ya şarkıları. önerebilceğiniz başka hangi şarkıları var?
    herkese tşkr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspergillus -- 9 Ekim 2005, 18:46:48 >
  • Ben de bütün albümleri mevcuttur.Yukarıdaki şarkılarına ek olarak Marco polo ve Tango to Evora.( Müziği Nilüfer'in Çok uzaklarda parçasında kullanıldı)Benim de en sevdiğim parçası God Rest Ye Merry, Gentelmendir.Kendisi Kanadalıdır.

Orjinalden alıntı: AtQuaRe

Kim bu yaw? nereli? ne tarz söler? bilgisayarda 2-3 şarkısını buldum.
    *Santiago
    *Prospero's speech
    *Marry gentleman
    tanıyan bilen var mı? çok güzel ya şarkıları. önerebilceğiniz başka hangi şarkıları var?
    herkese tşkr...

Kendisi Kanadalıdır şarkıları Celtic tarzındadır..Sık sık Türkiyeye geldiği söyleniyor Çerkezlerle arası çok iyidir..En beğendiğim şarkıcılardandır parçalarını şiddetle tavsiye ederim...

http://forum.donanimhaber.com/m_3712563/mpage_1/key_Loreena//tm.htm#3712563#3712563

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=loreena+mckennitt

• arkadaşlar çok teşekkür ederim marry gentleman+santiago süper ya walla saatlerdir dinniorum ööf ya keşke daha önce farketseydim. ama sölediğiniz şarkılarıda indirip dinneceyeceğim çok güzel bi tarz ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    educatedear outro müziği
    9 yıl önce açıldı
    Blues
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Google da arat web sitesine girsene. Benim en sevdiğim şarkısı "Night Ride Across the Caucasus"

Batının halk müziğini yapıyor. Arkadaş yukarıda güzel anlatmış zaten. "Marco Polo" adlı şarkısı da çok güzeldir.

• quote:

yahu bunun yüzüklerin efendisi ile ne alakası var. Gandalf die bi şarkısını buldum. ama indiremedim ares in yüzünde
    bide bard's song falan var. blind guardian ın diilmiydi o?

Full albümüne Buradan ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 10 Ekim 2005, 11:54:59 >
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertugrul12

quote:

yahu bunun yüzüklerin efendisi ile ne alakası var. Gandalf die bi şarkısını buldum. ama indiremedim ares in yüzünde
    bide bard's song falan var. blind guardian ın diilmiydi o?

Full albümüne Buradan ulaşabilirsin

saol kardeş

• cok iyi şarkıları var

hatta nilufer in bi şarkısı var.
    o da ozluyormuş
    benim bi tanem
    ........

diye bi şarkısı varya onun muzuiği esasında bu kadının bi şarkısında
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.