Bildirim
Vuvuzelacı İsmail ! İBRET TİME !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamam _____________________________ 06-600RR
-
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Naber
Tamam
Baba naber ya?_____________________________ Galatasaraylılık bir din bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.Bu yüzden Galatasaray tercih edilir ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.
Metin Oktay
-
quote:
Orijinalden alıntı: 17.05.2000
quote:
Tamam
Baba naber ya?
2000 yılında doğdun dimi?_____________________________ 06-600RR
-

_____________________________ Sosyal bir devlet istiyoruz. Biz insanca yaşamak için mücadele ediyoruz. Bir kimliği üste çıkarmak diğerini aşağılamak değil eşitlik mücadelesindeyiz. Farklılığımız zenginliğimizdir. Türklerde, Kürtlerde, Ermenilerde tüm etnik kimlikler bu çağrıya kulak vermeli. Dünyanın tek ses oldugu iletişim çağında biz orta çağ kimlik felsefeleriyle boğusuyoruz. Biz artık bu bayrak altında bütünlük istiyoruz. -
quote:
quote:
quote:
Tamam
Baba naber ya?
2000 yılında doğdun dimi?
Hayır. 17.05.2000 yılı gecesi,Galatasaray kupayı kaldırdıktan sonra testislerimdeki spermlerden senin gibi bir hayırsız evlat doğacagını ummamıştım.._____________________________ Galatasaraylılık bir din bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.Bu yüzden Galatasaray tercih edilir ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.
Metin Oktay
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam
Baba naber ya?
Hayır. 17.05.2000 yılı gecesi,Galatasaray kupayı kaldırdıktan sonra testislerimdeki spermlerden senin gibi bir hayırsız evlat doğacagını ummamıştım..
Oyy oy oyyy..
_____________________________ Let's make some LSD !
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam
Baba naber ya?
Hayır. 17.05.2000 yılı gecesi,Galatasaray kupayı kaldırdıktan sonra testislerimdeki spermlerden senin gibi bir hayırsız evlat doğacagını ummamıştım..
forum kompile silinsin ttnet fiberlerdeki bağlantıları kapatsın acil durumdur bu_____________________________
Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam
Baba naber ya?
offf
quote:
quote:
quote:
Tamam
Baba naber ya?
yeah kamçıla milleti gamçılı govboy
sengecede böyle zıplıyordun dimi gamalı haçmı yutmuştun kabızlık sorununmu vardı neydi
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam
Baba naber ya?
yeah kamçıla milleti gamçılı govboy
sengecede böyle zıplıyordun dimi gamalı haçmı yutmuştun kabızlık sorununmu vardı neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 25 Temmuz 2010; 18:50:19 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Filippa
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam
Baba naber ya?
forum kompile silinsin ttnet fiberlerdeki bağlantıları kapatsın acil durumdur bu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler