Beyler doldurma parfümlere gıcık kapmaya başladım.Her türlü kokuyu taklit ediyorlar ki özel olmak gibi bir durum kalmıyor.Bi yere giderken parfüm sıkamıyorum artık her yer aynı koku olduğundan belli bir sınıfta hissediyorum kendimi. Yaz için tahrik edici özelliği yüksek,ayağa düşmemiş ve kolay kolayda doldurmasının veya taklidinin yapılamayacagı , herhangi bir apaçinin kolay kolay edinemeyeceği,kalıcı, aynı zamanda ağır başlı bir koku tavsiyesi istiyorum. (bu nasıl oluyor diyeceksiniz şimdi:D daha sessiz karizmatik şekilde erkeksi bir koku fahrenheit gibi diyim)
up
quote:
Orijinalden alıntı: FatKickboxer
up
Ultraviolet favorim arkadaşım kullanıyor o hariç kimsede görmedim. bir kere arkadasımdan atkısını ödünc almıstım kız arkadasıma vermiştim yagmurlu bir havaydı galiba kokuya hasta oldu atkı benim olsun die tutturdu tavsiye ederim kesinlikle.
(bu nasıl oluyor diyeceksiniz şimdi:D daha sessiz karizmatik şekilde erkeksi bir koku fahrenheit gibi diyim)
Ama dedigin gibi bir parfüm yok :D
quote:
Orijinalden alıntı: SenSusLanKoylu
Ultraviolet favorim arkadaşım kullanıyor o hariç kimsede görmedim. bir kere arkadasımdan atkısını ödünc almıstım kız arkadasıma vermiştim yagmurlu bir havaydı galiba kokuya hasta oldu atkı benim olsun die tutturdu tavsiye ederim kesinlikle.
(bu nasıl oluyor diyeceksiniz şimdi:D daha sessiz karizmatik şekilde erkeksi bir koku fahrenheit gibi diyim)
Ama dedigin gibi bir parfüm yok :D
Alıntıları Göster
lacosteun kokuları tam yazlık
quote:
Dostum şükret "arkadaşın benim olsun" diye tutturmamış.
quote:
Orijinalden alıntı: nsy77
quote:
Dostum şükret "arkadaşın benim olsun" diye tutturmamış.
Alıntıları Göster
Arkadaşımın oldugunu bilerek deseydi haklıydın ama benim oldugunu zannederek istedigi için sorun görmedim :D
quote:
Arkadaşımın oldugunu bilerek deseydi haklıydın ama benim oldugunu zannederek istedigi için sorun görmedim :D
Alıntıları Göster
paco rabbanne ultraviolet aklımda başka yaz için parfüm önerileri olan?
Alıntıları Göster
arkadaşında dediği gibi ultraviolet
quote:
Alıntıları Göster
armani black code
quote:
Orijinalden alıntı: c0ss
armani black code
Alıntıları Göster
Jean Paul Gaultier
quote:
Orijinalden alıntı: Darsh
Jean Paul Gaultier
şişesi bile çok seksi
quote:
Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus
quote:
Jean Paul Gaultier
şişesi bile çok seksi
Alıntıları Göster
jean paul bana itici geldi ya ki beğeneni çok. aman biri çıkıp 212 demesin bıktım hıyar kokusundan bu ultraviolet nerede var acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Greyblack
jean paul bana itici geldi ya ki beğeneni çok. aman biri çıkıp 212 demesin bıktım hıyar kokusundan bu ultraviolet nerede var acaba?
Alıntıları Göster
jean paulun oldukça iyi doldurmaları yapılıyor ve pacorabbane 1million gibi ayağa düşmek üzere olan bir parfüm ultraviolet şuan 1 .sıramda
quote:
jean paulun oldukça iyi doldurmaları yapılıyor ve pacorabbane 1million gibi ayağa düşmek üzere olan bir parfüm ultraviolet şuan 1 .sıramda
Alıntıları Göster
Azzaro Twin
quote:
Orijinalden alıntı: kornburak
Hiç bilmiyorum sorayım mı arkadaşıma ?
quote:
bu parfümün tam isimi pacorabbane ultraviolet diye mi geçiyor hiç görmedim ykm boynerde filan var mı ??
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kornburak
Hiç bilmiyorum sorayım mı arkadaşıma ?
Alıntıları Göster
Söylersem ayağa düşer
quote:
Orijinalden alıntı: Skymarc
Söylersem ayağa düşer
Alıntıları Göster
pm den söylersen düşmez emin ol :)
quote:
İstediği kadar iyi doldurma yapsın orjinali kadar kalıcı oluyomu? hayır.Tek fıs sık yemin ediyorum 2 gün gider orjinali üstelik kokusunda en ufak azalma olmadan
quote:
quote:
İstediği kadar iyi doldurma yapsın orjinali kadar kalıcı oluyomu? hayır.Tek fıs sık yemin ediyorum 2 gün gider orjinali üstelik kokusunda en ufak azalma olmadan
Alıntıları Göster
dolum zaten almam ama şopar tayfa üstüne boca edip dolanıyor bunları yani senin sıktığın 5fıs 1tl adamın sıktıgı 20fıs 50 kurus gibi düşün