Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
649
Favori
3.310.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok değişmiş aslında. burdan izleyin bi de 3 dk lık video.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

2 gün önce 104.500 dü. Maalesef zam gelmeye devam ediyor

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

O kadar komik şeyler yaşanıyor ki.

Bir marka, model ve opsiyon kombinasyonu var istediğim.

Bayiileri arıyorum tek tek. Aylardır bayiilerde yatan araç için verdikleri cevaplar şunlar.
    (Hemen hemen hepsi müdürüyle konuşup döneceğini söylüyor, dönmüyorlar, ben arıyorum)

''Allah sizi inandırsın sizinle aynı anda biri daha aradı araç ona opsiyonlandı. Kasımda gelecekler 1.500 lira zamlı, ister misiniz?''
    ''Az önce biri aradı kaparo yatırdı efendim, isterseniz sipariş geçelim. Ama zam da geliyor maleesef bu ay''
    ''Beyefendi az önce konuştuğumuz fiyata yarın itibariyle zam geldi, 1.500 tl nasıl yapalım?''

Hem kasa sonu, hem sene sonu gelmiş. Yaptıkları işe bak.

Almıyorum lan :)

Ortaya salınmış bi bomba ötv zammı diye. Bakan daha CEO'larla görüşecez diyor, millet tutturmuş ocakta 20 bin zam diye. Abd seçimlerinden dolar bi kıpırdamış, hemen eski seyrine dönmüş. Neymiş kurdan dolayı bütün markalar 2 bin zamlanmış. Kur mur hikaye. Döviz yıllardır İSTİKRARLI şekilde artıyor zaten. Her yıl sonu kampanya var da bu yıl sonu mu kurdan artış olacak? Tamamen ötv bombasının etkileri.

Millet marka gözetmeksizin kuyruğa girmiş bayiilerde. Telefonlar susmuyor. Demek ki istediklerini fazlasıyla almışlar. Donanımhaberde kuzeni bi markada satış müdürü olan biri ötv zam oranları diye bi paylaşım yapıyor. Sözlüklerde yeni gelin hevesiyle yazıyor da yzıyor burdan görüp. Sonra kuyruk olur tabii bayilerde.

Almıyorum. 2017 Ocak şubatta 2016 modellere yaptığınız o ne idüğü belirsiz 2 bin liralık zammı geri almanızı geçtim, daha da kıracaksınız fiyatı. Paşa paşa. Hodri meydan.

Euro = 3.556. Dolar=3.257 an itibari ile.Zama Zam Zamda Zam Almayın araba 2.el alın.Gene Zam yolda Aralıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendis biri

Hocam araç astra k mi yoksa astra j mi ?

Astra k hocam

Otomatik alternatif ne önerebilirsiniz?

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Ratt

quote:

Orijinalden alıntı: fictionpulp

yeni makyajlı golf.

Ben hiç bir fark görmedim araçta hatta 20 yıldır bi fark görmüyorum vw modellerinde, hep ayni.

aklıma bu geldi
    ASUS Turkiyeyoutube
    İşte Buna Waouw Denir
    https://www.youtube.com/watch?v=D_kcuKsVTtA

• quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Megane sedan ICON 1.2 benzin EDC 83000TL.
    Doluluk açısından çok iyi ama motoruna emin olamadım. Kağıt üstündeki verileri dizel motordan daha iyi gibi.
    Yakıtı da normal gözüküyor.

Teşekkürler.

belirttiğiniz fiyata kia cerato concept plus dizel otomatik bakabilirsiniz.

geçen ay 89'a bıraktıkları 1.2 xtronic skypack araca bu ay 93.750 istiyorlar, takasa araç verirseniz 2.500 tl daha indirim yaparız diyorlar.
    İşin ilginç yani bütün bayiler aynı fiyatı veriyor bir kuruş aşağı veya yukarısını veren görmedim, hepsi ağız birliği yapmış gibi 93.750 diyor ÖTV olayını kullanıyorlar gibi.
    bu fiyattan daha aşağı fiyat alan oldu mu Kasım ayında, Tam aracı almaya niyetlendim 4.750 TL zam nedir arkadaş yaa

Orijinalden alıntı: Brskcr

Yalniz basamak sistemi bu sekilde islemiyor. Belli bir fiyata gore belli bir oran, ustune belli bir oran seklinde. Atiyorum 55.000'e kadar olan kisim icin %45 55.000den sonraki kisim %74 olmali.
    Burada oyle bir duzenleme yok o yuzden basamak sisteminden bahsedemeyiz.

Biliyorum hocam. Benim tepkim beyefendinin üslubuna.

Orijinalden alıntı: dodehimini

Ilksanin kampanya fiyatlarini inceleyen oldumu. Opel asttra hb 1.6 dizel otomatik 77bin, 1.4 otomatik 150 bg benzinlik 68750, pejo 301 dizel 52 bin tl. Bunlar dikkatimi cekti. Sizce nasil fiyatlar

hocam bu bahsettiğiniz yeni kasa astra için mi?

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Megane sedan ICON 1.2 benzin EDC 83000TL.
    Doluluk açısından çok iyi ama motoruna emin olamadım. Kağıt üstündeki verileri dizel motordan daha iyi gibi.
    Yakıtı da normal gözüküyor.

Teşekkürler.

focus sedan 1.6 benzinli powershifti titanium donanimida o fiyata veriyorlar, bende megan sedan 1.2 icon ile arasındayım.
    az daha yüksekte ise sportage ve tucson ama bunlar biraz daha fazla yakar...
    Başından beri sedan taraftarıydım hocam. Kendi aracımı henüz satamadığım için herhangi bir girişimde bulunmadım. Ama aracım satılmış olsaydı sanırım ilk gün sedanı direk alırdım 92000'e. Forumda okuduğum kadarıyla sedanın fiyatına da Euro'nun artması ile 3-4 bin eklendi sanırım. Birde dediğiniz gibi kredi oranının artması da olumsuz etken. Umarım Aralık ayında bir kampanya daha gelir. O zamana araçlarımızı da satmış paramız hazır bir şekilde bekliyor oluruz :)

Computer Engineer
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoom_grange

Başından beri sedan taraftarıydım hocam. Kendi aracımı henüz satamadığım için herhangi bir girişimde bulunmadım. Ama aracım satılmış olsaydı sanırım ilk gün sedanı direk alırdım 92000'e. Forumda okuduğum kadarıyla sedanın fiyatına da Euro'nun artması ile 3-4 bin eklendi sanırım. Birde dediğiniz gibi kredi oranının artması da olumsuz etken. Umarım Aralık ayında bir kampanya daha gelir. O zamana araçlarımızı da satmış paramız hazır bir şekilde bekliyor oluruz :)

Aynen hocam bende aracımı satmış olsaydım sedanı çoktan almıştım sanırım:) Kısmet değilmiş diyorum artık, bekliycez biraz daha:)
    ÖTV artar azalır ayrı bir konu. Audi A3 için mevcut kampanya doğuş oto tarafından standart olarak sipariş verilen araçlardır. Doğuş Almanya fabrika ile anlaşıp ben şu donanımda şu kadar araç için özel fiyat istiyorum der. Fabrikada kabul ederse araçlar geliyor. Siz sport paket isteseniz de liste fiyatı üzerine eklenip birkaç ay sonra gelecektir. Fiyat garantisi ve standart indirim geçerli olmaz. Bazen özel sipariş araçların satışı gerçekleşmiyor. Denk gelirse böyle bir araç da indirimli alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi era13 -- 11 Kasım 2016; 12:13:48 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.