Şimdi Ara

Böyle simulation görmedim! 3D Instructor 2.0 Home (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
18
Favori
207.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

arkadaşlar elınde arabalar olan varsa anlatabılırmı ve lınklerı paylasabılırmı nasıl araba yuklıcez yenı

bende araba yamalarının linkini istiyorum link kırık her halde bi yardımcı olsanız
  • herhalde konuya geç kaldım fakat uçma sorununda şöyle bişey gördüm ki uçmaya başladığımız an başka araca çarptık mı o da uçuyor umarım sorun çözülür bekliyoruz artık
  • Driving force gt ile bu oyunu oynayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Driving force gt ile bu oyunu oynayan var mı ?

oynuyorum gt ile .kendisi tanımıyor girip pedalları direksiyonu kendimiz tanıtıyorz
  • bende yeni direksiyon almayı düşünüyorum snopy sarmadı. tavsiye edebileceğiniz güzel set varmı ucuz olsun yalnız
  • Konuyu açan arkadaşın düzenlediği çeviri dosyalarını bahsettiği gibi değiştirdim ama değişmedi. Bazı kelimeleri ben çevirdim yine olmadı. Nerede yanlış yapıyorum ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerciLeSs62

bende yeni direksiyon almayı düşünüyorum snopy sarmadı. tavsiye edebileceğiniz güzel set varmı ucuz olsun yalnız

Aynen zaten yapacak birşey bulamadım bunu gördüm bari bunla vakit geçiririm Yok mu uygun fiyatlı bu oyuna iyi gidecek bir direksiyon seti ?

• Aslinda ayni boyle gercekci bir simulatorde mp secenegi olacak paraya kiyar alirim seti
  • beyler suan icin alabiliceginiz en uygunu logitech driving force gt dir.260 270 lira civarı 900 derece donuyor force feedback ozelligi var.ileri geri triptonik vitesi var 2010 un sonuna dogru kampanyalı fiyatı 100 liraya civarıydı simdi ise 260 felan oldu malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

beyler suan icin alabiliceginiz en uygunu logitech driving force gt dir.260 270 lira civarı 900 derece donuyor force feedback ozelligi var.ileri geri triptonik vitesi var 2010 un sonuna dogru kampanyalı fiyatı 100 liraya civarıydı simdi ise 260 felan oldu malesef.

evet eskıden ucuzdu gecen sene 110 tlye alıp 5 ay önce 160 tlye sattım dfgt :D ben alırken 130 cıvarlarındaydı fakat sımdı 300 cıvarlarında
  • Debriyajı olan ve vitesi gercekte ki gibi birsey istiyorum. Belki 2. el g25 alırım.
  • Pm lütfen
  • Allah rızası için biri şunun dilini değiştirmeyi anlatabilir mi. Ne kadar uğraştıysam, oyunu silip yeniden kurduysam bir tek kelime bile değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsol%20Aksesuar%C4%B1/logitech-941-000046-logitech-g27-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=43429

Araba alırım biraz daha zorlasam

:D ben 2bin tl ye görmüştüm yanılmıyosam

• quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Allah rızası için biri şunun dilini değiştirmeyi anlatabilir mi. Ne kadar uğraştıysam, oyunu silip yeniden kurduysam bir tek kelime bile değişmedi.

vala ben ingilizce yaptım oyunu. data nın içinde languages miydi neydi öyle bi klasör var onun içinde en-Eu galiba onunla değişiyosun. sonra bi metin belgesi var 2057 ya da 2075 yaz. ingilizce oluyo yani. yanılıyosam söyleyin kodda hata olabilir :D
  • Yalnız bendeki sürüm 2.2 Bu yüzden mi olmadı acaba?
  • Yok mu arkadaşlar 2.2 sürümünü ingilizceye çevrilmesine yardımcı olabilecek bir arkadaş?
  • Career Mode için starter.exe hatasını nasıl düzelteceğimizi bilen biri yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 4 Aralık 2011; 2:43:43 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.