Şimdi Ara

Şenol Güneş İstifa etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şenol Güneş:Ben buraya katkı yapmak için geldim ama yapamadım. Böyle durumlarda ilk gitmesi gereken ne futbolcular ne de yönetimdir. Gitmesi gereken teknik direktördür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nnevermind -- 25 Eylül 2005, 0:08:32 >

• Zaten bence geri gelmesi hataydı.Yine de onurlu bir davranış yapmış.Takıma verebileceği birşeyler olmadığına inanıyorsa istifa en iyi seçenektir.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • trabzona kan değişikliği şart ..
     Şenol Güneş İstifa etti
  • Millet bu takımda bu iş şenol hocanın gitmesi ile olmaz. Bu takımda başka şeylerin değişmesi lazım. Şenol hOca gitti kim gelecek yerine kim düzeltecek bu takım. Neyse bu takım için gerekli konuşmalar trabzonspor topiğnde yaparız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herşeyin hayırlısı, ama gerçekten üzüldüm şenol güneş'e.....

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • bizi dünya 3. sü yapan adam yıkıldı
  • ii olmus

The life between Lineage - Crips - Beer

• quote:

Orjinalden alıntı: musty17

bu adam da bi dikiş tutturamadı
    şansız herif üzüldüm yaw...

daum olsaydı işi bilmiyor olarak yorumlardın :) şenol güneş dikiş tutturamadı :) mohaha

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • ilk aday ersun yanalmış .

muhahahah

ersun yanal gelir şimdi kıllık olsun diye ordada fatih tekkeyi almaz takıma buheriften beklenir.

açıklamayıda şöyle yapar: "valla f.tekke fazla hücuma dönük bi oyuncu bana defansif forvet lazım der."

• hagi'yi unutmadik.. unutulamaz hatta unutturulamaz. herkes kendi onune baksin..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.