Arkadaşlar yarımcı olur musunuz bir problemle karşı karşıyayım iTunes'da şimdi ben PC'den Rock Band oyununu iPod'a aktarıcağım iTunes'a oyunu attım apps'den apply'e basıyorum şöyle bir yazı çıkıyor "Are sure you want to remove 10 apps , including "AVplayer" from the iPod Engin's iPod ? This will delete these apps and their data from the iPod " yani 10 app'imi silecek neden böyle bir uyarı alıyorum ? Bunu nasıl atlatabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
iTunes de ipod Touch seçiliyken Apps sekmesinde hangi uygulamaların işaretli olduğunu kontrol edin. Sanırım yüklü olup da işaretli olmayan uygulamalar var, Sync yapınca bunları sileceğini söylüyor.
Hocam böyle insanı çılgın eden suite olmasın ya deli etti beni sildim iTunes u bi süre installous la idare ederim sonra yüklerim ne lanet bi şeymiş bu ya of.
Çıldırmaya gerek yoktu,iTunes senkronize yaparken bilgisayardan ipoda atıyor ,sizde muhtemelen ipoda bir uygulama yukleyince senkronize et deyince bilgisayardaki uygulamalarla iPod U eslemek isteyecek.böyle durumlarda iTunes file menüsünden ipoddan satın alınanları transfer et diye bir seçenek var(transfer purchases from "abcd's iPod "gibi) bunu secince ipoddaki uygulamaları bilgisayarınıza yukleyecektir.ve senkronizasyonda sıkıntı olmayacak
Hocam baştan nasıl olacağını anlatır mısın ? Ne yapacağımı .Yok çok karışık geldi bir anda o yüzden sıkıntı yaptım bir de film atmaya çalışıyordum ama iPod kasti filmi falan.
İpodu bilgisayara tak ,itunes da file a tıkla sonra "transer purchases from ipod" seçeneğini seç ,böylece ipod daki uygulamaları bilgisayara alacak.Sonra itunes dan istediğin uygulamayı ipod a yükleyebilirsin.
Çok sağol dostum .
Yarın 4. nesil 32 GB ipodum elime ulaşacak kısmetse. Hangi versiyonu yükleyeyim sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41 Yarın 4. nesil 32 GB ipodum elime ulaşacak kısmetse. Hangi versiyonu yükleyeyim sizce?
En son JB yapilabilen versiyon 4.3.2'dir, 4.3.3 yüklemeyin eğer JB yapmak istiyorsanız.
Teşekkürler dostlar... 440 liraya aldım. 4.3.2 yükleyeyim o zaman yarın akşam.
İpod Touch 4 oyun oynarken kaç saat gidiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: hq İpod Touch 4 oyun oynarken kaç saat gidiyor?
Modern combat 2 online oynarken parlaklık sonda 2 saat gitmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: EfeoK
quote:
Orijinalden alıntı: muratdinc
Arkadaşlar youtube'daki videolaro ipodumuza indirebileceğimiz bir program var mıdır acaba ?
insanelyi repoda yourtube var çok rahat indiriliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Hükümran
quote:
Kötüymüş o zaman. O oyunu online oynamasan parlaklığı çok düşürürsen 4-5 saat gider mi?
İphone 4 al bence
ipodu en ucuz mal edebileceğimiz yöntem nedir acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: biramacımvar ipodu en ucuz mal edebileceğimiz yöntem nedir acaba?
Calmak en ucuzu :). Ama calmicam diyosaniz bazilari yurtdisindan 10-15 tane getirip satiyo. onlardan %40 daha ucuza alabilirsin.o sahsiyetleri nerde bulabilceginizi bilmiyorum.
Bir şey sormak istiyorum crackli oyunları online oynayabiliyor muyuz? Veya Highscore tabelasına adımızı yazdırabiliyor muyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: FatihSultanMehmed
Bir şey sormak istiyorum crackli oyunları online oynayabiliyor muyuz? Veya Highscore tabelasına adımızı yazdırabiliyor muyuz?
Oynanabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hq
quote:
Orijinalden alıntı: Hükümran
quote:
Kötüymüş o zaman. O oyunu online oynamasan parlaklığı çok düşürürsen 4-5 saat gider mi?
Oyun tam bir batarya canavarı ama çok güzel olduğu için oynayası geliyor insanın işlemciyi yormayan bi oyun olursa 4-5 saatte gider
Listeye beni de eklerseniz sevinirim. 4G 32GB
1-2 gün içine alıyorumda touch 4 ü sanırım şu an en ucuz darty de ? (8gb 499tl)
iPod'un kendi youtube uygulamasında VEVO videolarını göremiyoruz, bunu çözmenin bir yolu varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: BraveHeart
iPod'un kendi youtube uygulamasında VEVO videolarını göremiyoruz, bunu çözmenin bir yolu varmı ?
VEVO uygulamasını indirip oradan izleyebilirsiniz.