Bildirim
PRO EVOLUTION SOCCER 2011 (ÇIKTI) (116. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
Yeni DLC ile Beşiktaş formasını düzeltmişler.
hele şükür. dedemin içten giydiği altlı üstlü dona benziyordu eski forma;)
Türkiye maçını seyrederken foruma bakim dedim beni bu yaşta kahkahaya boğdun allah bütün iyi dileklerini kabul etsin senin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wildermess
quote:
Orijinalden alıntı: olek1988
ara paslar istediğimiz yere gitmiyor diyenler futbolu biraz daha ileri seviye incelerlerse oyunun aslında doğru , kendilerinin yapmaya çalıştığı şeyin yanlış olduğunu anlayacaklardır.
oyunda atılan ara paslar gerçek ara pastır. 2 adamın arasına atılır, ortaya atılır adamın koşacağı ve gösterdiği yola atılır. canımızın istediği yere ara pas atmamalı, oyunun her düşünceyi uygulayamamasına kızmamalıyız. :)
dediğin doğru ama koşu yoluna atmayıp farklı yerlere attığıda oldu mesela ortadan ceza yayına doğru atmak istediğim ara pas korner çizgisine attığım çok oldu
bir de şunu söyleyeyim. mesela adama çapraz ara pas atmak istiyorsun. ara pasa bastıktan sonra yön tuşlarını çapraza basılı tutmak gerekir. biz de oynarken hemen diğer adam ileri koşsun diye ileri bastığımız için top direk ileri gitmiş olabiliyor. yani pasa basınca yön tuşuna basmak değil pası atarken yön tuşuna basmak gerek. oyuncular bazen geç atabiliyor pasları. ona göre oynarsanız düzgün olur ...
-
yeni güncellememi çıktı arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: olek1988quote:
quote:
Orijinalden alıntı: olek1988
ara paslar istediğimiz yere gitmiyor diyenler futbolu biraz daha ileri seviye incelerlerse oyunun aslında doğru , kendilerinin yapmaya çalıştığı şeyin yanlış olduğunu anlayacaklardır.
oyunda atılan ara paslar gerçek ara pastır. 2 adamın arasına atılır, ortaya atılır adamın koşacağı ve gösterdiği yola atılır. canımızın istediği yere ara pas atmamalı, oyunun her düşünceyi uygulayamamasına kızmamalıyız. :)
dediğin doğru ama koşu yoluna atmayıp farklı yerlere attığıda oldu mesela ortadan ceza yayına doğru atmak istediğim ara pas korner çizgisine attığım çok oldu
bir de şunu söyleyeyim. mesela adama çapraz ara pas atmak istiyorsun. ara pasa bastıktan sonra yön tuşlarını çapraza basılı tutmak gerekir. biz de oynarken hemen diğer adam ileri koşsun diye ileri bastığımız için top direk ileri gitmiş olabiliyor. yani pasa basınca yön tuşuna basmak değil pası atarken yön tuşuna basmak gerek. oyuncular bazen geç atabiliyor pasları. ona göre oynarsanız düzgün olur ...
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachi
quote:
Orijinalden alıntı: CeinDe
quote:
quote:
-bu oyunda daha oyuncular topu kontrol edemiyo hemde hiç baskı yokken
-önü bomboş saftirk saftirik bana bakıyo takım arkadaşım
-fizik kuralı diye bişey yok 3 defa üst üste aut atışında kafa topu aldım scholes ile crouch tan
-defansta top çeviriyom oyuncular pis burunla pas atıyo birbirine
-açtığın her orta muz orta ister sabri ile aç ister ronaldo ile
-oyunda iki tip faul var biri karşıdan kayıyon kesin herif takla atıyo 2. si yandan kayıyon bilek krılmış gibi 2 metre uçuyo herif
-şutlara dicek kelime yok balon gibi uçuyo top
- sesleri teyipten kaydetmişler sanırım , bağırıyo taraftar hop birden kesiliyo 4-5 saniye sonra hop tekrar başlıyolar , şaka gibi... ve daha aklıma gelmeyen onlarca komedi
bazılarıda çıkıyo bu oyuna simulasyon diye , bir tarafımlada gülüyorum
eski pes simülasyondu
artık bitti.
fifa 2000 den beri fifayı bıraktım bizi fifaya muhtaç bırakmasınlar
10 yıldır FIFA oynamıyosun ama muhtaç bırakmasın diyecek kadar nasıl kötü olduğuna emin oluyosun...
son çıkana bakmadım
en son 2007 yi 1 saat civarı bilgisayara kurma gafletinde bulundum
o zaman dan beri çok büyük ön yargılarım var bu oyuna karşı
tabi önyargı mükemmel bir şeydir. hele önyargıyla 10 yıldır fifa oynamıyorum bizi fifa'ya muhtaç etmesinler sözünü etmek tam bi sanatçı işidiroynamadığın bir şey hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapma yetisi de senin yüceliğini gösterir;) çoğu kişi bu sene fifa'ya geçti kim onlar canım çoluk çocuk sürüsü değil mi:S
yorumunun kendimce versiyonumu yapayım hadi bakalım.
"en son zevkle fifa'yı fifa2003'te oynuyordum, o günden beridir fifa pc'de rezildi ve bu yüzden bizi pes'e muhtaç etti." eminim benim gibi düşünen çok insan vardır. oynamadığın bir şeye muhtaç olmak nedir allasen..
şimdi fifa next gen geldi, senin gibi çoğu ön yargılı fifa'ya geçti, hayvanlar gibi eğleniyoruz. ama yıllardır istemedeye istemeye, mecburiyetten oynadığım pes ise genel dinamikte değişime gittiği için bu yıl benden geçer not alabildi. o yüzden 2 futbol oyunu + nba 2k11 beni bu sene çok rahat idare edecektir.
yaw ne reklam yaptınız
indireyim bari
-
DLC çıktımı arkadaşlar çıktıysa nerden indirebilirim ?quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachiquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
-bu oyunda daha oyuncular topu kontrol edemiyo hemde hiç baskı yokken
-önü bomboş saftirk saftirik bana bakıyo takım arkadaşım
-fizik kuralı diye bişey yok 3 defa üst üste aut atışında kafa topu aldım scholes ile crouch tan
-defansta top çeviriyom oyuncular pis burunla pas atıyo birbirine
-açtığın her orta muz orta ister sabri ile aç ister ronaldo ile
-oyunda iki tip faul var biri karşıdan kayıyon kesin herif takla atıyo 2. si yandan kayıyon bilek krılmış gibi 2 metre uçuyo herif
-şutlara dicek kelime yok balon gibi uçuyo top
- sesleri teyipten kaydetmişler sanırım , bağırıyo taraftar hop birden kesiliyo 4-5 saniye sonra hop tekrar başlıyolar , şaka gibi... ve daha aklıma gelmeyen onlarca komedi
bazılarıda çıkıyo bu oyuna simulasyon diye , bir tarafımlada gülüyorum
eski pes simülasyondu
artık bitti.
fifa 2000 den beri fifayı bıraktım bizi fifaya muhtaç bırakmasınlar
10 yıldır FIFA oynamıyosun ama muhtaç bırakmasın diyecek kadar nasıl kötü olduğuna emin oluyosun...
son çıkana bakmadım
en son 2007 yi 1 saat civarı bilgisayara kurma gafletinde bulundum
o zaman dan beri çok büyük ön yargılarım var bu oyuna karşı
tabi önyargı mükemmel bir şeydir. hele önyargıyla 10 yıldır fifa oynamıyorum bizi fifa'ya muhtaç etmesinler sözünü etmek tam bi sanatçı işidiroynamadığın bir şey hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapma yetisi de senin yüceliğini gösterir;) çoğu kişi bu sene fifa'ya geçti kim onlar canım çoluk çocuk sürüsü değil mi:S
yorumunun kendimce versiyonumu yapayım hadi bakalım.
"en son zevkle fifa'yı fifa2003'te oynuyordum, o günden beridir fifa pc'de rezildi ve bu yüzden bizi pes'e muhtaç etti." eminim benim gibi düşünen çok insan vardır. oynamadığın bir şeye muhtaç olmak nedir allasen..
şimdi fifa next gen geldi, senin gibi çoğu ön yargılı fifa'ya geçti, hayvanlar gibi eğleniyoruz. ama yıllardır istemedeye istemeye, mecburiyetten oynadığım pes ise genel dinamikte değişime gittiği için bu yıl benden geçer not alabildi. o yüzden 2 futbol oyunu + nba 2k11 beni bu sene çok rahat idare edecektir.
yaw ne reklam yaptınız
indireyim bari
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
DLC çıktımı arkadaşlar çıktıysa nerden indirebilirim ?
Oyunun içinden yada buradan '' http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-dlc-12-10-2010.html '' -
yavv dlcyi indiriyom, 100 download ediyor, yüklüyor, sonra cıkan ekran ekranda dowmloaded file is broken diye mesaj veriyor..oyun ilaçlı ondan mı acep??quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalıquote:
DLC çıktımı arkadaşlar çıktıysa nerden indirebilirim ?
Oyunun içinden yada buradan '' http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-dlc-12-10-2010.html ''
Alıntıları Göster
-
Oh be DLCyi indirdim Beşiktaşla adam akıllı bi maç yaptımquote:
Orijinalden alıntı: hozes
yavv dlcyi indiriyom, 100 download ediyor, yüklüyor, sonra cıkan ekran ekranda dowmloaded file is broken diye mesaj veriyor..oyun ilaçlı ondan mı acep??
Alıntıları Göster -
birazdan deneyeceğim inşallah sorun çıkmazquote:
Oh be DLCyi indirdim Beşiktaşla adam akıllı bi maç yaptım
Alıntıları Göster -
quote:
birazdan deneyeceğim inşallah sorun çıkmaz
Alıntıları Göster
Hadi beyler video paylaşmaya devam
-
Oyunu 2 gündür oynuyorum ama inanın keyif alamıyorumquote:
birazdan deneyeceğim inşallah sorun çıkmaz
Alıntıları Göster
Oyunun oynanışında pek bir değişillik yok maleseft İnadına Pes6 diyorum.
Yarın Fifayı deniyecem oda hoşuma gitmesse artık fifa word cup 2010 la yola devam ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: suÇ
Oyunu 2 gündür oynuyorum ama inanın keyif alamıyorum
Oyunun oynanışında pek bir değişillik yok maleseft İnadına Pes6 diyorum.
Yarın Fifayı deniyecem oda hoşuma gitmesse artık fifa word cup 2010 la yola devam ederim.
Alıntıları Göster
-
Merhabalar arkadaşlar oyunda patch çıkmış sanırım nasıl indircez,yardım edebilirmisiniz?Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachiquote:
Orijinalden alıntı: nemf2bone
arkadaşlar oyunu yeni kurduk yanlız 2 kişi oyunu oynayamıyoruz 2 joystiğimiz var fakat 1. si çalışırken diğerinde sadece seçili takımın 1 tane oyuncusuyla
oynamaya izin veriyor anlayamadık ayrıca 1 klavye 1 joystic denemeside yaptık sonuç yine aynı yardımcı olursanız sevinirim...
ayarlar
kntrl
kntrl 1 için 1. joypad i
kntrl 2 için 2.joypad i seçeceksin
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: John___Doe
Merhabalar arkadaşlar oyunda patch çıkmış sanırım nasıl indircez,yardım edebilirmisiniz?Teşekkürler.
Sorunun cevabı 7 mesaj yukarda. -
bakalım neler olcak 2011 de
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X