Orijinalden alıntı: M_aTRa_X sarj tüketimi fazla bir cfw ben zaten alışamadım. teşekkürler uğraştığın için bende propere geçicem sarj bitsin bi fulleyim :)
Düzeltmek zorundayım. Orjinal sürüm C6 kesinlikle v51 den daha çok pil tüketmiyor. Çıktığından beri deniyorum. Aksine BlueSpectrum Ev Ekranlı bir V51 %20-25 kadar daha az dayanıyor normal v51 e göre.
evet bende farkettim telefonla o kadar işlem yapmama vebütün gün baglantıda olmasına ragmen sarjın aksama kadar yarısının bitmesi beni sasırttı yalnız sarj olma süresi sanki biraz uzamış geldi bana sanırım pil tam kapasite kullanımda
quote:
Orijinalden alıntı: aresmar
quote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_X sarj tüketimi fazla bir cfw ben zaten alışamadım. teşekkürler uğraştığın için bende propere geçicem sarj bitsin bi fulleyim :)
Düzeltmek zorundayım. Orjinal sürüm C6 kesinlikle v51 den daha çok pil tüketmiyor. Çıktığından beri deniyorum. Aksine BlueSpectrum Ev Ekranlı bir V51 %20-25 kadar daha az dayanıyor normal v51 e göre.
Alıntıları Göster
Ben şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım C6 FW de normal yazılımda kullandığım bütün programlar sorunsuz çalışıyor. İlk yayınlanan C6 FW kullanıyorum şimdi @Fatih'in bu moduna geçme düşüncesindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: |Mavera|
Ben şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım C6 FW de normal yazılımda kullandığım bütün programlar sorunsuz çalışıyor. İlk yayınlanan C6 FW kullanıyorum şimdi @Fatih'in bu moduna geçme düşüncesindeyim.
Aynen bende. Ama başka yazılıma geçmeyi düşünmüyorum bu gayet stabil
Evet hack özellikleri mevcut unsigned uygulama yükleyebiliyorum
Alıntıları Göster
bu cfwde mp3ler sadece e:/music den resimlerde sadece e:/images denmi görülüyor. bu şekilde değilse eğer bu mod üzerinden bunlar sağlanabilirmi* cfw için tesekkur ederiz
quote:
Orijinalden alıntı: labkamil
bu cfwde mp3ler sadece e:/music den resimlerde sadece e:/images denmi görülüyor. bu şekilde değilse eğer bu mod üzerinden bunlar sağlanabilirmi* cfw için tesekkur ederiz
Bu aradığın özellikler açıklamasında yazıyor mu?
quote:
quote:
özelliklerde yazmıyor. ama atlanmıs olabilir diye sordum.
@fatih bu özellikleri sonradan sağlayabilirmiyiz yada bu cfw ye eklenebilirmi
quote:
quote:
quote:
özelliklerde yazmıyor. ama atlanmıs olabilir diye sordum.
@fatih bu özellikleri sonradan sağlayabilirmiyiz yada bu cfw ye eklenebilirmi
Alıntıları Göster
Fatih abı zamanında sorularla yeterınce bunalttık senı, teşekkür etmek için istedim az önce sorunsuzca yukledım.
quote:
Orijinalden alıntı: f@tih
SADECE C6 iÇiN RESiMLi JAF KURULUM ve ANLATIMI
ilk olarak; önceden indirmiş olduğunuz 148 mb dosyayı kesinlikle
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 içine atmayınız. Örneğin ; C:\RM-356 klasörü içine taşıyın.Herhangi bir yer olabilir.
indirmiş olduğunuz [5800 v51 - on C6FW][SiMPLE STYLE].RAR içinden çıkan RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını önceden indirdiğiniz RM-356 içine koyun.Değiştirme isteğine onay verin veya eski dosyayı yedekleyebilirsiniz.
öncden 148 mb dosya indirmedim.ayrıca c de rm-356 die dosya yok
quote:
Orijinalden alıntı: akıldakalıcı
quote:
Orijinalden alıntı: f@tih
SADECE C6 iÇiN RESiMLi JAF KURULUM ve ANLATIMI
ilk olarak; önceden indirmiş olduğunuz 148 mb dosyayı kesinlikle
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 içine atmayınız. Örneğin ; C:\RM-356 klasörü içine taşıyın.Herhangi bir yer olabilir.
indirmiş olduğunuz [5800 v51 - on C6FW][SiMPLE STYLE].RAR içinden çıkan RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını önceden indirdiğiniz RM-356 içine koyun.Değiştirme isteğine onay verin veya eski dosyayı yedekleyebilirsiniz.
öncden 148 mb dosya indirmedim.ayrıca c de rm-356 die dosya yok
Alıntıları Göster
f@tih in paketinden sadece modlanan rofs2 dosyası çıkıyor. Orjinal C6 yı indirip onun içindeki rofs2 yerine f@tih in dosyasını kullanacaksın.
quote:
f@tih in paketinden sadece modlanan rofs2 dosyası çıkıyor. Orjinal C6 yı indirip onun içindeki rofs2 yerine f@tih in dosyasını kullanacaksın.