Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pisseq
    Tamam o zaman bu ay içinde alırım
    arkası felan çiziliyormuş napabilirim

Bodyguardz alip kutudan cikardigin an kaplamani tavsiye ederim. Forumda @redbloodedman satiyor..
  • Tamam buldum... Saolsın ya çok yardımcı oldun.
    Bu sene sonu NGP yani PSP2 çıkıcak belki ikisinide alırım. O alette çok süper.
  • bi soru sormak istiyorum. şimdi jb den alete indirdiğimiz uygulamalrı itunes ile güncellersek bilgisayara aktarırsak yani para gider mi kredi kartından ?
  • Güncelleyemezsin ki, hata verir, santınalmanı söyler.
  • güncellemio zaten bilgisayardaki itunes a akttarıo oyunları
  • Yeni itouch4 aldim. Bir sürü kılıf var piyasada. Siz hangisini öneriyorsunuz? bodyguardz silikon mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Güncelleyemezsin ki, hata verir, santınalmanı söyler.

ipodu bağladığınız zaman asla sync ye tıklamadan (benim Ekoman's iPod mesela) *** iPod a sağ tıklayın transfering purcase diyin ve eşzamanlanıyor çıkıcak ekranda. tamamlanana kadar bekleyin bütün appleriniz itunesta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: pisseq
    Birkaç soru sorucam...
    1. Bu alet istediğimiz her yerden internete girebiliyor mu ?
    2. İnternetinin Adobe Flash Player desteği var mı ?

1) Wi-Fi olan her yerde evet, ayrica jailbreakten sonra internete baglanabilen ve bluetooth'u olan herhangi bir telefonun internet baglantisini ipodla paylastirip telefonun cektigi her yerden internete girebiliyorsun.

2) Normalde flash destegi yok. Ancak Skyfire gibi browserlar ile flashli her siteye girebilirsin.

@Ahmetfurkantosun61

Bence hic ellesme...

1. dediğinizi nasıl yapacağız? cydia dan bi tweaks ile mi?

• Cydia'dan indirecegin iBluever ile..
  • Güzel tema(lar) önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Güzel tema(lar) önerebilir misiniz?

+1
  • Merhaba ben bu gün ipod touch 4g 8gb aldım ama kafamda bazı sorular var. Aletin versiyonu 4.1 gözüküyor ben bunu nasıl 4.2.1 yapıcam? İnternette bir download linki buldum ama boyutu yaklaşık olarak 600 mb'dı onu indirsem mi bilemedim. Birde bu jailbreak yapmak için bu konunun ana sayfasındaki programı indirdim ama jailbreak yapamadım. Bunun nedeni bendeki versiyonun eski olması mı yoksa benim beceriksizliğim mi?
  • @Özgür Can

4.2.1'e yukseltme. iPod Touch Fun Club konusuna gir, oncelikle 4.2.1 icin SHSH kaydini al anlatimlara bakarak. Sonra da yine konudaki anlatimlar ile Limera1n ile JB yap. 4.1 daha stabil..
  • merhaba gittigidiyordan ipod touch 4 alıcam ama 2 fiyatla karşılaştım normal sıfır açılmamış 444tl
    bide refurbished diye satılan ürün 389 tl bi farkı var mı refurbished ne demek bir sorun olur mu?Cevaplarsanız sevinirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOR-MEN

merhaba gittigidiyordan ipod touch 4 alıcam ama 2 fiyatla karşılaştım normal sıfır açılmamış 444tl
    bide refurbished diye satılan ürün 389 tl bi farkı var mı refurbished ne demek bir sorun olur mu?Cevaplarsanız sevinirm.

Kullanılmış ama yenilenmiş -daha doğrusu dışı (kasası) değiştirilmiş- ürün demek refurbished.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: FOR-MEN

merhaba gittigidiyordan ipod touch 4 alıcam ama 2 fiyatla karşılaştım normal sıfır açılmamış 444tl

Kullanılmış ama yenilenmiş -daha doğrusu dışı (kasası) değiştirilmiş- ürün demek refurbished.

Peki br sorunla karşılaşırmıyım yani ?
  • Fabrikada sıfırlanmış demek oluyor.
    Google da aratıp daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
    Ayrıca Youtube tan unboxing videoları izleyebilirsiniz.
  • ibluever demo indirebildiğim cracklenmişi yokmu pro sürümünün.
  • Güçlükle 4 saatte 740 mb lik RAGE HD oyununu 4 saatte yükledim wi fi ile oyun harika fakat hayal kırıklığına uğradım çünkü oyunda 4 bölüm var ve açılış videosunda farklı farklı bölümler gösteriyordu arac vs kullanıyorduk ancak oyunda oynayabildigim 4 bölüm var acaba başka bölüm varda ben mı görmedim bende mi sorun var yoksa oyun böyle mı ?? Eğer böyle ise direk sileceğim gidip modern combat , nova vb başka oyun indirseymisim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

@Özgür Can

4.2.1'e yukseltme. iPod Touch Fun Club konusuna gir, oncelikle 4.2.1 icin SHSH kaydini al anlatimlara bakarak. Sonra da yine konudaki anlatimlar ile Limera1n ile JB yap. 4.1 daha stabil..

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.