Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.050
Cevap
1.064
Favori
5.625.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34783479348034813482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengos07

Kendi kartlarınız arası puan transfer etmek için:
    internet bankacılığına girin. online müşteri temsilciliğne bağlanın. puan transferi yapmak istediğinizi yazın.gerisi gelir zaten..

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler. Her seferinde aramak zul gelmeye başladı .
  • abdhakan A kullanıcısına yanıt
    yüklersiniz, alınmaz.
  • Kart cikartma limitim olmadigi icin kendi adima YKB'den kredi karti cikaramamistim. YKB subeye gidip 1 tl limitli kredi karti cikartmak istiyorum desem cikartabilme ihtimalim var mi? Ykb 1 tl limitli kredi karti veriyor mu?
  • Yılbaşı kampanyasi icin sanaldan gram altın alıp hesaba aktarabileceğim kampanya dahil olan site Varmi Arkadaslar.
  • arkadaşlar bu hafta 2tane puan yattı birinci yatan kasım genel 50tl

ikinci yatan otomatik ödeme 30tl

ilk yatan puanı bankamatikten puan bilgilerine baktığımda

105tl ve 50tl olarak gözüküyordu toplam 155tl. 50tl gözükende son kullanım tarihi var.

30tl puan yattıktan sonra tekrardan baktım skt var mı diye 30tlde yoktu.

135tl sktsiz
    50tl sktli

iki gün önce 105tl sktsiz
    50tl sktli

bu puan benden gider mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal Bilim Adami S kullanıcısına yanıt
    Adiossa kart hiçbir puan silinmez. Yazılı tarihleri de dikkate almayın, o formalite.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    eyvalllah dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ersaydin

Hesap ekstremi incelediğimde, kart aidatı yansıdığını ve aidat ücretinin adios puanımdan tahsil edildiğini gördüm..
    Telefon açsam puanları iade ederler mi, daha önce tecrübe eden oldu mu?

Iade edildi bende hocam

• Merhaba arkadaşlar bu Adios kart interrail yapacaklar için faydalı olur mu hostellerde veya trenlerde, lokantalarda indirim kazanabilir miyim?

Ayrıca banka kartı olarak da kullanılabilir mi? Ve bankamatikten para çekerken komisyon alırlar mı Avrupa'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Faiz durumu nasıl oluyor? Faiz işliyor mu?

Hocam alıyorsunuz ilk başta ödeme yapıyorsunuz ekstreden sonra ise bozduruyorsunuz.Elinizde nakit varsa bu şekilde harcama hedefleri yapılabiliyor.bir gün sonrab ozdursanız bile birsıkıntı olmuyor..faiz vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Merhaba arkadaşlar bu Adios kart interrail yapacaklar için faydalı olur mu hostellerde veya trenlerde, lokantalarda indirim kazanabilir miyim?

Ayrıca banka kartı olarak da kullanılabilir mi? Ve bankamatikten para çekerken komisyon alırlar mı Avrupa'da?

Yurt dışı kampanyası olursa orada puan kazanma ihtimaliniz olur. Onun haricinde ek bir indirim olmuyor. Seyahat Hattı vasıtası ile de puanlarınızla otel ya da uçak bileti alma imkanınız oluyor. Adios'u banka kartı gibi kullanamıyorsunuz. TLcard çıkartarak, banka kartına da sahip olabilirsiniz.
  • Daha yeni luksemburg bruksel almanyadan gelmiş biri olarak yazayım yaklaşık 700 euro kredi karti harcamamam oldu 17 euro civarında iade hediye etmisler % 2.5 civarında gitmeden sormuştum birsey söylememişlerdi iyi en azindan cashback gibi oldu

• Teşekkürler. Telefon açtım iade ettiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç oldu kart bilgilerim çalınıyor kart yenilemekten harcama itirazı yapmaktan gına geldi sanal kart harici bu ay tek alışverişim biletix o da masterpass ile bende anlamadım her seferinde fatura ödemesi diye para çekiyorlar çektikleri meblağlar ilk seferde 50-50 bu sefer 17.50 çeker çekmez farkedip ( güniçinde sürekli kontrol ederim) aradım kartı kapttık ama artık banka bence bu hukuk departmanı ile bu parayı çekenlere ve alet olanlara dava açmalı takip yapmalı işlemler hep ttnet üZerinden yapılmış gözüküyor
  • istanbulda üye işyeir kuyumcu bulan var mı?
  • bugun yatan puan maas musterilerine ait puan mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Kaç oldu kart bilgilerim çalınıyor kart yenilemekten harcama itirazı yapmaktan gına geldi sanal kart harici bu ay tek alışverişim biletix o da masterpass ile bende anlamadım her seferinde fatura ödemesi diye para çekiyorlar çektikleri meblağlar ilk seferde 50-50 bu sefer 17.50 çeker çekmez farkedip ( güniçinde sürekli kontrol ederim) aradım kartı kapttık ama artık banka bence bu hukuk departmanı ile bu parayı çekenlere ve alet olanlara dava açmalı takip yapmalı işlemler hep ttnet üZerinden yapılmış gözüküyor

Pc nşze rüm flash usb harici disk lerinize format yada çok iyi bir anti virüs ile temizleyin. Vpn zenmate tarzı şeyler kullanmayın.
    Yüksek ihtimalle key Logger mevcut pc de

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Kaç oldu kart bilgilerim çalınıyor kart yenilemekten harcama itirazı yapmaktan gına geldi sanal kart harici bu ay tek alışverişim biletix o da masterpass ile bende anlamadım her seferinde fatura ödemesi diye para çekiyorlar çektikleri meblağlar ilk seferde 50-50 bu sefer 17.50 çeker çekmez farkedip ( güniçinde sürekli kontrol ederim) aradım kartı kapttık ama artık banka bence bu hukuk departmanı ile bu parayı çekenlere ve alet olanlara dava açmalı takip yapmalı işlemler hep ttnet üZerinden yapılmış gözüküyor

Pc nşze rüm flash usb harici disk lerinize format yada çok iyi bir anti virüs ile temizleyin. Vpn zenmate tarzı şeyler kullanmayın.
    Yüksek ihtimalle key Logger mevcut pc de

Üstad 6 aydır evde pc kullanmıyoruz sadece iphone ile yapılıyor işlemlweer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 19 Aralık 2016; 9:15:23 >

• kurbagaspor K kullanıcısına yanıt
    Ben Koçaktan aldım, üye işyeriydi, mhden teyitte aldım. Altınbaş, Gülaylar vs. bunları da sorgula istersen, üye işyeri olup olmadığını soracaksın, silipte puan çıkarsa sorun olmaz.
  • benim de kartımdan 3 defa digitürk ve vodafone olarak para çekilmiş kartımı kapattırdım. sizde kontrol ettirin.
  • 
Sayfa: önceki 34783479348034813482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.