Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
207.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3D Instructor 2.0 kullanıyorum bu işte biraz yeniyim. ön ve yan camları ayrı ayrı lcd tvlere bölmek istiyorum. bu görüntü bölme işlemini nasıl yapabilirim. bana yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Allah rızası için biri şunun dilini değiştirmeyi anlatabilir mi. Ne kadar uğraştıysam, oyunu silip yeniden kurduysam bir tek kelime bile değişmedi.

quote:

Orijinalden alıntı: scansoz

beyler az once city car driving'in sistem dosyalarina bakarken bisey kesvettim v2.2'yi ingilizce yapmanin yolunu buldum.

?:\Program Files\3D Instructor 2.2 Home\data\i18n

klasorune gidiyoruz language.txt dosyasini notepad ile acarak 1049 yazisini silip yerine 2057 yazip dosyayi kaydedip kapatiyoruz. Oyun tamamen olmasa da en onemli yerleri ingilizce oluyor.

• Elimde ucmayan 2.2 var ilgilenenler PM atabilir.
  • cevap atıyorumda gsm numaranızı onaylamadan özel mesaj atamazsınız diyor sen bana atar mısın mesaj ve oyunun bana nasıl vereceğini
  • saol kardeş bu arada oyunda kazı calışması gibi bir yer var oraya uyarı koymuşlar ama yanlardan o yola girilebiliyor bir sakıncası var mı
  • sen bu oyunun 2.2.3 2.2.4 2.2.5 2.2.6 versiyonlarınıda bu yolla halledebilir misin
  • scansoz ben pm attım ama ben de de gsm numarası istedi.rica etsem bana da ulaşabilir misin.
  • scansoz Hocam pm atabilir misin ?
  • maalesf pm den zahmet edip gönderdiğiniz yöntemde son aşamada seriali kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miryigit

maalesf pm den zahmet edip gönderdiğiniz yöntemde son aşamada seriali kabul etmiyor.

Kardeş sen yapamadın galiba bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: togobjk

quote:

Orijinalden alıntı: miryigit

maalesf pm den zahmet edip gönderdiğiniz yöntemde son aşamada seriali kabul etmiyor.

Kardeş sen yapamadın galiba bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

aynen sorun yok çalışıyo
  • Direksiyon setim yok klavye ile oynuyorum ama çok hassas direksiyon ayarlarını bi türlü beceremedim.Sağ oka bi kere bastığımda sol şerite geçiyor
  • oyunu yükledim ve oynuyorum ama tüm her şeyi açma şeyi işe yaramadı
  • Guzel bi oyun ama dirdksiyon sart hocam
  • Beyler klavye ile gayet rahat oynuyordum. Rampa kalkışları için snopy setimi çıkardım fakat kalkışlarda debriyaja basarken gazı algılamıyor. Mesela kalkışlarda debriyajı kavrama noktasına getiriyorum o sırada gaz vermeye başlayınca gaza basmamı, debriyajdan ayağımı çekme olarak algılıyor yani debriyaj basılıyken asla gazı algılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 11 Aralık 2011; 20:20:44 >
  • bu oyunu nerden indirebilirim ? lütfen yardımcı olurmusunuz ?
  • ARKADAŞLAR ACİL BU OYUNU BULMAM LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ NASIL YÜKLEYEBİLİRİM BU OYUNU ? ALLAH RIZASI İÇİN ...
  • beyler crack nasıl olacak.crack dosyasındakileri oyunu kurduğunuz dizine kopyalayın diyor.crack dosyasında sadece starter diye bişey var.bunu mu kopyalayacaz?birde dizin dediği yer neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

beyler crack nasıl olacak.crack dosyasındakileri oyunu kurduğunuz dizine kopyalayın diyor.crack dosyasında sadece starter diye bişey var.bunu mu kopyalayacaz?birde dizin dediği yer neresi?

Oyunu çok önceden kurmuştum ama yanlış hatırlamıyorsam starter.exe dosyasını oyunun dosyalarının bulunduğu klasörün içine atmalısınız. Yani program files'ın içindeki klasöre...

Edit: Bu şekildeymiş

Copy the file from folder Crack starter.exe folder "3D Instructor 2.0 Home \ bin \ win32"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 20 Aralık 2011; 19:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgrgl

ARKADAŞLAR ACİL BU OYUNU BULMAM LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ NASIL YÜKLEYEBİLİRİM BU OYUNU ? ALLAH RIZASI İÇİN ...

PM
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.