Beyler klavye ile gayet rahat oynuyordum. Rampa kalkışları için snopy setimi çıkardım fakat kalkışlarda debriyaja basarken gazı algılamıyor. Mesela kalkışlarda debriyajı kavrama noktasına getiriyorum o sırada gaz vermeye başlayınca gaza basmamı, debriyajdan ayağımı çekme olarak algılıyor yani debriyaj basılıyken asla gazı algılamıyor.
Direksiyonun dandikliğinden kaynaklanıyor.Ayrıca oyunda kavrama noktasını ben bulamadım.Klavyede bile çok rahat kalkıyor stop etmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: scansoz
Elimde ucmayan 2.2 var ilgilenenler PM atabilir.
hacım lütfen link mink bişey at öldürme bizi :D
quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
Beyler klavye ile gayet rahat oynuyordum. Rampa kalkışları için snopy setimi çıkardım fakat kalkışlarda debriyaja basarken gazı algılamıyor. Mesela kalkışlarda debriyajı kavrama noktasına getiriyorum o sırada gaz vermeye başlayınca gaza basmamı, debriyajdan ayağımı çekme olarak algılıyor yani debriyaj basılıyken asla gazı algılamıyor.
Direksiyonun dandikliğinden kaynaklanıyor.Ayrıca oyunda kavrama noktasını ben bulamadım.Klavyede bile çok rahat kalkıyor stop etmiyor.
mode tuşu var ona tıklayınca gaz fren debriyaj ve diğer ayarlar en hassas ayara geliyor yani az dokunsan gaza araba da az gidiyor onunla ilgisi yok bu özellik oyunda yok . mesela 18 wheels of bilmemne de gayet iyi oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: MerciLeSs62
quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
mode tuşu var ona tıklayınca gaz fren debriyaj ve diğer ayarlar en hassas ayara geliyor yani az dokunsan gaza araba da az gidiyor onunla ilgisi yok bu özellik oyunda yok . mesela 18 wheels of bilmemne de gayet iyi oluyo
Ben anlatamadım hocam.Debriyaja atadığınız tuştan elinizi çekince yavaş yavaş kalkıyor pedal.Acemi biri bu oyunda alışsa gerçek arabayı hayatta kaldıramaz.O tuştan elini kaldırdığın zaman pedalın hemen kalması lazım.
hmm o olabilir fakat benim debriyaj tuşta yani hemen basıp çekebiliyorum debriyaj pedalım yok ne yazık ki
quote:
Orijinalden alıntı: MerciLeSs62
hmm o olabilir fakat benim debriyaj tuşta yani hemen basıp çekebiliyorum debriyaj pedalım yok ne yazık ki
Ben özellikle dikkat ettim hocam.Tuştan elini çekince debriyak yavaş yavaş kalkıyor.O arada gazı verince kalkıyor araba zaten
Ben özellikle dikkat ettim hocam.Tuştan elini çekince debriyak yavaş yavaş kalkıyor.O arada gazı verince kalkıyor araba zaten
hmm o zmaan ben dikkat etmemişim hocam ya da bende farklı kusura bakma
arkadaşlar ben indirmeden önce birşey soracağım. Acaba bu similasyon g25 lemi oynanıyor yani benimki bu direksiyon
acaba bunlada oynanırmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Onur368
arkadaşlar ben indirmeden önce birşey soracağım. Acaba bu similasyon g25 lemi oynanıyor yani benimki bu direksiyon
acaba bunlada oynanırmı?
kardes her dreksiyonla oynanır takma kafana tabi imkanın varsa daaha iyi direksiyonlardan alabilirsin diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Onur368
acaba bunlada oynanırmı?
Her direksiyon ile oynarsın.Ama G27 ile bu direksiyonun verdiği zevk bir olmaz
Çok teşekkür ederim bunu sormamın nedeni geçen sene bu oyunu indirmiştim ancak bu direksiyonu taktığımda oyun açılmıyordu şimdi açıldı teşekkürler
yav bu uçma sorunu çözüldümüü?
Merhaba bir Rus oyunu vardı Lada ve Gazzelle marka araçlardan oluşuyordu adını unuttum vires değiştirirken debriyaja basıyoruk çok daya inandırıcı oluyordu bu şekilde oyunlar daha heyecanlı ve güzel oluyor ..
acmayan araba istiyomm ::D hala bi cözüm yokmu arkadaslar
Arkadaşlar ben oyunu yeni yükledim.Crackinşi attım oyunu açtım fakat ekran kararıyor oyun açılırken ....exe çalışmayı durdurdu diyor.Sistemim Win 7 64 bit,4 gb ram,9800 gt 1 gb,256 bit ekran kartı
quote:
Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::
quote:
Orijinalden alıntı: marcus83
Arkadaşlar dürüst olmak gerekirse oyun tam bir fiyasko kasıntı hat safhada belli bir süre sonra araba havalanıyor. Sonuç: Fikir güzel ama uygulaması berbat vaktinizi boşa harcamayın bence
Aracın havalanması ilaçtan kaynaklanıyor olabilir.Kasıntı derken oyunun kasmasından bahsediyorsan bende öyle bir sorun yok gayet akıcı fakat genelinde oyunun kastığını söylüyorlar.Ben bu trafiği hiç bir oyunda görmedim , kontrollerde gayet güzel 2.2 versiyonda bazı araçların kontrollerinde sorunlar var,fakat trafik simulasyon oyunu olarak gayet başarılı bir oyun bence.
hocam oyuna tıkladığım gibi atıyor starter.exe hatası veriyor ve bu hatayı veriyor sorun nedir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: huskas
quote:
Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::
quote:
Orijinalden alıntı: marcus83
Arkadaşlar dürüst olmak gerekirse oyun tam bir fiyasko kasıntı hat safhada belli bir süre sonra araba havalanıyor. Sonuç: Fikir güzel ama uygulaması berbat vaktinizi boşa harcamayın bence
Aracın havalanması ilaçtan kaynaklanıyor olabilir.Kasıntı derken oyunun kasmasından bahsediyorsan bende öyle bir sorun yok gayet akıcı fakat genelinde oyunun kastığını söylüyorlar.Ben bu trafiği hiç bir oyunda görmedim , kontrollerde gayet güzel 2.2 versiyonda bazı araçların kontrollerinde sorunlar var,fakat trafik simulasyon oyunu olarak gayet başarılı bir oyun bence.
hocam oyuna tıkladığım gibi atıyor starter.exe hatası veriyor ve bu hatayı veriyor sorun nedir acaba
runtime ler genellikle virüstür hocam ne yazık ki. combofix ya da antiparite öneririm. antiparite-en.exe diye arat cıkar biraz uzun sürer taraması. bitince e posta istiyo çarpıya bas kapat o kadar. comboyu biliyosun zaten tıkla o kendi yapar