quote:Orijinalden alıntı: home_sweet_chaoshop :) Katılım zamanı: 8 Kasım 2002Alıntıları Göster forumda 18 Aralık 2005 doğumluyum beni de ekleyin
quote:Orijinalden alıntı: undeatforumda 18 Aralık 2005 doğumluyum beni de ekleyin Alıntıları Göster 25 Aralık 2004, benide ekleyin =)
quote:Orijinalden alıntı: GreenHeartBu mesaj silindi.Katılım zamanı: 5 Eylül 2005 Beni de ekler misiniz?
quote:Orijinalden alıntı: ucandeveKatılım zamanı: 5 Eylül 2005 Beni de ekler misiniz?Alıntıları Göster Katılım zamanı: 29 Kasım 2004
quote:Orijinalden alıntı: SatanicBlacKKatılım zamanı: 29 Kasım 2004 Alıntıları Göster Katılım zamanı: 4 Ağustos 2005 beni de ekleyin fosil olmuşuz yeni haberimiz oldu yaşlılık zor :)
quote:Orijinalden alıntı: tonyhawkKatılım zamanı: 4 Ağustos 2005 beni de ekleyin fosil olmuşuz yeni haberimiz oldu yaşlılık zor :)Alıntıları Göster Ben de gruba katılmak istiyorum. Katılım tarihim 3 Mart 2005. Hey gidi günler hey, PCLABS forumlarında duymuştum DH'yi.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-F11DB8970Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster beni de eklermisiniz "8 Şubat 2005"
quote:Orijinalden alıntı: daedlushocam tam da ekonomik krizin çıktığı gün üye olmuşsun Aboo bende fosil olmuşum.. 26 Ekim 2005
quote:Orijinalden alıntı: metamaniaAboo bende fosil olmuşum.. 26 Ekim 2005Alıntıları Göster benide alın gençler :) listenın sonunda olma şerefi bana ait :)))
quote:Orijinalden alıntı: metamaniaAboo bende fosil olmuşum.. 26 Ekim 2005Alıntıları Göster Katılım Zamanı: 9 Nisan 2005; ekleyen kişi yaşıyormu?? yaşlılık zor zanaat......
quote:Orijinalden alıntı: hitachi30Katılım Zamanı: 9 Nisan 2005; ekleyen kişi yaşıyormu?? yaşlılık zor zanaat......Alıntıları Göster 4 Kasım 2004
quote:Orijinalden alıntı: Guest-F11DB8970Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster Ya fosiller arasında heralde en az mesajlı olan benim:) Benide listeye ekleyin
quote:Orijinalden alıntı: Guest-F11DB8970Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster ihtiyar heyeti toplanmıs :D
quote:Orijinalden alıntı: mamilanihtiyar heyeti toplanmıs :DAlıntıları Göster Eklenmeyen kaldı mı?????
quote:Orijinalden alıntı: goke22 Ekim 2003 Benide ekleyinAlıntıları Göster 21 Aralık 2004. Atari 800XL , Commodore 64 , Amiga oynadığım yıllar aklıma geldi. Amiga ya ekstra ram ( 2mb.) takan ender kullanıcılardan biriydim :)