Şimdi Ara

astra alıcam yorumlarınızı bekliyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar astra enjoy 1.6 twinport alıyorum pazartesi kısmetse.

sizce nelere dikkat etmeliyim ?

2005 model 29000 km de 26.000 tl sizce fiyat nasıl ??

araç tiptronik

bu arada araç şu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynelkoc -- 20 Mayıs 2010; 19:16:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

arkadaşlar astra enjoy 1.6 twinport alıyorum pazartesi kısmetse.

sizce nelere dikkat etmeliyim ?

2005 model 29000 km de 26.000 tl sizce fiyat nasıl ??

araç tiptronik

bu arada araç şu:

araçta masraf yoksa iyi 25.000 e kadar indirirmi acaba?
  • araçta kuruş masraf yok garaj arabası

şansımı zorlıyacam ama sanmıyorum 27500 le açtı zaten :)

bu arada enjoy olmasının avantajı nedir dostum ? daha önce hiç opelleri araştırmadım ama bu bi vesileyle düştü kısmetse 1-2 ay biner saatarım beğenmezsem ama kasa hoşuma gitti
  • Araç burdan temiz görünüyor. Km'si de orjinalse çok iyi bir tercih olur diye düşünüyorum. Ancak aracı komple bir araştırmaya sokun. Sonra üzülmemek adına. Hoşçakalın.
  • quote:

araçta kuruş masraf yok garaj arabası

şansımı zorlıyacam ama sanmıyorum 27500 le açtı zaten :)

bu arada enjoy olmasının avantajı nedir dostum ? daha önce hiç opelleri araştırmadım ama bu bi vesileyle düştü kısmetse 1-2 ay biner saatarım beğenmezsem ama kasa hoşuma gitti

Enjoy tek cümleyle şöyle anlatabilirim.'Ne Essentia kadar boş Ne Cosmo kadar dolu'
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisatan
    Araç burdan temiz görünüyor. Km'si de orjinalse çok iyi bir tercih olur diye düşünüyorum. Ancak aracı komple bir araştırmaya sokun. Sonra üzülmemek adına. Hoşçakalın.

araç bir tanıdığa ait. 3.-4. araba olarak kullanıyor yani kmsi orjinal kesinlikle. boya rötüş hiçbişey yok araçta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisatan
    Araç burdan temiz görünüyor. Km'si de orjinalse çok iyi bir tercih olur diye düşünüyorum. Ancak aracı komple bir araştırmaya sokun. Sonra üzülmemek adına. Hoşçakalın.

araç bir tanıdığa ait. 3.-4. araba olarak kullanıyor yani kmsi orjinal kesinlikle. boya rötüş hiçbişey yok araçta

O zaman bize "size hayırlı uğurlu olsun" demek düşüyor. Darısı başımıza. Kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler dostum kismetse ve anlasabilirsek kesin alıyorum. Yoksa golf bakicam sırf temiz ve tanıdık diye Opel alacam yani :)
  • kornasını kontrol edebilirsiniz mesela
    şaka değil, 2006'ya kadar çıkan astralarda kronik CIM modülü sorunu var,
    anlamanın en kolay yolu da kornanın çalışmasını kontrol etmek
    mümkünse farları ve klimayı açın, ilgil modül tam olarak ne ile bağlantılı ben de bilmiyorum
    ama elektrik aksamıyla ilgili bir parça ve farlar yanık iken daha çok yapıyor
    korna bazen çalıyor bazen tıs
    bazen korna sesi vermek yerine müzik sisteminin sesini açıyor
    ama bu sorun varsa da dünyanın sonu değil
    önce yeni yazılım yükleniyor, yine olmazsa 1000 tl civarına yeni modül takılıyor

bence fiyat iyi, yaş + km+ şasi hatasız
    daha iyisi şamda kayısı derim
    süper bir araba alıyorsunuz, kullandıkça göreceksiniz
    hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanerkan -- 24 Mayıs 2010; 9:49:22 >

• Konuyla alakası yok ama kusura bakmayın bilgi almak istediğim bir konu var.Opel 1.3 CDTI sedan modellerin kronik sorunu var mı?Varsa hangi model ve hangi tür arızalardır?Ayrıca bu aracı tavsiye eder misiniz?Yakıt tüketimi konfor yol tutuş ikinci el değeri nasıldır?Mesela temiz 2008-2009(Cosmo veya enjoy) model bu tip bir aracın tavan ve taban fiyatı nedir?Şimdiden teşekkürler.
  • fiyatı yüksek.Bu paraya cosmo bulabilirsin.
  • fikir vermesi açısından söyliyeyim martta 2005 gümüş gri 70000km de cosmo hatasız ve masrafsız arabamı 26000 e aldım. 4 lastik ve akü yeni,yetkili servis bakımlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Konuyla alakası yok ama kusura bakmayın bilgi almak istediğim bir konu var.Opel 1.3 CDTI sedan modellerin kronik sorunu var mı?Varsa hangi model ve hangi tür arızalardır?Ayrıca bu aracı tavsiye eder misiniz?Yakıt tüketimi konfor yol tutuş ikinci el değeri nasıldır?Mesela temiz 2008-2009(Cosmo veya enjoy) model bu tip bir aracın tavan ve taban fiyatı nedir?Şimdiden teşekkürler.

Sedanlarda şu ana kadar hiç sorun çıkmadı.
  • Eee araç alındı mı ki
  • Fiyatı iyi bence. Şimdiden hayırlı olsun!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.