Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47.669
Cevap
90
Favori
1.398.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Giriş
  • O fanboylarla muhatab olan sen bana bir zahmet üslup ve fanboyluk öğretme. Kimlerden bahsettiğimi adın gibi biliyorsun.

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

O fanboylarla muhatab olan sen bana bir zahmet üslup ve fanboyluk öğretme. Kimlerden bahsettiğimi adın gibi biliyorsun.

Ben Ronaldo-Messi yada başka biri farketmez, fanboyluk yapanları forumda ve gerçek hayatta ciddiye almam güler geçerim.

Messi'yi saçma şekilde savunanların ben de farkındayım. Yine de insanları genellemeden, uslubunuza dikkat edip konuşursanız daha kaliteli tartışmalar yapabiliriz.
  • Kastettiğim siz ve sizin gibiler değil kesinlikle.Bazı ısrarlı trol arkadaşlar var.Ben konuya ne zaman yazmışım dediği halde konudan çıkmayan arkadaş başı çekiyor özellikle.Roma maçı bitene kadar bu konuyu mahvettiler içim daraldı her girdiğimde.Muhtemelen Messi romayı dağıtıra güveniyorlardı şimdi sesleri çıkmıyor.Yoksa gelip Barça konusuna ahahahaha Messi gol atamadı ordan herkes gol atar abartmayın şu golü vb şeyler yapacak kişiler değiliz biz.Nitekim Braça konusu böyle kirli de değil ama burası rezalet.

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Cristano Ronaldo dünyanın en iyi futbolcusu mu?

Saçmalamayın, Cristiano Ronaldo dünyanın en iyi sporcusudur.

İyi dedin bu şekilde düşünmemiştim. Sporculuğunu da geçtim, bugün dünyada bir erkeğe kim olmak istersin diye sorsalar Ronaldo der herhalde.

İş adamı olmayan en zengin kişilerden birisi. Sosyal medyada en çok takip edilen erkek. Sağlıklı bir fiziği var. Ünlü, mesleği güzel. Çoluğu çocuğu var mutlu mesut. Zenginlik, sağlık, şan şöhret, fizik, gençlik. Bir erkeğin yerinde olmak isteyeceği kişidir şu an herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

quote:

O fanboylarla muhatab olan sen bana bir zahmet üslup ve fanboyluk öğretme. Kimlerden bahsettiğimi adın gibi biliyorsun.

Ben Ronaldo-Messi yada başka biri farketmez, fanboyluk yapanları forumda ve gerçek hayatta ciddiye almam güler geçerim.

Messi'yi saçma şekilde savunanların ben de farkındayım. Yine de insanları genellemeden, uslubunuza dikkat edip konuşursanız daha kaliteli tartışmalar yapabiliriz.

Ben seninle o tartışma konusunu çoktan gözden çıkardım. Neden olduğunu da geçen açıkladım tekrar açıklayım. Sana bir cevap yazdığımda bloklu olan şahıslarla ilgilenmiyorum dedikten sonra benim büyük bir tartışmaya girdiğim konu da durduk yere bana cevap vererekten nasıl yalancı konuma düştüğünü ortaya koydun. İşine gelmeyen mesajlara cevap vermiyorsun niye seninle tartışmaya girelim?

Yani dediğimi çok iyi biliyorsun. Kendi desteklediğin takımdan fanboylar olunca sorun yok ancak başka takımdan biri aynı tartışmada sizin üzerinize gidince bloklu şahıs oluyor. Gerçekten çok mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 5 Nisan 2018; 0:28:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

quote:

Ben seninle o tartışma konusunu çoktan gözden çıkardım. Neden olduğunu da geçen açıkladım tekrar açıklayım. Sana bir cevap yazdığımda bloklu olan şahıslarla ilgilenmiyorum dedikten sonra benim büyük bir tartışmaya girdiğim konu da durduk yere bana cevap vererekten nasıl yalancı konuma düştüğünü ortaya koydun. İşine gelmeyen mesajlara cevap vermiyorsun niye seninle tartışmaya girelim?

Yani dediğimi çok iyi biliyorsun. Kendi desteklediğin takımdan fanboylar olunca sorun yok ancak başka takımdan biri aynı tartışmada sizin üzerinize gidince bloklu şahıs oluyor. Gerçekten çok mantıklı.

Hata yapabilirim. Bazen tartışma esnasında ben de gaza gelip, seviyemi düşürebiliyorum. Forum ahalisine rahatsızlık verdiysem özür dilerim konularda.

Evet, ben de blockluydunuz. Sebebi ise Ronaldo'yu savunmanızdan değil ister Ronaldo'yu savunun ister Ibra'yı ister Messi'yi farketmez. Uslubunuzdan dolayı blocklamıştım. Şahsen benim tartışmadan anladığım karşı tarafa "ağla", "köyüne dön" vb. diye konuşarak değil argümanlar üzerinden hakaret etmeden yapılan tartışmadır. Aynı şekilde ben de bazı hatalar yaptıysam tartışmaya girdiğim arkadaşlardan özür diliyorum.

Ayrıca sunduğunuz tüm argümanlara cevap vermiştim. Tartışma yukarıda yazdığım kelimelere döndüğü ben de kaliteli tartışma ortamından uzak bir şekilde devam ettim.

Bir önceki mesajda da yazdığım üzere fanboyların kim olduklarını biliyorum. Bu sadece Ronaldo/Messi değil her konuda var maalesef. Dediğim gibi öyle yazan biri görünce gülün geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Cristano Ronaldo dünyanın en iyi futbolcusu mu?

Saçmalamayın, Cristiano Ronaldo dünyanın en iyi sporcusudur.

Bakıyorum da arkadaşımız Lebron James ile tanışmamış daha

trt spikeri messi show apıcak diyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarı finalde Barcelona istemem, tokatlanabiliriz. Finalde tokatlıyoruz. Çift maçlarda tokatlanıyoruz. Enteresan. Gerçi bu sene süper kupada yendik ama gerek kral kupasında gerek şampiyonlar liginde gerek süper kupada çift maçlarda barcelona turluyor. bir de bu sene değişik bir oyunları var belli olmuyor. finalde 2 kere tek maç yaptık 2011 ve 2014'te ikisini de yendik. finalde isterim.

liverpool'lu olsam barça'yı, barça'lı olsam real'i, münih'li olsam liverpool'u isterdim. realli olarak da bayern ya da l'pool istiyorum. liverpool'un hızlı oyununa ayak uydurabiliriz. bayern de keza alt edebileceğimiz bir takım. barcelona finalde gelsin

Orijinalden alıntı: Mebasta

Barcelona ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde eşleşirlerse 11 gün içinde 3 Clasico izleyebiliriz. 6 Mayıs’ta Nou Camp’ta El Clasico var o belli zaten.

Tam sirasi artik. Kac kere geldi 2side yari finale hic karsilasmadilar 2011den beri. Bayern-real, Bayern-barca da sıktı artik.
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • Bu sezon Ronaldo ve Modric'ten sonra en iyi oyuncu Lucas Vazquez. Nazar değmesin helal olsun çok iyi oynuyor. A takıma çıktığından beri her gün üstüne koyuyor çalışıyor. 8 gol 14 asisti var. Tam bir kanat oyuncusu

Tahminim Barca-Bayern, Liver-Real olacak.

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

quote:

Orijinalden alıntı: Mebasta

Barcelona ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde eşleşirlerse 11 gün içinde 3 Clasico izleyebiliriz. 6 Mayıs’ta Nou Camp’ta El Clasico var o belli zaten.

Tam sirasi artik. Kac kere geldi 2side yari finale hic karsilasmadilar 2011den beri. Bayern-real, Bayern-barca da sıktı artik.

11 günde 3 Clasico. Hangi futbol sever istemez ki...

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

Sen Allah'ın bir lütfusun...

Galatasaray burada da 6 yemiş.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Munih, tam kadro olsa, sizi parcalar hakem desteginiz olmasa. Comansiz ve Robbensiz sizi eleyemezler, yuzde 1 sanslari dahi olmaz. Bence, size en uygun takim Liverpool, pres kontra sizin sisteme karsi islemez. Barca, maclari da belli olmaz. Valverde direncli ortasahayla once oyunu kitliyor, Messiyle bir sekilde gol bulurum taktigiyle oynuyorda, Reale karsi bir kez islemesi her zaman isleyecegini gostermez. Bu sene de SLyi alirsiniz.Hakemler sagolsun.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.