Şimdi Ara

Bu ne mermisi ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
92.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş konuyu açtığımı bile unutmuşum. Mermi halen bende duruyor. Uçak savar mermisi olduğu kesinleşti. Bu arada dikkatimi çekti, kıç kısmında üstte 3 altta 51 yazıyor ve etrafında yıldızlar var. Neyse, saklamaya devam ediyorum, dedemden babama, babamdan bana kaldığı gibi birgün çocuğum olursa benden de ona kalır.
  • Barett değil. G3 hiç değil. Ucaksavar olabilir. Yalnız yere düşerse fena olabilir. Zırh delen mermi kim bilir insanı nasıl deler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray22486

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Herkes sallamış. Bixi mermisi. Genelde komandolar kullanır. Ve sadece onbaşılar. Saniyede 400 mermi atıyor diye biliyorum. Kuzenim Hakkari'de bundan kullanıyordu. Ama çok tutukluk yapıyormuş.

saniyede 400 mermi

arkadaş crysis 3 teki typhoon silahı ile karıştırdı heralde

Dakikada atsa atsa 600 700 atıyordur heralde. Saniyede demek komik olmuş

• Top mermisi

• Bixi olabilir mi? Onlar da çok uzundu.
  •  Bu ne mermisi ?
  • Dragunov SVD veya başka uzun menzilli silahlara ait olma ihtimali var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Vay arkadaş konuyu açtığımı bile unutmuşum. Mermi halen bende duruyor. Uçak savar mermisi olduğu kesinleşti. Bu arada dikkatimi çekti, kıç kısmında üstte 3 altta 51 yazıyor ve etrafında yıldızlar var. Neyse, saklamaya devam ediyorum, dedemden babama, babamdan bana kaldığı gibi birgün çocuğum olursa benden de ona kalır.

Harbiden konu nerden nereye gelmiş benimde resmim var.

Hey gidi günler heeeyy Özel Harekat C-Timi bixi ci onbaşıydım
  • at mermisi. sovyet rusya yapımıdır. sovyetler bunlarla atom bonbası yapıp hitleri devirmeyi planlamışlardı. ama abd uzaya gidince işler değişti.
  • G3 diyenler var arkadaşlar yapmayın onlar 7.62 mm dir resimdeki .50 calibre lik uçaksavar mermisidir :)

• Evde cephane var bu .50 liklerden be

• uçaksavar mermisine benziyor
  • 7.62 gibi bir şey.

• fotograftan pek anlasilmiyor ama cogu mermi dizayni birbirine benzedigi icin boyutlari olcerek anlayabilirsin mermiyi avcuna koydugun zaman orta parmagina kadar uzaniyorsa ucak savardir ama bu g3 yada ak47 olmakla birlikte bence g3 tur.
    not herkez bixi demis ama bu isim yanlistir silahin asil ismi pksm`dir. keles ve yani ak47 ile ayni mermiyi kullanir g3 mg3 oldgu gibi pksm kelesin agirlastirilmisidir mg3 g3 agirlastirilmistir.

• Kendisi Browning M2 mermisi olabilir.
  • BU MERMİ .50 BMG KESINLIKLE DEGIL 20MM M61 VULCAN MERMİSİDİR BİZZAT KENDİMDE .50 CAL BMG VAR İSTEYENE SİGARA PAKETİYLE SS ATABİLİRİM.
  • g3 asla olamaz boyutuna bakın. Ağır makinalı mermisi bence
  • M95.
  • deagle
  •  Bu ne mermisi ?

YADA

Bu ne mermisi ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.