Şimdi Ara

Kullandığımız Android programlarını yazalım... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
71
Favori
149.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orijinalden alıntı: deepdarque

Hd 2 kullanıyorum ve android e geçiş yaptım. bugüne kadar bu işletim sistemini nasıl kullanmadım diye çok kızdım kendime, cidden çok güzel ve memnunum. ancak şöyle bir sorunum var, pc senkronizasyonu için pc suite tarzı bir program kullanmak istiyorum ancak başaramadım. acaba sizler senkronizasyon için hangi programı kullanıyorsunuz? bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Win 7 (64 bit ) kullanıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_43544327/tm.htm

HTC SYNC neden yüklemiyorsun? HTC Androidin resmi senkronize edicisi. HTC sitesinde var..

MY PHONE EXPLORER hiç denemedim nasıl bişey bu?? Bildiğimiz senkronize programı mı?? Artıları nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

quote:

quote:

Hd 2 kullanıyorum ve android e geçiş yaptım. bugüne kadar bu işletim sistemini nasıl kullanmadım diye çok kızdım kendime, cidden çok güzel ve memnunum. ancak şöyle bir sorunum var, pc senkronizasyonu için pc suite tarzı bir program kullanmak istiyorum ancak başaramadım. acaba sizler senkronizasyon için hangi programı kullanıyorsunuz? bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Win 7 (64 bit ) kullanıyorum.

HTC SYNC neden yüklemiyorsun? HTC Androidin resmi senkronize edicisi. HTC sitesinde var..

MY PHONE EXPLORER hiç denemedim nasıl bişey bu?? Bildiğimiz senkronize programı mı?? Artıları nelerdir?

Alıntıları Göster
    telefon ile pcyi wifi üzerinden senkron edebiliyorsunuz. Telefon beleği ve SD kartına dosya tranferi yapabiliyorsunuz. Bunun haricinde bir çok özelliğide var. Kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICMAN

telefon ile pcyi wifi üzerinden senkron edebiliyorsunuz. Telefon beleği ve SD kartına dosya tranferi yapabiliyorsunuz. Bunun haricinde bir çok özelliğide var. Kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Programlar:
    Dolphin HD
    eBuddy (bundan memnun değilim değiştireceğim)
    NBA Game Time
    Google Sky Map
    IMDb
    Root Explorer
    SoundHound
    Spare Parts
    ThinkFree office
    Titanium Backup Pro
    Launcher Pro
    Twitter official
    Facebook official
    BetterCut

Widgetlar:
    Snowstorm
    BattStat
    OneSeven
    Tajm

Oyunlar:
    Angry Birds
    Ninja Fruit
    Dungeon Hunter

• quote:

Orijinalden alıntı: ICMAN

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, el yazısı ile not alma programı arıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
    El yazısı tanıma özelliği olan bir tür klavye özelliği değil,
    ekrana ne çizersem onu kaydedecek bir uygulama arıyorum.
  • My phone explorer fazlasıyla işimi gördü, ilginize teşekkür ederim.

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

bilgisayarın internetini kullanabileceğimiz bir program var mı ??
    kablolu veya kablosuz hiiç farketmez ?

bilgisayarda internet var ancak telefonda yok ?

Alıntıları Göster
    Namaz Vakitleri: İstediğiniz illerin aylık namaz saatlerini kaydediyor belleğine ve günlük olarak gösteriyor. Hatta namaz saati geldiğinde ezan bile okuyor! Çok beğendiğim bir uygulama oldu, Allah yazandan razı olsun, işine yarayacaklara da kesinlikle tavsiye ederim. Yolda, gürültülü ortamlarda olduğunuz durumlarda ezanı duyamadığınız zamanlarda namaz saatini kaçırmanızı engelliyor.

• quote:

quote:

quote:

Bildiğiniz senkronize programından çok fazlası. Artıları saymakla bitmiyor ki. En iyisi sen kurup bir dene.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğiniz senkronize programından çok fazlası. Artıları saymakla bitmiyor ki. En iyisi sen kurup bir dene.

Alıntıları Göster
    telefondaki mp3 leri kesip zilsesi yapabilecegimiz bir program varmıs sanırım ismi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

telefondaki mp3 leri kesip zilsesi yapabilecegimiz bir program varmıs sanırım ismi nedir?

Buna gerek yok, 2.2'de zil sesi yap dediğinizde telefon istediğiniz gibi kesmenize olanak tanıyor.

Çok program kullanıyorum ama en öne çıkanları yazayım sizler için;
    Angry Birds - Klasik :)
    Beautiful widgets - hava durumu ve on/off için kullanıyorum
    bluetooth file transfer - adı üstünde
    convertpad - her türlü birimi birbirine çeviriyor, güzel.
    diskusage - telefon ve kart hafızasının kullanım oranını grafiksel olarak gösteriyor. hoş.
    Gmote - aynı wifi ağı üzerindeki bilgisayarınızla iletişim kurmanızı, telefonu touchpad yada klavye olarak kullanabiliyor, bilgisayarınızdaki dosyaları listeleyebiliyor, açabiliyorsunuz. hatta beta sürüm olarak bilgisayarınızdaki medya dosyalarını telefonunuzdan dinleyebiliyorsunuz. bazı video formatlarını desteklemese de ses formatlarını sorunsuz oynatıyor.
    ibbtrafik - istanbul trafik durumu
    hürriyet android
    instant heart rate - nabzınızı ölçüyor, arada sapıtsa da fena değil aslında
    nintaii - güzel bir zeka oyunu
    note everything - sesli yahut yazılı olarak not almanızı sağlıyor. widgeti sayesinde hızlı biçimde not alabiliyorsunuz
    phoneusage - telefon kaydı tutuyor. günlük haftalık aylık periyotlarla arama ve sms kayıtlarını tutuyor, toplamda nekadar kullanım yaptığınızı gösteriyor, isterseniz haftalık yahut aylık limitler belirliyorsunuz, geçtiğinizde uyarıyor vs
    playerpro - güzel bir müzik çalar
    quick profiles - ayrıntılı bir profilk yönetici. tek bip, titreşim vs vs...
    scan2pdf - çektiğiniz fotografları pdf formatında kaydediyor. pdf olarak pek bir işe yaramasa da bu iş için yapıldığından yazıları çok güzel netliyor
    shazam - neydi bu şarkının adı yaaa....
    sleepdroid - sözde bunu çalıştırıp uyurken telefonu koynunuza alıyorsunuz. cihaz sabaha kadar hareketlerinizi hissedip ne derece derin uykuda olduğunuzu tespit ediyor. uykunun farklı evrelerinden hangisinde olduğunuzu algılayıp uyanmaya en uygun evrede sizi uyandırıyor. böylece güne zinde ve enerjik başlıyorsunuz. sallamasyon birşey değil, bilimsel bir şey bu, farklı evrelerde uyanmak, uyanma şeklinizi çok etkiliyor. ama bu program işini ne kadar beceriyor onu bilemiyorum, dün kurdum daha, deneme şansım olmadı.
    slidescreen - bunu bir program olarak da, homescreen olarak da kullanabilirsiniz. amacı tek bir ekranda size elindeki tüm bilgileri sunmak. ekrana baktığınız an tarih, saat, hava durumu, sinyal ve wifi şiddeti, cevapsız aramalar, okunmamış mesajlar, mailler, takvim öğeri, gazate haberleri, facebook, tweeter, borsa güncellemeleri görebiliyorsunuz. yararlı, güzel ama kullanışlı değil. homescreen veya program yerine widget şeklinde yapılsa çok daha iyi olurdu.
    soundmanager - her türlü sesin yüksekliğini tek bir ekrandan görüp, değiştirebiliyor, zamanlayabiliyorsunuz. melodi yüksekliği, bildirim sesi, alarm sesi, kulaklık sesi, medya sesi vs...
    startuo cleaner - açılışta kendiliğinden açılan çalışan programları düzenlemenize yarıyor. işini yapıyor ama bir yararı var mı anlamadım :)
    teamviewer - gayet güzel çalışıyor. bilmeyenler için google lütfen.
    widgetlocker - kilit ekranına widget koymanızı sağlıyor. cihazı unlock etmeden saat, hava durumu vs aklınıza ne gelirse widgetlar sayesinde öğrenebiliyorsunuz.

şimdilik bu kadar ;)

• hocam bu gmote çok mükemmel bişeymiş ya tam benim aklımdaki uygulama helal olsun adamlara ya alınlarından öpmek lazım..işte bana böyle orjinal ve kullanışlı uygulamalar lazım..

ya bu shazam niye sürekli offline?bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

hocam bu gmote çok mükemmel bişeymiş ya tam benim aklımdaki uygulama helal olsun adamlara ya alınlarından öpmek lazım..işte bana böyle orjinal ve kullanışlı uygulamalar lazım..

Shazam cihaz dilini İngilizce yapınca sorunsuz çalışıyor;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

quote:

hocam bu gmote çok mükemmel bişeymiş ya tam benim aklımdaki uygulama helal olsun adamlara ya alınlarından öpmek lazım..işte bana böyle orjinal ve kullanışlı uygulamalar lazım..

Alıntıları Göster
    cardiotrainer para vermeyi düşündüğüm bir program. Eğer düzenli spor yapıyorsanız yaptığınız sporu seçip aletle beraber spora başlıyorsunuz. Mesela ben yürüyüs yapıyorum. Kaç km kaç adım yürümüşüm ortalama hızım ne hepsini çıkarıyor. sonra haftalık program yapıp sizi uyarmasını saglayabilir. yuhenesya bugun 5 km yürüdü 350 kalori yaktı şeklinde facebookda paylaşabilirsiniz. mesela 5 kilo verme hedeflediniz. yediğinizi düzenli olarak girdiğiniz kilo bilginizle hesaplayıp ona göre size bir takvim cıkarıyor.

• quote:

quote:

evt aynen dedigin gibiymiş,tşkler
  • quote:

quote:

quote:

evt aynen dedigin gibiymiş,tşkler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bir uygulama arıyorum :

telefonun kendi içinde gelen galeri programı çok güzel ama resimleri klasör klasör göstermiyor. galaxy s de vardı 3 boyutlu olarak farklı gruplardaki resimler üst üste koyulmuş efektiyle ayrı ayrı duruyordu ve istediğiniz grubu açabiliyorsunuz ama bende LG gt540 var bunda yok acaba buna uygun dediğim gibi bir uygulama varmı . teşekkürler

kesinlikle önereceğim 3 programı buraya yazacam. diğerlerini zaten yukarda çok defa tekrarlamış arkadaşlar ama bunları şiddetle tavsiye ediyorum

1-MY PHONE EXPLORER gerçekten mükemmel bir program . wifi üzerinden çok pratik bir şekilde dosya aktarımı,rehber düzenleme,rehber yedekleme,mesaj yedekleme.... herşeyi yapabiliyorsunuz kesinlikle yükleyin.

2-RINGDROID : bu da mp3 lerinizi istediğiniz yerini kesebiliyorsunuz süresini siz belirliyorsunuz . buda kesinlikle yüklenmesi gereken programlardandır.

3-TONE PICKER : mesaj seslerini kendi seslerinden başka ses yapamıyorsunuz normalde ama bu program sayesinde istediğiniz mp3 ünüzü ister mesaj sesi yapın ister zil sesi yapın istersenizde bildirim sesi(mesela usb bağlayınca çıkan ses) yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROSSHAIR -- 12 Aralık 2010; 2:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CROSSHAIR

telefonun kendi içinde gelen galeri programı çok güzel ama resimleri klasör klasör göstermiyor. galaxy s de vardı 3 boyutlu olarak farklı gruplardaki resimler üst üste koyulmuş efektiyle ayrı ayrı duruyordu ve istediğiniz grubu açabiliyorsunuz ama bende LG gt540 var bunda yok acaba buna uygun dediğim gibi bir uygulama varmı . teşekkürler

kesinlikle önereceğim 3 programı buraya yazacam. diğerlerini zaten yukarda çok defa tekrarlamış arkadaşlar ama bunları şiddetle tavsiye ediyorum

1-MY PHONE EXPLORER gerçekten mükemmel bir program . wifi üzerinden çok pratik bir şekilde dosya aktarımı,rehber düzenleme,rehber yedekleme,mesaj yedekleme.... herşeyi yapabiliyorsunuz kesinlikle yükleyin.

2-RINGDROID : bu da mp3 lerinizi istediğiniz yerini kesebiliyorsunuz süresini siz belirliyorsunuz . buda kesinlikle yüklenmesi gereken programlardandır.

3-TONE PICKER : mesaj seslerini kendi seslerinden başka ses yapamıyorsunuz normalde ama bu program sayesinde istediğiniz mp3 ünüzü ister mesaj sesi yapın ister zil sesi yapın istersenizde bildirim sesi(mesela usb bağlayınca çıkan ses) yapın

nexus galery diye aratırsan bulabilirsin sanıyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: CROSSHAIR

Merhaba
    sanırım benim yüklediğim galeri programı sizin anlattığınız gibi.
    applanet programında gallery3d olarak geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuhenesya

cardiotrainer para vermeyi düşündüğüm bir program. Eğer düzenli spor yapıyorsanız yaptığınız sporu seçip aletle beraber spora başlıyorsunuz. Mesela ben yürüyüs yapıyorum. Kaç km kaç adım yürümüşüm ortalama hızım ne hepsini çıkarıyor. sonra haftalık program yapıp sizi uyarmasını saglayabilir. yuhenesya bugun 5 km yürüdü 350 kalori yaktı şeklinde facebookda paylaşabilirsiniz. mesela 5 kilo verme hedeflediniz. yediğinizi düzenli olarak girdiğiniz kilo bilginizle hesaplayıp ona göre size bir takvim cıkarıyor.

Bir çok program denedim sanırım en iyisi RunKeeper.

Araba ile bir kayıt almıştım:
    http://runkeeper.com/user/gurol/activity/21118269

quote:

Ringdroid en kolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurol

quote:

Orijinalden alıntı: yuhenesya

Bir çok program denedim sanırım en iyisi RunKeeper.

Araba ile bir kayıt almıştım:
    http://runkeeper.com/user/gurol/activity/21118269

quote:

Ringdroid en kolayı.

Alıntıları Göster
    Kullandıklarım;

Google sky map (gökyüzü haritası)
    Barcode Scanner
    Dictionary.com (sözlük)
    Google Translate (çevirmen)
    Yahoo Mail
    Gmail
    GPS Status (GPS uydu kontrolü)
    Dropbox (internet diski - bilgisayarımda da kurulu, artık dosya alışverişini bluetoothdan yapmıyorum, bu daha kolay)
    Teamviewer (bilgisayarıma uzaktan erişmek için)
    Androzip (zip-rar açmak için)
    Google earth (garip ama çok iyi çalışıyor)
    Night Clock (başucu saati ve alarm)
    3G watchdog (3G data kullanımını ölçer)

• quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

SlideIt var el yazısını tanıyan ama Swype ı tavsiye ederim herkese çok pratik..(yalnız swypeta TR destegi yok slideitte mevcut ama swype daha şık ve akıllı)

Ayrıca msjlaşma programı olarak Trillian programını tavsiye ederim arkadaşlar pcnize de kurabilirsiniz gayet kullanışlı pek çok ortama izin veriyo bi göz atın bence..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

SlideIt var el yazısını tanıyan ama Swype ı tavsiye ederim herkese çok pratik..(yalnız swypeta TR destegi yok slideitte mevcut ama swype daha şık ve akıllı)

Ayrıca msjlaşma programı olarak Trillian programını tavsiye ederim arkadaşlar pcnize de kurabilirsiniz gayet kullanışlı pek çok ortama izin veriyo bi göz atın bence..

JPO da ve Turkcell ROMlarda Swype Türkçe var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.