Şimdi Ara

Yaz için Ayağa Düşmemiş PARFÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler doldurma parfümlere gıcık kapmaya başladım.Her türlü kokuyu taklit ediyorlar ki özel olmak gibi bir durum kalmıyor.Bi yere giderken parfüm sıkamıyorum artık her yer aynı koku olduğundan belli bir sınıfta hissediyorum kendimi.
    Yaz için tahrik edici özelliği yüksek,ayağa düşmemiş ve kolay kolayda doldurmasının veya taklidinin yapılamayacagı , herhangi bir apaçinin kolay kolay edinemeyeceği,kalıcı, aynı zamanda ağır başlı bir koku tavsiyesi istiyorum. (bu nasıl oluyor diyeceksiniz şimdi:D daha sessiz karizmatik şekilde erkeksi bir koku fahrenheit gibi diyim)

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatKickboxer

up
    Ultraviolet favorim arkadaşım kullanıyor o hariç kimsede görmedim. bir kere arkadasımdan atkısını ödünc almıstım kız arkadasıma vermiştim yagmurlu bir havaydı galiba kokuya hasta oldu atkı benim olsun die tutturdu tavsiye ederim kesinlikle.

(bu nasıl oluyor diyeceksiniz şimdi:D daha sessiz karizmatik şekilde erkeksi bir koku fahrenheit gibi diyim)

Ama dedigin gibi bir parfüm yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKoylu

Ultraviolet favorim arkadaşım kullanıyor o hariç kimsede görmedim. bir kere arkadasımdan atkısını ödünc almıstım kız arkadasıma vermiştim yagmurlu bir havaydı galiba kokuya hasta oldu atkı benim olsun die tutturdu tavsiye ederim kesinlikle.

(bu nasıl oluyor diyeceksiniz şimdi:D daha sessiz karizmatik şekilde erkeksi bir koku fahrenheit gibi diyim)

Ama dedigin gibi bir parfüm yok :D

Alıntıları Göster
    lacosteun kokuları tam yazlık

• quote:

Dostum şükret "arkadaşın benim olsun" diye tutturmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsy77

quote:

Dostum şükret "arkadaşın benim olsun" diye tutturmamış.

Alıntıları Göster
    Arkadaşımın oldugunu bilerek deseydi haklıydın ama benim oldugunu zannederek istedigi için sorun görmedim :D

• quote:

Arkadaşımın oldugunu bilerek deseydi haklıydın ama benim oldugunu zannederek istedigi için sorun görmedim :D

Alıntıları Göster
    paco rabbanne ultraviolet aklımda
    başka yaz için parfüm önerileri olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşında dediği gibi ultraviolet
  • quote:

Alıntıları Göster
    armani black code
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

armani black code

Alıntıları Göster

Jean Paul Gaultier

• quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Jean Paul Gaultier

şişesi bile çok seksi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

quote:

Jean Paul Gaultier

şişesi bile çok seksi

Alıntıları Göster
    jean paul bana itici geldi ya ki beğeneni çok. aman biri çıkıp 212 demesin bıktım hıyar kokusundan bu ultraviolet nerede var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

jean paul bana itici geldi ya ki beğeneni çok. aman biri çıkıp 212 demesin bıktım hıyar kokusundan bu ultraviolet nerede var acaba?

Alıntıları Göster
    jean paulun oldukça iyi doldurmaları yapılıyor ve pacorabbane 1million gibi ayağa düşmek üzere olan bir parfüm
    ultraviolet şuan 1 .sıramda
  • quote:

jean paulun oldukça iyi doldurmaları yapılıyor ve pacorabbane 1million gibi ayağa düşmek üzere olan bir parfüm

Alıntıları Göster
    Azzaro Twin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

Hiç bilmiyorum sorayım mı arkadaşıma ?
  • quote:

bu parfümün tam isimi pacorabbane ultraviolet diye mi geçiyor hiç görmedim ykm boynerde filan var mı ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

Hiç bilmiyorum sorayım mı arkadaşıma ?

Alıntıları Göster
    Söylersem ayağa düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

Söylersem ayağa düşer

Alıntıları Göster
    pm den söylersen düşmez emin ol :)
  • quote:

İstediği kadar iyi doldurma yapsın orjinali kadar kalıcı oluyomu? hayır.Tek fıs sık yemin ediyorum 2 gün gider orjinali üstelik kokusunda en ufak azalma olmadan
  • quote:

quote:

İstediği kadar iyi doldurma yapsın orjinali kadar kalıcı oluyomu? hayır.Tek fıs sık yemin ediyorum 2 gün gider orjinali üstelik kokusunda en ufak azalma olmadan

Alıntıları Göster
    dolum zaten almam ama şopar tayfa üstüne boca edip dolanıyor bunları
    yani senin sıktığın 5fıs 1tl adamın sıktıgı 20fıs 50 kurus gibi düşün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.