Şimdi Ara

okulda hep dayak yiyorum. lütfen yardım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
1
Favori
20.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Céltics
    Başta Sakın Öğretmene Falan Söyleme, Okulunuzda bitane Sözü Geçer Abiniz Varsa Üst Sınıflardan Ona Bu Yaşadığın Durumlar Anlat Onlar Gereğini Yapar Sen Takma Kafaya Bu Dediğimi Yap.

Ise yaramiyor test edildi onaylandi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

quote:

Orijinalden alıntı: taffijun

konuyu açan şuan ne gülüyodur

Aynen katılıyorum ?
    Daha öncede yazmıştım bu çocuk ta aşağılık kompleksi var, birilerini kandırarak kendi egosunu tatmin ediyor.
    Tabi sazan bol olunca ego tavan yapıyor.

ikincisi bu çocukta gerçekten ailevi bir sorun var, Akraba evliliği olabilir

ayrıca eklemek isterim o hala aramızda hesabın asıl sahibini %65 ihtimal ile buldum MuTlu 'yum

MuTLu. musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainCharisma

quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

İşte Asıl Sınıfa Geldiğinde Pısırık oLmicaksın Ben Bi Liseye Geçim Seneye Göstericem Liselere :D xD Sülalenden Bi Abin Veya Yaşında Bi Kuzen Falan olsaydı Gösterirdin Gonyayı Ama Güçsüzlüğü Bilirim Hele Bazıları Warki Dev Gibi :D Sana Söylim Düşmanından Güçsüzsen Hile Yapıcaksın =)

İLKOKULLU ALERT

Ne ilkokulu bugüne bugün orta sonum xD

Tamam ilkokullusun

Kaçın beyler konuya ilkokullu gelmiş

beni gördü siz kaçın

• quote:

İşte Asıl Sınıfa Geldiğinde Pısırık oLmicaksın Ben Bi Liseye Geçim Seneye Göstericem Liselere :D xD Sülalenden Bi Abin Veya Yaşında Bi Kuzen Falan olsaydı Gösterirdin Gonyayı Ama Güçsüzlüğü Bilirim Hele Bazıları Warki Dev Gibi :D Sana Söylim Düşmanından Güçsüzsen Hile Yapıcaksın )

YOU SHALL NOT PASS !!!
  • senı cok ıyı anlıyabılıyorum hayatta aılenı kaybetmıssın yalnızsın.ama sen ne kadar egılırsen sırtına basan o kadar cok olur dık dur umursama korkma ölümden ölümden korkmıyan adamı ne korkutabılır baska ? boswer gıtsın tokat attıgı anda agzına sok yumrugu bayılsın kamil sonra bı guzel dayagını ye sonra yıne beklemedıgı anda vur dayak yemekten korkarsan hep böle gıder butun hayatın boyunca yi gocum yi nolcak beea
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

Orijinalden alıntı: cracksiz Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: alia55

yahudiysen ii olmuş :P. YAŞASIN TÜRK FAŞİZMİ!!! :D ....

arkadaş.. madem düz liseye gidiyorsun, ÇEKECEKSİN. ben adam gb çalıştım zamanında derslerime. şimdi okuduğum okulda herkes kendi işiyle ilgilenior.. büyük sınıfların yarısıyla kanka olduk bile :P.

bizde adamların nie o kadar abarttığını düşünüyoruz... sen desene bize yahudiyim diye.. adamlar az bile yapmış :D.
    />

oha adam üşenmemiş imageshacke yourock.gif upload etmiş

O yourock.gif zaten dh altyapısında mevcut

yok fark varmış dikkat ettim şimdi

birinde yar diğerinde your

uğraştım :D
    />

• beyler adamın açtığı fake konular hep ezilmekle ilgili egosunu ezilerek tatmin edio
  • quote:

beyler adamın açtığı fake konular hep ezilmekle ilgili egosunu ezilerek tatmin edio

/>
  • ee ona gözün kesmiyosa kendine göre birini gözüne kestir dalaş ama kendin haklı çıkıcak bi konumda olmaya bak :s
    sonra sana karışanlar birden ynaında yancın olabilir karşı tarafın sana tepkisine karşı :S

zaten evdede kötü davranıyolar diyosun dayak yiyosan arada birde olsa evde okuldaki onun yanında fazla ağrı yapmaz bir değil iki değil al bi sopa vs illa bana dalaşana girişiicem dersen giriş en kötü bi ikii dayak yersin

DAYAK YİYE YİYE Bİ GÜN ATMAYIDA ÖGRENE BİLİRSİN ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: alia55

quote:

beyler adamın açtığı fake konular hep ezilmekle ilgili egosunu ezilerek tatmin edio

/>

Çünkü güçlü ve kibirli insanlar sevilmedikleri gibi ilgi ve destekte görmezler. Ama ezilen taraf her zaman popülerdir hem eziktir hemde ezilmişliğin popülerliğini yaşarlar.

Bu konu gerçektende fake, gerçekte olabilir ama fazlasıyla abartılmış yalnız okurken çok güldüm bu mizah anlayışıyla sınıfın en ezik değil ama en komik öğrencisi olabilirdi.

Ama bu liselerde güçsüz olanı ezme olayı hep vardır. Kimisi kendi halindedir, kimisi tam bir fırlamadır, kimisi tam bir sokak çocuğudur. Okulda ezilmeye alışan birey ilerde askerde daha çok ezilir. Her ne olursa olsun kimseye kendinizi ezdirmeyin. Kendimi ezdirmeyeceğim diyede karşı tarafa gereksiz yere yaptırımlarda bulunmayın.

Son olarak arkadaş sanırım yahudiymiş söylenilenlere göre buda belki sınıftaki arkadaşlar tarafından bir tepki olabilir. Onlara karşı yapacağın tek şey sana vurduklarında ONE MINUTE demen. Bu sanırım onları durdurur.

• ahahhah bunelan

olm sınıfa el bombası at direk
  • isteyen inanır isteyen inananmaz
    1yıl önce boy 1.65di kilo 50 idi.Yoldan geçerken birşey demediğim halde dayak yiyordum.
    Şuan 1.78 boy 70 kiloyum.Dayak atan çocuklar Selam veriyor:) başkası sanıyorlar:)
    okuldaki lise1 ler abi Selamun Aleyküm diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

isteyen inanır isteyen inananmaz
    1yıl önce boy 1.65di kilo 50 idi.Yoldan geçerken birşey demediğim halde dayak yiyordum.
    Şuan 1.78 boy 70 kiloyum.Dayak atan çocuklar Selam veriyor:) başkası sanıyorlar:)

aferin hacı
  • konu bariz fake
  • quote:

tmm
  • quote:

ok by
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

İşte Asıl Sınıfa Geldiğinde Pısırık oLmicaksın Ben Bi Liseye Geçim Seneye Göstericem Liselere :D xD Sülalenden Bi Abin Veya Yaşında Bi Kuzen Falan olsaydı Gösterirdin Gonyayı Ama Güçsüzlüğü Bilirim Hele Bazıları Warki Dev Gibi :D Sana Söylim Düşmanından Güçsüzsen Hile Yapıcaksın =)

İLKOKULLU ALERT

Ne ilkokulu bugüne bugün orta sonum xD

Tamam ilkokullusun

Kaçın beyler konuya ilkokullu gelmiş

beni gördü siz kaçın

xRay97

Adam 97"li Beyler DEPAR ATARAK KAÇIN !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutMK

okulda hep dayak yiyorum. lütfen yardım

Yalnız bu duruşla tekme atan adamda gider aşağı
  • quote:

1 yılda 13 cm uzadın ve senden korkmaya başladılar? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan..

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

F

A

I

T
    H

İlgi çekmeye çalışan yalancı insanlardan nefret ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.