Şimdi Ara

Bu ne mermisi ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
237
Cevap
1
Favori
92.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: by_MuKa

ucak savar mermisi o

banada öyle geldi ama ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Bu arada dikkatimi çekti, kıç kısmında üstte 3 altta 51 yazıyor ve etrafında yıldızlar var.

merminin kafile numarasıdır. o numaralar sayesinde merminin izi sürülür. örneğin tsk envanterine şu tarihten şu adette girişi, şu tarihte şu miktarda şu birliğe sevki vs.
  • yapmayın lan ekranı yalıyorum valla...

edit : silah hastasıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi End Of The Road -- 14 Mart 2013; 1:02:55 >
  • 50bmg
  • 45calibre g3 mermisi hocam o.İzli mermi sanirsam foto net degil .Ama sonuc itibariyle ateslendiginde giris yeri ufak bir yanik olarak gozukur ic organlari parcalar ve arka tarafta yarattigi inanilmaz bosluktan adamin organlarini eline verir.Dedigin kadar eskiyse patlatildiginda ince ciyaklamaya benzer bir ses cikarir ve cogu zaman silahta ekstra bir kirlilige yol acar.Normal sartlarda silahsiz patlamasi imkansiz denecek kadar zordur.Tabi ates isi gibi unsurlar haric.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45calibre g3 mermisi hocam o.İzli mermi sanirsam foto net degil .Ama sonuc itibariyle ateslendiginde giris yeri ufak bir yanik olarak gozukur ic organlari parcalar ve arka tarafta yarattigi inanilmaz bosluktan adamin organlarini eline verir.Dedigin kadar eskiyse patlatildiginda ince ciyaklamaya benzer bir ses cikarir ve cogu zaman silahta ekstra bir kirlilige yol acar.Normal sartlarda silahsiz patlamasi imkansiz denecek kadar zordur.Tabi ates isi gibi unsurlar haric.Foto net olsa daha kesin bilgiler verirdim ama suan varsayimlarla yaziyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomahawk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bu ne mermisi ?

https://store.donanimhaber.com/2a/ea/9a/2aea9a464d227185e59548d876bf8cd3.jpg

Sendeki meçhul fişek üst sıra no 56

Bixi fişeği üst sıra no 38

G3 fişeği üst sıra no 32

AK-47 fişeği üst sıra no 14

HK33 fişeği üst sıra no 16

Üst sıra no 57 tanksavar, no 58 ise uçaksavar.

• uçaksavar mermisi kardeş bizim çatıda var ordan biliyorum :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

uçaksavar mermisi kardeş bizim çatıda var ordan biliyorum :d

Uçaksavar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest98765

quote:

Orijinalden alıntı: eray22486

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Herkes sallamış. Bixi mermisi. Genelde komandolar kullanır. Ve sadece onbaşılar. Saniyede 400 mermi atıyor diye biliyorum. Kuzenim Hakkari'de bundan kullanıyordu. Ama çok tutukluk yapıyormuş.

saniyede 400 mermi

arkadaş crysis 3 teki typhoon silahı ile karıştırdı heralde

Dakikada atsa atsa 600 700 atıyordur heralde. Saniyede demek komik olmuş

bixi dk da 700-900 arası atar. kullanmak içinde onbaşı olmaya yada komando olmaya gerek yok + tutukluk yapması zor ama saglam mg3 e kafa tutamaz

aynen uçak savar mermisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reçel_yapan_arı -- 14 Mart 2013; 18:18:04 >

• m134 veya m60
  • bizdede çıktı :)
    birisi ak-47 mermisi degirini bilmiyorum patlayıcı galiba salladım ses çıkmadı.
     Bu ne mermisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Evde uzun zamandır süs olarak duruyor. Boşmu dolumu bilmiyorum, bunun ne mermisi olduğunu söyleyebilecek bir babayiğit var mıdır ?

Bu ne mermisi ?

Bu ne mermisi ?

Bu ne mermisi ?

sakın arkasındaki küçük yuarlak şeye sertçe vurma veya ittirme
    acaba ne olyomuş falan diyede deneme sakın sonra

• 50. cal'lik bir sniper rifle mermisi
  • Nükleer savaş başlığı
  • Torpido o şaka bi yana millet ne kadar uçmuş öyle yok bixi mermisi roket diyen vardı yaa neyse bende çok anlamam ama bana .50 cal mermi gibi göründü yani Barrett M82 mermiside olabilir 50 kaliblere makineli tüfek mermiside olabilir (doçka, m2hb) tac 50 mermiside olabilir ama .50 kalibre bişi olduğu kesin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.