Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shift41


    quote:

    Orijinalden alıntı: mtilhan
    İşte bu ya

    Bir kaç şey daha soracağım;
    Şimdi JB yaptıktan sonra iTunes kullanabiliyor muyuz hala dosya atarken? Ve JB yaptıktan sonra normal MP4'ler gibi veya bir flash gibi dosya atabiliyor muyuz içine?

    Kullaniyorsun tabii.

    Flash disk gibi kullanmak icin ayri bir uygulamaya ihtiyac var.

    adı ne o uygulamanın ?

    ifunbox. :)




  • ben ipod a program yükleyip flah disk gibi olucak sandım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz
    ben ipod a program yükleyip flah disk gibi olucak sandım :)

    Biliyordum da onu unuttum simdi. 'i' ile basliyordu.

    Ben yanlis programi soylemisim. Pardon. :)
  • önemli değil :)
    biri okuyup söyler heralde.
  • @bilgehankalkan

    cevaplar icin tesekkurler...

    peki cikan oyunlar ve de programlari takip edebilecegimiz yerli yabanci siteler var mi ?

    ekleme:

    pdfleri nasil atip neyle okuyabilirim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwave -- 10 Mayıs 2011; 11:00:11 >
  • arkadaşlar kablosuz internetim yok da şu an
    uygulamaları yüklemek için illa ipod ilemi indirmeliyiz ?
    pc ye indirip pc den aktaramıyormuyuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwave
    @bilgehankalkan

    cevaplar icin tesekkurler...

    peki cikan oyunlar ve de programlari takip edebilecegimiz yerli yabanci siteler var mi ?

    ekleme:

    pdfleri nasil atip neyle okuyabilirim ?

    Yukarıda verdiğimwww.elmacilar.net adresinde bulabilirsin.

    PDF dosyalarını iBooks ile okuyabilirsin.
  • tesekkurler bilgiler icin.

    guzel aletmis gercekten ama bence alacaklar dikkat etsin kucuk gelebilir. almadan once bir magazada kullanma firsati bulsunlar.
  • Arkadaşlar cihazı cuma günü aldım salı günü de kucağımdan kaldırıma düştü, kamera,wifi, dokunmatik,şarj cihazı vs vs. hiçbir şeyinde sorun yok ama camı çatladı. camı ne kadara değiştiriyorlar bilginiz var mı ? 65-75 tl arası duydum doğru mudur acaba ? birde yaptırdıktan sonra camına takabileceğim bi koruyucu falan biliyorsanız söyleyebilir misiniz? acil cevap bekliyorum çok sıkıntılı durumdayım.
  • Az önce siparişimi verdim GG'den 32 gb en kısa zamanda elimde olur herhalde :)

    Bir şey soracağım alırken şeffaf jelatin mi almalıyım yoksa sert bir kılıf mı? Şeffaf jelatin olarak bodyguardz diye bir markayı çok önermişler internette ama kararsız kaldım. Kılıf istememin sebebi o inceliğini bozması aletin ve genel olarak hoşuma gitmeyen stillerde olmaları :).
  • Aletin inceliğini bozmak istemiyorsan bodyguardz al bence jelatin var mı yok mu belli olmuyor.Yalnız şöyle can sıkıcı kısmı var yapıştırırken müthiş bir sabır istiyor eğer tam düzgün yapıştıramazsan kenarlarından sorun yaşarsın benim yaşadığım gibi.Eğer resimli jelatinlere ilgi duyarsan GelaSkins in ürettiği resimli jelatinler var bunlardanistiyorum.com da 23 TL yani bodyguardz ile aynı fiyat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

    Arkadaslar installiousdan yuksek boyutlu oyunlari indirirken bir sure sonra download iptal oluyor yada kayboluyor. Siz nasil hallediyorsunuz? Ayrica cok yavas indiriyor 8mbit baglanti hizim var ama 50 lerde iniyor.


    Ben fileape tercih ediyorum genelde ve 150 KB/s ile rahat indiriyorum.
  • Öncelikle Herkese Merhaba ,
    benim sorunum 4.2.1 olan ipod touch ımı arkadaşıma verip jailbreak yaptırdım ama geri aldığımda şarkı listem silinmişti eve gidip şarkı atmaya calısınca erase & sync cıkıyor acaba icindekileri silmeden sarkı atabilirmiyim bu mümkünmü ?
  • arkadaşlar amerikadan ipod touch alacağım türk lirası olarak ne kadar tutar kaç dolar götürmeliyim 8 gb ipod için ?
  • iPod Tocuh 8 GB'lığın fiyatı Amerika'da 229 Dolar'mış. Bu da şu anki kurla tam olarak 362.73 TL yapıyor.

    http://finans.mynet.com/doviz.aspx

    Bu siteye girip sağ alttaki döviz çeviriciyi kullanabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZaLiii

    iPod Tocuh 8 GB'lığın fiyatı Amerika'da 229 Dolar'mış. Bu da şu anki kurla tam olarak 362.73 TL yapıyor.

    http://finans.mynet.com/doviz.aspx

    Bu siteye girip sağ alttaki döviz çeviriciyi kullanabilirsin.


    peki ipod touch'ı bu aletle prizden şarj edebilirmiyiz?






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 12 Mayıs 2011; 17:06:49 >




  • Arkadaslar 10 ekimde Amerika'dan alinma 32gb 4th gen. ipod'u iphone4 aldiktan sonra kullanmamaya basladim. Kutusu ve hic dokunulmamis usb kablo-kulakligiyla beraber, sifir ciziksiz tertemiz durumda.
    2. elde ederi ne olur? Ilan acip satmak istiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canolum

    Arkadaslar 10 ekimde Amerika'dan alinma 32gb 4th gen. ipod'u iphone4 aldiktan sonra kullanmamaya basladim. Kutusu ve hic dokunulmamis usb kablo-kulakligiyla beraber, sifir ciziksiz tertemiz durumda.
    2. elde ederi ne olur? Ilan acip satmak istiyorum...


    450-500 liraya gider rahat.
  • Tabiki şarj edebilirsiniz o adaptörle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

    Tabiki şarj edebilirsiniz o adaptörle.


    bir arkadaş resimdeki adaptörün markasının tunçmatik olduğu için şarj etmez dedi tunçmatik adaptör ile ipod touch şarj eden varmı?
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.